Deen - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
| RECEPTEN |
or
en
4
Le
NH
ph
in
IK:
ed
>
Ps
7
Ci
BN
a
N
Bi
n° \
u
K
e?
=
à
(©) ca. 35 minuten
CAPE
Hete bliksem o
4 hoofdgerecht
me Granny Smith, solie, rede keel en gemengde neïen
Ingrediënten
en
Bereiding
e 1 kleine rode kool
Halveer en snijd de rode kool in kleine smalle stukjes. Doe in een flinke pan
.
peper en zout
(aardappelen en appel moeten er ook nog bij kunnen) en zet onder water.
.
6 Granny Smith appels
Voeg eventueel een beetje zout toe. Leg een deksel op de pan, breng aan
e
1 kg kruimige aardappelen
de kook en laat op een laag vuur 8 minuten koken. Snijd ondertussen de
e
5 grote uien
appels elk in ó partjes en verwijder de klokhuizen. Was de aardappelen en
e
paar takjes salie
snijd ze in ca. 6 gelijke stukken. (de appels en aardappelen worden niet
e
olijfolie
geschild.) Voeg de appels en aardappelen aan de rode kool toe.
e
150 g verse roomkaas met
Schep door elkaar, leg het deksel op de pan en kook in ca. 20 minuten gaar.
kruiden
Pel in de tussentijd de uien, snijd ze in ringen en bak ze in een scheut olie
.
150 g gemengde noten
lichtbruin. Hak ondertussen de salieblaadjes en noten grof. Bak de salie
even mee met de uien. Giet het vocht van de groenten goed af. Schep de
Variatie: de salie in het recept kunt
gebakken uien in de pan. Stamp alles grof. Roer de roomkaas en % van de
u door tijm vervangen. Blaadjes
noten erdoor. Proef en voeg eventueel peper en zout toe. Strooi de rest
van de noten er aan tafel over.
salie kunt u in een beetje olie snel
krokant bakken, op papier laten
uitlekken en over de hete bliksem
Niet vegetarische versie: als u er vlees bij wilt eten zou u kunnen denken
strooien.
aan slavinken of stooflapjes.
Voedingswaarden p.p.
ee ER
« 875 kcal + 41 g vet (waarvan 13 g verzadigd) * % g koolhydraten ® 19 g vezels + 21 g eiwit