Deen - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 12


Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Deen Folder 01.01.2020

Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 12

Ne ar he EN ie RECEPTEN EN, N zes I ki N N N ke & 5 N Le Si ee \ St u us NN al ) € 1 à > US =! L ( per ua U Ee 8 r ler | met knolselderij, popriko, pales, Firbeeepiten en Ingrediënten Bereiding e 2 knolselderij knollen (ca. 1% kg) Schil de knolselderij en snijd de knol en de paprika's in kleine blokjes. . 3 kleuren paprika Leg ze samen in een flinke pan, zet onder water, doe de boerenkool erbij (rood, groen en geel) met daarop de rookworst, leg een deksel op de pan en breng aan de kook. . 1 kg gesneden boerenkool Kook in ca. 15 minuten gaar. Rooster ondertussen de pijnboompitjes in een . 1 (verse) rookworst droge koekenpan al roerende licht bruin. Op een bordje laten afkoelen. . 4 el pijnboompitjes Pel en snipper de knoflook. Snijd de prei in smalle ringen. Was en droog de . 2 teentjes knoflook preiringen (gaat goed in een slacentrifuge). Verwarm een scheutje olie in de . 2 preien koekenpan van de pijnboompitjes en bak hierin de spekblokjes zachtjes uit e olijfolie maar niet te bruin. Voeg de prei en knoflook toe en roerbak 2-3 minuten. e 50 g gerookte ontbijtspekblokjes Haal de worst uit de pan. Giet het vocht van de groenten goed af. ae e peper en zout Stamp de boerenkool, paprika en knolselderij grof. Schep het preimengsel Ke erdoor. Proef en voeg eventueel peper en zout toe. Strooi de pijnboompitjes Variatie: boerenkool kunt u erover en geef de worst erbij. Las vervangen door zuurkool of CAL Mil fijngesneden spits-, rode- of Voedingswaarden witte kool. « 640 kcal + 34 g vet (waarvan 9 g verzadigd) « 37 g koolhydraten « 27 g vezels + 33 g eiwit Tip: voeg aan de prei in de koekenpan 1-2 el milde kerriepoeder toe en bak sn het heel even mee. in Fr N fl N © je nen re N I LA £ 4 & x hae nz PK u LA us ig x | / Cr Le eN N > 0 ai x À LA _ x de Hs

Deen - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 12