Albert Heijn - Folder van 04.09.2020 tot 29.09.2020 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 9 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.09.2020 tot 29.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

OnTeiT

Avonperen

DAG 5

Chocopap met banaan en hazelnoot

Knolselderij-bloemkoolsoep met

geroosterde kikkererwten

© 50 g grove havermoutvlokken @ 300 ml halfvolle melk

(pak 1 liter, De Zaanse Hoevel ® 2 bananen e 2 el ongebrande

ts

hazelnoten e 2 el cacaopoeder*

Bs

1 Doe de havermout en melk in een steelpan en breng aan de

kook. Laat al roerend op laag vuur in 10 min. inkoken tot een pap.

PS

Snijd ondertussen de bananen in de lengte in plakjes en hak de

hazelnoten grof. Roer de cacaopoeder door de havermoutpap.

a

2 Verdeel de pap over de kommen en verdeel de banaan en noten

DE.

erover. Lekker met chiazaad.

*Dit is een ‘dagkeuze’ en past niet in de Schijf van Vijf. Wil je eten

volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum, dan kun je per

E

dag 3 tot 5 keer iets kleins (de ‘dagkeuze') buiten de Schijf

kiezen.

“mE

|

=

TIP

© 1 blikkikkererwten (200 g) ® 1 el paprikapoeder ® 3 el milde (oliflolie

‘s Morgens geen tijd? Meng dehavermout en melk's avonds en

© 1 knolselderij ® 1ui ® 2tenen knoflook e 400 g bloemkoolroosjes

zet een nacht in de koelkast (overnight oats). Voeg 's ochtends de

© Ybakje versetijm (à 15 g) e 1 groentebouillontablet minder zout*

toppings toe.

e 1 robuust volkorenstokbrood (afbak, AH Biologisch)

1 Verwarm de oven voorop 200 ©

tablet toe, breng aan de kook

Dep de kikkererwten droog

en laat 10 min. zachtjes koken.

&

Var

met keukenpapier. Meng met de

Pureer de soep met een staaf-

paprikapoeder, peperen een %

mixer tot een gladde massa.

van de olie op een met bakpapier

Verdeel de helft van de soep over

beklede bakplaat. Rooster ca.

2 kommen. Garneer met de helft

15 min. in het midden van de

van de geroosterde kikkererwten.

D

voorverwarmde oven.

Serveer met het stokbrood.

À

» 4

N

2 Schil ondertussen de knolselderij *Dit is een ‘dagkeuze' en past niet

en snijd in gelijke stukken van

in de Schijf van Vijf. Wil je eten

2

ee

2x2 cm. Snipper de ui en snijd de

volgens de richtlijnen van het

7

PR

knoflook fijn. Halveer de grotere

Voedingscentrum, dan kun je per

bloemkoolroosjes. Ris de blaadjes

dag 3 tot 5 keer iets kleins (de

Fi

van detakjestijm.

‘dagkeuze’) buiten de Schijf

PR |

3 Verhit de rest van de olie in

kiezen.

een soeppan met dikke bodem.

LS

Fruit de ui 3 min. Voeg de knol-

TIP

selderij, bloemkool, knoflook en

Bewaar de rest van de soep en

Ÿ

IN

ve

tijm toe en bak 2 min. op

kikkererwten (de kikkererwten in

Ri

middelhoog vuur mee. Voeg

een luchtdicht zakje of bakje apart

1.2 liter water en de bouillon-

van de soep) voor de lunch op dag 6.

Lonen

ei

Noedelsoep to-go

de

an

le

7.

>

"4

e 2 porties gebakken kipdij (avondeten dag 3) e 2 potten of bakjes noedels

-

u.“

B

en curry (avondeten dag 4] e% groentebouillontablet minder zout*

“4

er

1 Verdeel de kipdij over de noedels en curry. Verkruimel het

bouillonblokje erover. Vul de potten met kokend water. Laat 5 min metde

I

deksel erop staan en serveer.

Mi]

e)

*Dit is een ‘dagkeuze’ en past niet in de Schijf van Vijf. Wil je eten

PA

volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum, dan kun je per

ES

dag 3 tot 5 keeriets kleins (de ‘dagkeuze’) buiten de Schijf kiezen.

Te

&