Deen - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
mn
1 |
]
]
a
Bf
JE
A
—_
uit de Limeusin
Chefs in Frankrijk koken maar wat graag met het smaakvolle, malse vlees uit de Limousin
De rasrunderen grazen vrij in de ongerepte natuur, waar de lucht de zuiverste is van heel
Frankrijk en de weiden rijk zijn aan grassoorten en wilde kruiden. De dieren zijn hier helemaal
op hun gemak en dat proeft u aan de kwaliteit van het vlees. Het Limousin-ras wordt over
de hele wereld erkend als een van de beste runderrassen door de zeer fijne structuur en
sappigheid. Het vlees is zacht, mooi van kleur, hoog in smaak en heeft een fijne vetmarmering
Het primaire kenmerk van Limousin rundvlees is de wijze van fokken
Op karakteristieke graslanden grazen Limousin-kuddes omgeven door
a
bosjes. De graslanden worden bemest door de runderen en daarom
w
wordt de weide op natuurlijke wijze bemest. De Limousin runderen
leven en groeien bijna het hele jaar in vrijheid en worden gehouden
op traditionele wijze én met maximaal respect voor het welzijn van de
\J
VE |
<
dieren. Kalfjes blijven bovengemiddeld lang bij hun moeder,
D
ar
B
de voeding wordt gecontroleerd, het water getest, de gezondheid
PA,
gecheckt door veeartsen en bovendien door de trots en de liefde
ZN
nn
&
van de Franse boeren zelf, gegarandeerd. Wekelijks worden de beste
S
kwaliteits runderen geselecteerd voor DEEN
me:
=
M
7
N
(X,
[>
Fa
4
RE
=
ne
5
LOTS
À
ee
8
Ke
Leven
iid
he
EE
re
LOS
oefe
En
BR
Er
ja
Vid Tree" re
Ht
+
me ans as TE
Ee
LS
a
Re
LA
=
A
Vea)
|
“
«|
À
Wa
64
à
2
\
2
AT
RS
/
HA
é