Deen - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

mn

1 |

]

]

a

Bf

JE

A

—_

uit de Limeusin

Chefs in Frankrijk koken maar wat graag met het smaakvolle, malse vlees uit de Limousin

De rasrunderen grazen vrij in de ongerepte natuur, waar de lucht de zuiverste is van heel

Frankrijk en de weiden rijk zijn aan grassoorten en wilde kruiden. De dieren zijn hier helemaal

op hun gemak en dat proeft u aan de kwaliteit van het vlees. Het Limousin-ras wordt over

de hele wereld erkend als een van de beste runderrassen door de zeer fijne structuur en

sappigheid. Het vlees is zacht, mooi van kleur, hoog in smaak en heeft een fijne vetmarmering

Het primaire kenmerk van Limousin rundvlees is de wijze van fokken

Op karakteristieke graslanden grazen Limousin-kuddes omgeven door

a

bosjes. De graslanden worden bemest door de runderen en daarom

w

wordt de weide op natuurlijke wijze bemest. De Limousin runderen

leven en groeien bijna het hele jaar in vrijheid en worden gehouden

op traditionele wijze én met maximaal respect voor het welzijn van de

\J

VE |

<

dieren. Kalfjes blijven bovengemiddeld lang bij hun moeder,

D

ar

B

de voeding wordt gecontroleerd, het water getest, de gezondheid

PA,

gecheckt door veeartsen en bovendien door de trots en de liefde

ZN

nn

&

van de Franse boeren zelf, gegarandeerd. Wekelijks worden de beste

S

kwaliteits runderen geselecteerd voor DEEN

me:

=

M

7

N

(X,

[>

Fa

4

RE

=

ne

5

LOTS

À

ee

8

Ke

Leven

iid

he

EE

re

LOS

oefe

En

BR

Er

ja

Vid Tree" re

Ht

+

me ans as TE

Ee

LS

a

Re

LA

=

A

Vea)

|



«|

À

Wa

64

à

2

\

2

AT

RS

/

HA

é