Deen - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 13


Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Deen Folder 01.01.2020

Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 13

Boeuf Bourguignon mel poprila en spruitgs Ingrediënten Bereiding e 800 g Limousin riblappen Haal het vlees een half uur voor het koken uit de koelkast. Pel en hak de . 2 grote uien uien en knoflook fijn. Snijd de paprika’s in ringen. Maak de champignons e 2 teentjes knoflook schoon. Verwarm de oven voor op 160°C. Verwarm de boter in een diepe 2 rode puntpaprika braadpan (pan moet in de oven kunnen). Meng het vlees met het meel en . 250 g champignons eventueel peper en zout. Bak het als de boter bruin begint te worden op . 50 g boter een matig vuur in een paar minuten een beetje bruin, telkens omscheppen. e 2 el volkoren tarwemeel Leg het op het omgekeerde deksel van de pan. Doe de rest van de boter . Y | rode wijn in de pan en roerbak de ui, knoflook en paprika hierin 4 minuten. Schep de e 1 % runderbouillontablet champignons, spekblokjes en kruiden (met takjes kan) erdoor. Zet het vuur e 50 g gerookte ontbijtspek blokjes hoog. Roer de tomatenpuree erdoor en bak 2 minuten mee. Schenk de wijn ca. 20 g gemengde verse of en % | water in de pan. Verkruimel de bouillontabletten erover. Breng aan gedroogde kruiden (laurier, tijm, de kook en meng goed. Schep het vlees erdoor. Het vlees moet net onder rozemarijn, oregano) staan (eventueel nog wat heet water toevoegen). Breng weer aan de kook. 70 g tomatenpuree Leg het deksel op de pan en zet in de warme oven. Stoof het vlees 22 uur . 350 g schoongemaakte spruitjes (wat langer mag ook). Schep na 1% uur de spruitjes erdoor en stoof ze de laatste driekwartier mee. peper en zout Variatie: lekker met rijst, pasta Voedingswaarden p.p. of gekookte aardappelen. « 422 kcal 22 g vet (waarvan 11 g verzadigd) « 14 g koolhydraten + 5 g vezels + 32 g eiwit Tip: voor de kruiden kunt u ook gemengde Provengaalse kruiden gebruiken of Italian Spice Mix. EE RSE SAGA Se St HOE VE We DEE EE se HER HOE SU Se & ca. 3 uur EK NEN hoofdgerecht Les ir NN ze re je 5 B (7 à Bi { N EX, I 3 © = Gluten vrij (V)= Vegetarisch (V) = Veganistisch (1) = Lactose vrij () = Koolhydraatarm

Deen - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 13