Deen - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.

Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 11
| UITGELICHT | Limousin vlees bij DEEN van kep Tet staart Rosbief Magere Riblappen (Kogel)biefstuk runderlappen Gesneden van de eerste Mager spierdeel van het rund Mals en mager spiervlees. Perfect vlees om te stoven ribben van het rund. In stuk heerlijk om te braden Heerlijk gebakken met of braden. Heerlijk in De meest malse stukken maar in reepjes erg lekker in aardappeltjes en uw favoriete stoofgerechten zoals boeuf stoofvlees en iets meer wokgerechten. \ groente en sausje. bourguignon of goulash. doorregen dan sucade- en rundlappen. + 1 Bieflapjes 1 Van de magere 1 IKK: rundvleesdelen LENDE) STAART DIKKE DUNNE STUK gesneden. Lekker bij LC LENDE aardappels en groente OSSENHAAS of in stukjes door een Hacheevlees EE BOVEN il 7 wokgerecht. Gesneden van de 4 Baia E | AN U £) BAVETTE ERA: onderrib (hals) van BLOEM: = 5) het rund. Heerlijk in HALS een pan ouderwetse 1:10) Ey VANG hachee. \ Steak Bid Stooflappen \ Mals en mager spiervlees. SCHENKEL KORTING, Suddervlees met \ Heerlijk met verschillende MET BON: Sucadelappen een klein beetje vet. kruiden zoals peper, Gesneden van de - Het perfecte stukje vlees „ee Provencaalse kruiden of schouder, en dus echt LA) voor draadjesvlees. een piri piri marinade. ‘werkvlees’. Er loopt dan ook een pees door het Klapstuk vlees. Daaraan ontleent Gesneden van de klapribben, ofwel de korte ribben van het rund. de sucadelap zijn typische Het vlees is doorregen met kleine vetrandjes en heerlijk bij hutspot. smaak en structuur. Runderrollade: gesneden van het borststuk van het rund. Dit opgerolde stuk Heerlijk in stoofgerechten. vlees is heerlijk om te smoren of braden in een pan of oven. Onze lekkerste rundvleesrecepten Vien-hachee mel Amsterdamse Dé perfecte = Pe mn | Sg rede wijn Se EE medium steal À Sr If Ke: ze / à Eg = - 1 lepe Ba) Gels met chimichurri | me > — : Lsemnel nds? KT RE rief — ns = = == — | Se = en *Kijk op pagina 22 voor de kortingsbon. Kijk op EN voor alle recepten EEN +"
Deen - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 11