Albert Heijn - Folder van 04.09.2020 tot 29.09.2020 - Pagina 8

Hier is pagina 8 van 9 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.09.2020 tot 29.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
tas:
Ontagt
DAG 6
Bananenpannenkoekjes met
rs
|
@
pecannoten
A
An
@® 1 banaan @ 2 witte scharreleieren @® %tl gemalen
ie
Pr
kaneel ® 30 gmargarine ® 40 gongebrande pecannoten
1 Snijd de banaan in stukken en
gaar. Keer halverwege. Bak zo met
doe samen met de eieren en kaneel
15 g margarine en de rest van het
1
in een hoge beker. Pureer met een
mengsel nog 3 pannenkoekjes.
staafmixer tot een glad mengsel.
3 Hak ondertussen de pecannoten
Kl
2 Verhit 15 g margarine in een
grof, strooi overde pannenkoekjes
koekenpan en bak 3 pannenkoekjes
en serveer.
van @ 8 cm in ca.5 min. goudbruin en
Luca
>
Knolselderij-bloemkoolsoep met
geroosterde kikkererwten
Ee
5
Pa
«2 porties soep e 2 porties geroosterde kikkererwten
&
1 Verwarm 2 porties knolselderij-bloemkoolsoep (hoofdgerecht
dag 5) in de magnetron of in een pan op laag vuur.
2 Verdeel over 2 kommen en garneer met 2 porties geroosterde
A
kikkererwten (hoofdgerecht dag 5).
N
(ii,
Á
TIP
Snijd de rest van het stokbrood (hoofdgerecht dag 5) in sneetjes en
rooster 5 min. op 200 °C in de oven.
13
us
=
Avonpeten
Vegetarische pasta mettomatensaus
& mozzarella
Ve
@® 1 courgette ® 1 teen knoflook e 5 g verse Italiaanse kruidenmix
|
(bakje 20 g) ® 1 el milde (olijfjolie e Ys blik gepelde tomaten in
tomatensaus (à 400 g) e 50 g mini-mozzarellabolletjes
(zakje 150 g) e 250 g koelverse linguine integrali
(schaal, AH Biologisch)
1 Snijd de courgette in blokjes
laag en laat op laag vuur
«27 ES
de
À
van 1 cm. Snijd de knoflook
10 min. zachtjes koken. Druk
fijn. Haal de blaadjes van de
de tomaten stuk met een
{ 4
Le
Italiaanse kruiden en snijd ze
houten lepel.
Z
4
fijn.
3 Halveer ondertussen de
IN
<
|
2 Verhit de olie op laag vuur
mozzarellabolletjes. Kook de
x
en bak de courgette samen
linguine beetgaar volgens de
met de knoflook 2 min. Voeg de
aanwijzingen op de verpakking
x
fijngesneden kruiden en de
en giet af. Meng de pasta met
SA)
gepelde tomaten met saus toe.
de saus en de mozzarella-
Breng aan de kook, zet het vuur
bolletjes.