Deen - Folder van 09.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 09.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 10 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 09.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 09.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 10
| RECEPTEN | Aardbeien-rabarbertaart me hening Ingrediënten Bereiding e 1 rol taartdeeg Verwarm de oven voor op 200°C. e 6 el paneermeel Bedek de bakvorm met het deeg. Prik gaatjes in de bodem van het deeg. e 4 stengels rabarber Bedek het deeg met bakpapier, en laat de randen uitsteken. Vul de vorm met bakerwten en bak de taart 15 minuten in de voorverwarmde oven. e 6 el honing e 2 anijssterren of 2 tl gemalen Haal de taartbodem uit de oven. Haal het bakpapier met de bakerwten anijs voorzichtig uit de vorm. Strooi het paneermeel gelijkmatig over de bodem e 1 kaneelstokje van de taart. Bak de bodem nog 10 minuten. Maak in de tussentijd de e 750 g aardbeien vulling: schil de rabarber en snijd de stelen in stukken van ca. 4 cm. Leg e 6 eieren ze in een pan, voeg 3 el honing toe en schenk er zoveel water bij dat e 6 el crème fraîche de rabarber net onder staat. Voeg de steranijs en het kaneelstokje toe. e 2 el maïzena Kook op een matig vuur ca. 10 minuten tot de rabarber gaar is. Zet een zeef boven een schaal en laat de rabarber goed uitlekken. Verwijder de Extra: lage taartvorm van ca. © kaneel en steranijs. Maak de aardbeien schoon. Pureer de helft van de 26 cm, vel bakpapier, bakerwten aardbeien en meng in een schaal met de rabarber. Roer de crème fraîche (of gedroogde erwten of rijst), en de maïzena in een grote kom goed door elkaar. Klop er eerst één staafmixer ei met 3 el honing door en dan de andere eieren. Schep het rabarber- aardbeienmengsel erdoor. Verlaag als de taartbodem is voorgebakken Variatie: rabarber kunt u vervangen de oventemperatuur naar 160°C. Niet langer dan een paar uur voordat u door bijv. mango en de aardbeien de taart gaat eten (anders kan de bodem zacht worden): Schep het eier- door ander zacht fruit. In plaats van fruitmengsel op de bodem in de vorm en bak de taart in de oven tot het et a a EE GE rl a de gepureerde aardbeien kunt u eier-fruitmengsel is gestold (ca. 45 - 55 minuten). Halveer de rest van de 325 g aardbeienjam gebruiken voor aardbeien en leg ze op de taart. Snijd de taart in 8 punten. de vulling. Voedingswaarden per punt e 327 kcal e 17 g vet (waarvan 8 g verzadigd) « 32 g koolhydraten « 3 g vezels + 10 g eiwit ©) ca. 20 minuten + 70 - 75 minuten TEN 2 in de oven Ne us mp” we: punten æ gebak Er le = Wr We $ E AN ER Ÿ JA # = In lu à
Deen - Folder van 09.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 10