Albert Heijn - Folder van 04.09.2020 tot 29.09.2020 - Pagina 9

Hier is pagina 9 van 9 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.09.2020 tot 29.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PN
Oner
Gr
PAG 7
Gezonde wentelteefjes met
gebakken appeltjes
id
3
© 1 wit scharrelei ® 2 t! kaneel ® 150 mi halfvolle melk [pak 1 liter, De Zaanse
#2
N
I
Hoeve) e 4 sneetjes vloerbrood volkoren ® 1 el larachidelolie e 1 elstarappel
en
+
71
=
7
ı Klop het ei los met de helft van de
Herhaal met de rest van de wentel-
PS
x
kaneel en de melk in een diep bord.
teefjes en neem uit de pan.
2 Wentel de sneetjes brood 1 voor
4 Halveer ondertussen de appel,
1 door het eimengsel.
verwijder het klokhuis en snijd in kleine
LP)
3 Verhit de helft van de olie in een
blokjes van ca. een % cm. Bak in dezelf-
koekenpan en bak de helft van de
de koekenpan de appel met het kaneel
7
wentelteefjes in 3 min. goudbruin op
3 min. op middelhoog vuur. Serveer de
middelhoog vuur. Keer halverwege.
wentelteefjes met de appeltjes.
Luca
el
u
Tortillapizza met mini-mozzarella
Pes
ss
® 2 volkoren tortilla wraps e% blik gepelde tomaten in
{59
Me
tomatensaus (à 400 g) e 75 gmini-mozzarellabolletjes
2”
(zakje 150 g) e 5 g verse Italiaanse kruiden (bakje 20 g)
EN
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
ES
Fee
2 Verdeel de wraps over een met bakpapier beklede bakplaat.
Snijd de tomaten fijn. Verdeel de tomaten met saus over de
5
wraps. Halveer de mini-mozzarellabolletjes en verdeel erover.
3 Haal de blaadjes van de Italiaanse kruiden en snijd fijn. Verdeel
over de tortillapizza's.
»
|
4 Bak de tortillapizza's in 10 min. krokant en gaar in het midden
van de oven. Wissel eventueel de bakplaten halverwege om.
Avonperen
Bloemkool-pastinaakstamppot
@ 250 g iets kruimige aardappelen e 200 g pastinaak
met homemade gehaktballen
© 200 g bloemkoolroosjes e 15 g pijnboompitten © 3 takjes
oregano e 150 g mager rundergehakt ® % el milde (olijfJolie
e 100 g babyspinazie
ee
1 Schil de aardappelen, snijd ze in
3 Verhit de olie in de kleine braad-
gelijke stukken en kook ze in
pan of koekenpan en bak de ballen
20 min. gaar. Schil de pastinaak en
in 15 min. op middelhoog vuur
snijd in kleine stukken. Halveer grote
rondom goudbruin en gaar. Giet de
be
bloemkoolroosjes. Leg beide de
aardappelen met de pastinaak en
ge
laatste 10 min. van de kooktijd op de
de bloemkool af en stamp fijn met
aardappelen.
de pureestamper. Voeg de spinazie
2 Rooster ondertussen de pijn-
in delen toe en warm op laag vuur
Fi
&
boompitten in een koekenpan
goed door. Breng op smaak met
ei
zonder olie of boter en laat afkoelen
peper. Serveer de stamppot met de
FT
op een bord. Snijd de blaadjes van de
gehaktballen en bestrooi met de
oregano fijn en meng met (vers-
pijnboompitten.
&
gemalen] peper en eventueel zout
door het gehakt. Maak 2 gelijke
ballen van het gehakt.
er