Albert Heijn - Folder van 04.09.2020 tot 29.09.2020 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 9 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.09.2020 tot 29.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

WEEET

5

Aenberen

ar

=

DAG

Gevulde courgette met

couscous & amandelen

à |

&

br

@® 3 courgettes e % pot witte kaasblokjes

:

NU

Qi

5+ in olie (à 265 g, Apetina) e % el ras

de

Se

el hanout (specerijenmelange) + 200 g

=

volkorencouscous + 3 el amandelschaafsel

e 1 citroen {schoongeboend| + 15 g verse

A

& x

és

le

koriander e 2 tl gemalen koriander

® 2 tl gemalen kaneel

ei

1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer

k.)

à

de courgettes in de lengte en hol uit met een

lepel. Snijd het uitgelepelde vruchtvlees fijn,

laat uitlekken in een zeef en houd apart. Laat

de witte kaas uitlekken, maar bewaar de olie.

==

2 Leg de courgettes op een met bakpapier

beklede bakplaat. Meng 1 el olie (uit het potje

witte kaas) met de ras el hanout, bestrijk de

courgettes rondom met de olie en bestrooi

IN

4

met peper. Bak ca. 25 min. in het midden van

5

de oven.

ad

N

3 Doe ondertussen de couscous in een kom,

schenk 250 ml kokend water erover en laat

=

10 min. staan. Verhit een koekenpan zonder

Le

A

olie of boter en rooster het amandelschaafsel

de

3 min. op middelhoog vuur. Laat afkoelen op

ñ

een bord. Rasp de gele schil van de citroen en

Je

pers 1 helft uit. Snijd de andere helft in

plakjes. Snijd de verse koriander grof. Roer de

=

couscous los met een vork.

4 Meng 2 el olie (uit het potje witte kaas),

Gr

Ne

RL

gemalen koriander, kaneel, verse koriander,

35

De,

Rl

het gesneden vruchtvlees en citroenrasp en

-Sap door de couscous. Breng op smaak met

peper. Vul 4 courgettehelften met de helft van

u.

de couscous, verdeel de helft van de witte

©

kaas erover en garneer met de helft van het

2

amandelschaafsel. Serveer met de citroen-

plakjes.

Z

CE

TIP

ee

Snijd de rest van de courgettehelften in

blokjes. Schep om met de rest van de

A

couscous, rest van de witte kaas, rest van het

amandelschaafsel en twee citroenplakjes.

S

A4

ei Bewaar in de koelkast als lunch voor dag 3.

5

_

22

Der ;

gs

PE

>

as;

B

dr,

nec

|

2

A

Le

*

NI

Se

Kn