Albert Heijn - Folder van 04.09.2020 tot 29.09.2020 - Pagina 7

Hier is pagina 7 van 9 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.09.2020 tot 29.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
OnTeiT
Avonperen
DAG 5
Chocopap met banaan en hazelnoot
Knolselderij-bloemkoolsoep met
geroosterde kikkererwten
© 50 g grove havermoutvlokken @ 300 ml halfvolle melk
(pak 1 liter, De Zaanse Hoevel ® 2 bananen e 2 el ongebrande
ts
hazelnoten e 2 el cacaopoeder*
Bs
1 Doe de havermout en melk in een steelpan en breng aan de
kook. Laat al roerend op laag vuur in 10 min. inkoken tot een pap.
PS
Snijd ondertussen de bananen in de lengte in plakjes en hak de
hazelnoten grof. Roer de cacaopoeder door de havermoutpap.
a
2 Verdeel de pap over de kommen en verdeel de banaan en noten
DE.
erover. Lekker met chiazaad.
*Dit is een ‘dagkeuze’ en past niet in de Schijf van Vijf. Wil je eten
volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum, dan kun je per
E
dag 3 tot 5 keer iets kleins (de ‘dagkeuze') buiten de Schijf
kiezen.
“mE
|
=
TIP
© 1 blikkikkererwten (200 g) ® 1 el paprikapoeder ® 3 el milde (oliflolie
‘s Morgens geen tijd? Meng dehavermout en melk's avonds en
© 1 knolselderij ® 1ui ® 2tenen knoflook e 400 g bloemkoolroosjes
zet een nacht in de koelkast (overnight oats). Voeg 's ochtends de
© Ybakje versetijm (à 15 g) e 1 groentebouillontablet minder zout*
toppings toe.
e 1 robuust volkorenstokbrood (afbak, AH Biologisch)
1 Verwarm de oven voorop 200 ©
tablet toe, breng aan de kook
Dep de kikkererwten droog
en laat 10 min. zachtjes koken.
&
Var
met keukenpapier. Meng met de
Pureer de soep met een staaf-
paprikapoeder, peperen een %
mixer tot een gladde massa.
van de olie op een met bakpapier
Verdeel de helft van de soep over
beklede bakplaat. Rooster ca.
2 kommen. Garneer met de helft
15 min. in het midden van de
van de geroosterde kikkererwten.
D
voorverwarmde oven.
Serveer met het stokbrood.
À
» 4
N
2 Schil ondertussen de knolselderij *Dit is een ‘dagkeuze' en past niet
en snijd in gelijke stukken van
in de Schijf van Vijf. Wil je eten
2
ee
2x2 cm. Snipper de ui en snijd de
volgens de richtlijnen van het
7
PR
knoflook fijn. Halveer de grotere
Voedingscentrum, dan kun je per
bloemkoolroosjes. Ris de blaadjes
dag 3 tot 5 keer iets kleins (de
Fi
van detakjestijm.
‘dagkeuze’) buiten de Schijf
PR |
3 Verhit de rest van de olie in
kiezen.
een soeppan met dikke bodem.
LS
Fruit de ui 3 min. Voeg de knol-
TIP
selderij, bloemkool, knoflook en
Bewaar de rest van de soep en
Ÿ
IN
ve
tijm toe en bak 2 min. op
kikkererwten (de kikkererwten in
Ri
middelhoog vuur mee. Voeg
een luchtdicht zakje of bakje apart
1.2 liter water en de bouillon-
van de soep) voor de lunch op dag 6.
Lonen
ei
Noedelsoep to-go
de
an
le
7.
>
"4
e 2 porties gebakken kipdij (avondeten dag 3) e 2 potten of bakjes noedels
-
u.“
B
en curry (avondeten dag 4] e% groentebouillontablet minder zout*
“4
er
1 Verdeel de kipdij over de noedels en curry. Verkruimel het
bouillonblokje erover. Vul de potten met kokend water. Laat 5 min metde
I
deksel erop staan en serveer.
Mi]
e)
*Dit is een ‘dagkeuze’ en past niet in de Schijf van Vijf. Wil je eten
PA
volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum, dan kun je per
ES
dag 3 tot 5 keeriets kleins (de ‘dagkeuze’) buiten de Schijf kiezen.
Te
&