Albert Heijn - Folder van 04.09.2020 tot 29.09.2020 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 9 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.09.2020 tot 29.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PN

Oner

Gr

PAG 7

Gezonde wentelteefjes met

gebakken appeltjes

id

3

© 1 wit scharrelei ® 2 t! kaneel ® 150 mi halfvolle melk [pak 1 liter, De Zaanse

#2

N

I

Hoeve) e 4 sneetjes vloerbrood volkoren ® 1 el larachidelolie e 1 elstarappel

en

+

71

=

7

ı Klop het ei los met de helft van de

Herhaal met de rest van de wentel-

PS

x

kaneel en de melk in een diep bord.

teefjes en neem uit de pan.

2 Wentel de sneetjes brood 1 voor

4 Halveer ondertussen de appel,

1 door het eimengsel.

verwijder het klokhuis en snijd in kleine

LP)

3 Verhit de helft van de olie in een

blokjes van ca. een % cm. Bak in dezelf-

koekenpan en bak de helft van de

de koekenpan de appel met het kaneel

7

wentelteefjes in 3 min. goudbruin op

3 min. op middelhoog vuur. Serveer de

middelhoog vuur. Keer halverwege.

wentelteefjes met de appeltjes.

Luca

el

u

Tortillapizza met mini-mozzarella

Pes

ss

® 2 volkoren tortilla wraps e% blik gepelde tomaten in

{59

Me

tomatensaus (à 400 g) e 75 gmini-mozzarellabolletjes

2”

(zakje 150 g) e 5 g verse Italiaanse kruiden (bakje 20 g)

EN

1 Verwarm de oven voor op 200 °C.

ES

Fee

2 Verdeel de wraps over een met bakpapier beklede bakplaat.

Snijd de tomaten fijn. Verdeel de tomaten met saus over de

5

wraps. Halveer de mini-mozzarellabolletjes en verdeel erover.

3 Haal de blaadjes van de Italiaanse kruiden en snijd fijn. Verdeel

over de tortillapizza's.

»

|

4 Bak de tortillapizza's in 10 min. krokant en gaar in het midden

van de oven. Wissel eventueel de bakplaten halverwege om.

Avonperen

Bloemkool-pastinaakstamppot

@ 250 g iets kruimige aardappelen e 200 g pastinaak

met homemade gehaktballen

© 200 g bloemkoolroosjes e 15 g pijnboompitten © 3 takjes

oregano e 150 g mager rundergehakt ® % el milde (olijfJolie

e 100 g babyspinazie

ee

1 Schil de aardappelen, snijd ze in

3 Verhit de olie in de kleine braad-

gelijke stukken en kook ze in

pan of koekenpan en bak de ballen

20 min. gaar. Schil de pastinaak en

in 15 min. op middelhoog vuur

snijd in kleine stukken. Halveer grote

rondom goudbruin en gaar. Giet de

be

bloemkoolroosjes. Leg beide de

aardappelen met de pastinaak en

ge

laatste 10 min. van de kooktijd op de

de bloemkool af en stamp fijn met

aardappelen.

de pureestamper. Voeg de spinazie

2 Rooster ondertussen de pijn-

in delen toe en warm op laag vuur

Fi

&

boompitten in een koekenpan

goed door. Breng op smaak met

ei

zonder olie of boter en laat afkoelen

peper. Serveer de stamppot met de

FT

op een bord. Snijd de blaadjes van de

gehaktballen en bestrooi met de

oregano fijn en meng met (vers-

pijnboompitten.

&

gemalen] peper en eventueel zout

door het gehakt. Maak 2 gelijke

ballen van het gehakt.

er