Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.

Hier is pagina 8 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 8
>» & ca. 10 minuten voorbereiden + barbecueën 10- minuten (BENNEN Portobello’s en paprika's Ma hoofdgerecht gevuld mei reemkaas en neïen Ingrediënten Bereiding + 4 grote portobello's Snijd de stelen van de portobello's. Snijd de paprika's elk in drieën en « peper en zout verwijder de zaadlijsten. Kook de portobello’s en parten paprika samen + 2 gele paprika's 3-5 minuten in ruim kokend water met een snufje zout. Paddenstoelen * 2 rode paprika's tussentijds omkeren. Laat de paddenstoelen en paprika met de bolle + 150 9 gemengde geroosterde gladde kant naar boven goed uitlekken. Hak de noten grof. Snijd de noten bleekselderij in zeer smalle boogjes en de bosuitjes in smalle ringetjes. « 1 stengel bleekselderij Houd de donkergroene uienringetjes apart. Meng de rest van de ringetjes, + 4 bosuitjes bleekselderij en noten met de roomkaas. + 200 g verse roomkaas met kruiden Steek een half uur van tevoren de barbecue aan. Grill de portobello's en « 1 zakje veldsla paprikaparten 3-4 minuten om en om (geregeld keren) Leg ze met de bolle * Crema de Balsamico kant naar beneden aan de rand van de barbecue (waar het niet al te heet is). Vul ze met het roomkaasmengsel en verwarm ze 5-10 minuten. Tip: u kunt de gevulde portobello's Verdeel wat sla over 4 borden, leg de paddenstoelen en paprika ertussen, en paprika ook in de oven bereiden. bedruppel met de balsamico en bestrooi met bosuiringetjes, grof gemalen ca. 15 minuten op 180°C of in een peper en eventueel wat (grof)zout. Lekker met grof volkoren brood. = grillpan of op een grillplaat. = Voedingswaarden p.p. Variatie: bleekselderij kunt u « 434 kcal + 30 g vet (waarvan 10 9 verzadigd) * 20 g koolhydraten « 10 g vezels 15 g eiwit 4 vervangen door venkel of prei. meenen je De a D Dd EL à‘ à À 2 CEA + À À A" ai € % Ÿ # hs 4 4 à en Re EN) en L LPS , ms Le & 2 Te pau: ra Es N. = | N fil id TER
Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 8