Deen - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.

Hier is pagina 4 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 4
Geniet van de winter met onze koolsoorten Wat is er in de winter lekkerder dan een verwarmende stamppot, een goed bord aardappelen, groente en vlees of een kom dampende soep? Niets toch? Met de grote diversiteit aan koolsoorten in onze winkels maakt u deze gerechten nog lekkerder. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke boerenkoolstamppot, een zuurkoolschotel of stoofvlees met rode kool. Misschien wat ‘uit de mode! maar nog steeds heel erg lekker. Wist u dat kool bomvol vitamines zit en maar weinig calorieën bevat? de hest rd zi [Le) à: APA N NN ) ) ve Ü / Boerenkool Zuurkool Rode kool Boerenkool heeft een pittige Zuurkool is eigenlijk witte kool. Rode kool is één van de smaak en combineert daarom goed De reepjes worden licht gezouten oudste koolsoorten en het hele met worst. Na de vorst neemt de en een tijdje opgeborgen. jaar verkrijgbaar. Gekookt met koolsmaak af en wordt het wat Door het gistingsproces ontstaat aardappeltjes of in een salade, zoeter. Van ouderwetse stamppot, zuurkool. Deze Hollandse kost is rode kool is zowel warm als koud een lekkere smoothie tot zelfs licht verteerbaar, mild-zuur van ontzettend lekker. chips, boerenkool is hot! smaak en rijk aan vitaminen. Bereiden: Koken 15-20 minuten Bereiden: Koken 15 - 20 minuten Bereiden: Koken ca. 25 minuten » Smoren * Smoren 40 - 50 minuten Roerbakken ca. 15 minuten * Smoren 8-10 minuten 25-30 minuten » Stomen ca. 25 minuten ra JF, ee Bio Là D hé DA Lx Ve dt Wed ON > Paksoi } Bloemkool Paksoi is een langwerpige koolsoort Witte kool Bloemkool staat hoog in het rijtje met groene bladeren en opvallend Deze stevige, ronde kool met ge- van meest populaire groenten in dikke lichtgroene tot helderwitte sloten bladeren heeft een neutrale Nederland. Dit komt door de milde, bladstelen. Vanwege de aangename smaak, waardoor u er eindeloos mee toegankelijke smaak. Heerlijk bij knapperigheid en de milde smaak kunt variëren. Veel witte kool komt aardappelen maar ook als vervanger is deze groente in de Aziatische gewoon uit Noord-Holland. van rijst, geroosterd of in een curry. keuken heel populair. Bereiden: Koken 10 - 15 minuten » Roer- Bereiden: Koken 8-10 minuten + Roer- Bereiden: Roerbakken stelen 5 minuten/ bakken 6-8 minuten * Smoren 15-20 bakken 4-6 minuten « Stoven 15 minuten blad 2 minuten » Stoven 15 minuten minuten » Stomen ca. 15- 20 minuten « Stomen 8-12 minuten « Grillen 10 minuten » Stomen 10 minuten «… EEN
Deen - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 4