Deen - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.

Hier is pagina 5 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 5
à | UITGELICHT | isa en QI 4 Fe = en N 2 LA nù rd u >>> 4 li, 4 à à ne Es ) ES N à } 74 \ 4 N nn Spitskool Chinese kool Spitskool heeft een iets zachtere Chinese kool is knapperig van Groene kool smaak dan witte kool en is zeer structuur en heeft een enigszins zoete Groene kool, ook wel savooiekool divers te gebruiken. U kunt de smaak. Kenmerkend van Chinese kool rauw eten in salades of voor- genoemd, is een dichte donkergroene kool is dat deze bladgroente de koolsoort, heeft gebobbelde blade- gerechten, maar gestoofd, gekookt uitgesproken koolsmaak mist. U kunt ren met gekrulde randen en een of geroerbakt is ook erg lekker. de kool goed in salades gebruiken. Bereiden: Koken 10 - 15 minuten + Roer- Bereiden: Koken 7-9 minuten « Roer- gele kern. Deze kool met pittige bakken 7-10 minuten « Stomen 15-20 bakken 3 - 5 minuten « Stomen 10 minuten smaak komt oorspronkelijk uit het minuten Middellandse Zeegebied, maar nu ook gewoon lekker uit Nederland. Bereiden: Koken 7-10 minuten » Roer- bakken 5-8 minuten * Smoren 20-25 minuten » Stomen 20 - 30 minuten A FT Spruiten Koolraap Spruitjes zijn de okselknoppen van Broccoli Koolraap groeit onder de grond en de spruitkool. Ze staan bekend om Broccoli is knapperig, fris en heeft wordt altijd gekookt of gestoofd het hoge vitamine C gehalte en de een zachte koolsmaak. Broccoli is gegeten. Het gele, geurige vlees mild-bittere koolsmaak. In de loop fijner van smaak dan bloemkool. heeft dan een zachte, zoetige en van de tijd, zijn de spruitjes milder Wist u dat ook de stronk gegeten bijzondere aromatische smaak. van smaak geworden. kan worden? Die heeft wel iets Koolraap is, net zoals alle andere Bereiden: Koken 8-13 minuten + Roer- langer de tijd nodig om te garen. bakken ca. 10 minuten « Smoren 12-15 Bereiden: Koken 3 minuten » Roerbakken koolsoorten, rijk aan vitamine C. Bereiden: Koken ca. 17 minuten minuten » Stomen ca. 12-15 minuten 5-6 minuten * Stomen 6 minuten ns me za en \| zw) _ ER 5 ir à is | % mL & Para lg on spruitje: Boerenkool tjes uurko | met papril met häm en kat ent ke ze en Eil _ — m met Bu — — mn en zei nn — EEN
Deen - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 5