Albert Heijn - Folder van 04.09.2020 tot 29.09.2020 - Pagina 4

Hier is pagina 4 van 9 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.09.2020 tot 29.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
WEEET
5
Aenberen
ar
=
DAG
Gevulde courgette met
couscous & amandelen
à |
&
br
@® 3 courgettes e % pot witte kaasblokjes
:
NU
Qi
5+ in olie (à 265 g, Apetina) e % el ras
de
Se
el hanout (specerijenmelange) + 200 g
=
volkorencouscous + 3 el amandelschaafsel
e 1 citroen {schoongeboend| + 15 g verse
A
& x
és
le
koriander e 2 tl gemalen koriander
® 2 tl gemalen kaneel
ei
1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer
k.)
à
de courgettes in de lengte en hol uit met een
lepel. Snijd het uitgelepelde vruchtvlees fijn,
laat uitlekken in een zeef en houd apart. Laat
de witte kaas uitlekken, maar bewaar de olie.
==
2 Leg de courgettes op een met bakpapier
beklede bakplaat. Meng 1 el olie (uit het potje
witte kaas) met de ras el hanout, bestrijk de
courgettes rondom met de olie en bestrooi
IN
4
met peper. Bak ca. 25 min. in het midden van
5
de oven.
ad
N
3 Doe ondertussen de couscous in een kom,
schenk 250 ml kokend water erover en laat
=
10 min. staan. Verhit een koekenpan zonder
Le
A
olie of boter en rooster het amandelschaafsel
de
3 min. op middelhoog vuur. Laat afkoelen op
ñ
een bord. Rasp de gele schil van de citroen en
Je
pers 1 helft uit. Snijd de andere helft in
plakjes. Snijd de verse koriander grof. Roer de
=
couscous los met een vork.
4 Meng 2 el olie (uit het potje witte kaas),
Gr
Ne
RL
gemalen koriander, kaneel, verse koriander,
35
De,
Rl
het gesneden vruchtvlees en citroenrasp en
-Sap door de couscous. Breng op smaak met
peper. Vul 4 courgettehelften met de helft van
u.
de couscous, verdeel de helft van de witte
©
kaas erover en garneer met de helft van het
2
amandelschaafsel. Serveer met de citroen-
plakjes.
Z
CE
TIP
ee
Snijd de rest van de courgettehelften in
blokjes. Schep om met de rest van de
A
couscous, rest van de witte kaas, rest van het
amandelschaafsel en twee citroenplakjes.
S
A4
ei Bewaar in de koelkast als lunch voor dag 3.
5
_
22
Der ;
gs
PE
>
as;
B
dr,
nec
|
2
A
Le
*
NI
Se
Kn