Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 10

Hier is pagina 10 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Zomerfruit ijslolly’s
Ingrediënten
Bereiding
+ 500 g rood fruit bijv. aardbeien,
Maak de aardbeien, frambozen en kersen schoon. Ontpit de kersen.
s:
bessen, kersen en/of frambozen
Pureer het fruit met het citroensap en honing naar smaak.
sy
Br
2
«1 el citroensap
Vul 10-12 ijslollyvormpjes met de fruitpuree zodat ze voor % gevuld zijn.
wur
« 10 el honing
Zet stokjes in de vormpjes en laat ze in de diepvries in een paar uur vriezen
TR
Neem de ijslolly's vlak voordat ze gegeten worden uit de diepvries en haal
5
À
Extra: staafmixer, blender of
ze uit de vormpjes.
foodprocessor om te pureren,
12 ijslollyvormpjes.
Voedingswaarden per ijslolly
« 54 kcal + 0 g vet (waarvan 0 9 verzadigd) « 13 g koolhydraten » 1 g vezels + 0 g eiwit
Tip: het aantal ijslolly’s wordt
bepaald door de grootte van de
Variatie: u kunt van de gepureerde vruchten met honing ook granito
vormpjes.
maken. Doe het mengsel in een diepvriesbak en zet het in de diepvries.
Roer het na een half uur door elkaar, waarbij u met de lepel ook goed langs
de randen gaat. Verder vriezen en elk kwartier goed doorroeren. Als alles
bevroren is met een deksel op de bak bewaren (paar uur kan wel). Voor het
=
D ne
.
7
serveren weer doorroeren en in bekers of glazen scheppen.
Ev;
& ca. 15 minuten +
een paar uur bevriezen
& 10-12 lolly's
-
Dé
Ma tussendoortje
>>
a
2
>
&
Ne
€
voe CEN