Deen - Folder van 09.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 09.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

| ACTUEEL |

N

In de maand juni gaan we van de lente langzaam over naar de zomer.

ar

me

De dagen zijn lekker lang en de temperatuur stijgt. Het grote voordeel van

de maand juni is dat onze winkels vol liggen met Hollandse groentes zoals

ee

bloemkool, broccoli en spinazie. U maakt er heel gemakkelijk een heerlijk

gerecht mee voor bij of op de barbecue. Neem ook even een kijkje op

onze Nieuw bij DEEN pagina, ons assortiment is namelijk weer uitgebreid

met heerlijk zomerse producten. Geniet ervan met elkaar!

UC TE [E94 Adunct directeur Kat oe ou

ET

én

= zeis sie k sms K menne se Ar mie Eee Reims Men se

ZONDAG 21 JUNI: VADERDAG

Wz



Vaderdag is dé dag om uw (bonus-, stief-, schoon-, pleeg-) vader in het

a

zonnetje te zetten. De kinderen hebben zeer waarschijnlijk op school al

3

u

iets moois geknutseld maar dat kan vanaf een bepaalde leeftijd natuurlijk

=.

B

niet meer. In onze winkels kunt u natuurlijk altijd terecht voor een mooie

A

4

bos bloemen, een mooie plant of een setje met heerlijke wijnen of

ee

+

pl

N

be

(speciaal)biertjes. En wilt u uw vader nu echt goed verrassen? Maak dan 's

Sas

Ls

»=

avonds een heerlijk stoer gerecht op de barbecue voor hem klaar. Dan zit

u altijd goed!

nn sn ee a u en u ae u a a

5

Very

Nu bij DEEN:

be

Ei

De Opperdoezer ronde

gar

De Opperdoezer ronde is een vastkokende aardappel die zijn naam

io

2

7

ontleent aan het dorpje Opperdoes. Alleen hier mag deze aardappel

Bi:

geteeld worden. Door de zwavelrijke gronden waar de Opperdoezers

è

in groeien, krijgen de aardappels hun kenmerkende smaak. Dit maakt



ze tot een ware delicatesse. De schil is vrij dun, waardoor ze ideaal zijn

wr

om ongeschild te eten. De aardappels worden door hun kwetsbare schil

WI

voornamelijk met de hand gerooid. Door het lage zetmeelgehalte en

rj

zijn vastkokende eigenschappen kunt u vrijwel alle kanten op met de

>,

Opperdoezer. De kenners eten ze het liefst gekookt met een beetje

roomboter en zeezout. Ze zijn ook zeer geschikt om te poffen op de

barbecue, te roosteren in de oven of verwerk ze in een zomers stamppotje.

°3