Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Zomerfruit ijslolly’s

Ingrediënten

Bereiding

+ 500 g rood fruit bijv. aardbeien,

Maak de aardbeien, frambozen en kersen schoon. Ontpit de kersen.

s:

bessen, kersen en/of frambozen

Pureer het fruit met het citroensap en honing naar smaak.

sy

Br

2

«1 el citroensap

Vul 10-12 ijslollyvormpjes met de fruitpuree zodat ze voor % gevuld zijn.

wur

« 10 el honing

Zet stokjes in de vormpjes en laat ze in de diepvries in een paar uur vriezen

TR

Neem de ijslolly's vlak voordat ze gegeten worden uit de diepvries en haal

5

À

Extra: staafmixer, blender of

ze uit de vormpjes.

foodprocessor om te pureren,

12 ijslollyvormpjes.

Voedingswaarden per ijslolly

« 54 kcal + 0 g vet (waarvan 0 9 verzadigd) « 13 g koolhydraten » 1 g vezels + 0 g eiwit

Tip: het aantal ijslolly’s wordt

bepaald door de grootte van de

Variatie: u kunt van de gepureerde vruchten met honing ook granito

vormpjes.

maken. Doe het mengsel in een diepvriesbak en zet het in de diepvries.

Roer het na een half uur door elkaar, waarbij u met de lepel ook goed langs

de randen gaat. Verder vriezen en elk kwartier goed doorroeren. Als alles

bevroren is met een deksel op de bak bewaren (paar uur kan wel). Voor het

=

D ne

.

7

serveren weer doorroeren en in bekers of glazen scheppen.

Ev;

& ca. 15 minuten +

een paar uur bevriezen

& 10-12 lolly's

-



Ma tussendoortje

>>

a

2

>

&

Ne



voe CEN