Deen - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

| UITGELICHT |

Limousin vlees bij DEEN

van kep Tet staart

Rosbief

Magere

Riblappen

(Kogel)biefstuk

runderlappen

Gesneden van de eerste Mager spierdeel van het rund

Mals en mager spiervlees.

Perfect vlees om te stoven

ribben van het rund.

In stuk heerlijk om te braden

Heerlijk gebakken met

of braden. Heerlijk in

De meest malse stukken

maar in reepjes erg lekker in

aardappeltjes en uw favoriete

stoofgerechten zoals boeuf

stoofvlees en iets meer

wokgerechten.

\

groente en sausje.

bourguignon of goulash.

doorregen dan sucade- en

rundlappen. +

1

Bieflapjes

1

Van de magere

1

IKK:

rundvleesdelen

LENDE) STAART

DIKKE

DUNNE

STUK

gesneden. Lekker bij

LC

LENDE

aardappels en groente

OSSENHAAS

of in stukjes door een

Hacheevlees

EE

BOVEN

il

7

wokgerecht.

Gesneden van de

4

Baia

E

|

AN U £)

BAVETTE

ERA:

onderrib (hals) van

BLOEM:

=

5)

het rund. Heerlijk in

HALS

een pan ouderwetse

1:10) Ey

VANG

hachee.

\ Steak

Bid

Stooflappen

\

Mals en mager spiervlees.

SCHENKEL

KORTING,

Suddervlees met

\

Heerlijk met verschillende

MET BON:

Sucadelappen

een klein beetje vet.

kruiden zoals peper,

Gesneden van de

-

Het perfecte stukje vlees

„ee

Provencaalse kruiden of

schouder, en dus echt

LA)

voor draadjesvlees.

een piri piri marinade.

‘werkvlees’. Er loopt dan

ook een pees door het

Klapstuk

vlees. Daaraan ontleent

Gesneden van de klapribben, ofwel de korte ribben van het rund.

de sucadelap zijn typische

Het vlees is doorregen met kleine vetrandjes en heerlijk bij hutspot.

smaak en structuur.

Runderrollade: gesneden van het borststuk van het rund. Dit opgerolde stuk

Heerlijk in stoofgerechten.

vlees is heerlijk om te smoren of braden in een pan of oven.

Onze lekkerste rundvleesrecepten

Vien-hachee mel Amsterdamse

Dé perfecte

=

Pe

mn |

Sg rede wijn

Se

EE

medium steal

À

Sr

If

Ke:

ze

/

à

Eg

=

-

1

lepe

Ba)

Gels met chimichurri

|

me

>



:

Lsemnel nds?

KT RE rief



ns

=

=

==



| Se

=

en

*Kijk op pagina 22 voor de kortingsbon.

Kijk op EN voor alle recepten

EEN +"