Albert Heijn - Folder van 04.09.2020 tot 29.09.2020 - Pagina 8




Hier is pagina 8 van 9 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.09.2020 tot 29.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

tas:

Ontagt

DAG 6

Bananenpannenkoekjes met

rs

|

@

pecannoten

A

An

@® 1 banaan @ 2 witte scharreleieren @® %tl gemalen

ie

Pr

kaneel ® 30 gmargarine ® 40 gongebrande pecannoten

1 Snijd de banaan in stukken en

gaar. Keer halverwege. Bak zo met

doe samen met de eieren en kaneel

15 g margarine en de rest van het

1

in een hoge beker. Pureer met een

mengsel nog 3 pannenkoekjes.

staafmixer tot een glad mengsel.

3 Hak ondertussen de pecannoten

Kl

2 Verhit 15 g margarine in een

grof, strooi overde pannenkoekjes

koekenpan en bak 3 pannenkoekjes

en serveer.

van @ 8 cm in ca.5 min. goudbruin en

Luca

>

Knolselderij-bloemkoolsoep met

geroosterde kikkererwten

Ee

5

Pa

«2 porties soep e 2 porties geroosterde kikkererwten

&

1 Verwarm 2 porties knolselderij-bloemkoolsoep (hoofdgerecht

dag 5) in de magnetron of in een pan op laag vuur.

2 Verdeel over 2 kommen en garneer met 2 porties geroosterde

A

kikkererwten (hoofdgerecht dag 5).

N

(ii,

Á

TIP

Snijd de rest van het stokbrood (hoofdgerecht dag 5) in sneetjes en

rooster 5 min. op 200 °C in de oven.

13

us

=

Avonpeten

Vegetarische pasta mettomatensaus

& mozzarella

Ve

@® 1 courgette ® 1 teen knoflook e 5 g verse Italiaanse kruidenmix

|

(bakje 20 g) ® 1 el milde (olijfjolie e Ys blik gepelde tomaten in

tomatensaus (à 400 g) e 50 g mini-mozzarellabolletjes

(zakje 150 g) e 250 g koelverse linguine integrali

(schaal, AH Biologisch)

1 Snijd de courgette in blokjes

laag en laat op laag vuur

«27 ES

de

À

van 1 cm. Snijd de knoflook

10 min. zachtjes koken. Druk

fijn. Haal de blaadjes van de

de tomaten stuk met een

{ 4

Le

Italiaanse kruiden en snijd ze

houten lepel.

Z

4

fijn.

3 Halveer ondertussen de

IN

<

|

2 Verhit de olie op laag vuur

mozzarellabolletjes. Kook de

x

en bak de courgette samen

linguine beetgaar volgens de

met de knoflook 2 min. Voeg de

aanwijzingen op de verpakking

x

fijngesneden kruiden en de

en giet af. Meng de pasta met

SA)

gepelde tomaten met saus toe.

de saus en de mozzarella-

Breng aan de kook, zet het vuur

bolletjes.