Deen - Folder van 09.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 09.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
| ACTUEEL |
N
In de maand juni gaan we van de lente langzaam over naar de zomer.
ar
me
De dagen zijn lekker lang en de temperatuur stijgt. Het grote voordeel van
de maand juni is dat onze winkels vol liggen met Hollandse groentes zoals
ee
bloemkool, broccoli en spinazie. U maakt er heel gemakkelijk een heerlijk
gerecht mee voor bij of op de barbecue. Neem ook even een kijkje op
onze Nieuw bij DEEN pagina, ons assortiment is namelijk weer uitgebreid
met heerlijk zomerse producten. Geniet ervan met elkaar!
UC TE [E94 Adunct directeur Kat oe ou
ET
én
= zeis sie k sms K menne se Ar mie Eee Reims Men se
ZONDAG 21 JUNI: VADERDAG
Wz
>»
Vaderdag is dé dag om uw (bonus-, stief-, schoon-, pleeg-) vader in het
a
zonnetje te zetten. De kinderen hebben zeer waarschijnlijk op school al
3
u
iets moois geknutseld maar dat kan vanaf een bepaalde leeftijd natuurlijk
=.
B
niet meer. In onze winkels kunt u natuurlijk altijd terecht voor een mooie
A
4
bos bloemen, een mooie plant of een setje met heerlijke wijnen of
ee
+
pl
N
be
(speciaal)biertjes. En wilt u uw vader nu echt goed verrassen? Maak dan 's
Sas
Ls
»=
avonds een heerlijk stoer gerecht op de barbecue voor hem klaar. Dan zit
u altijd goed!
nn sn ee a u en u ae u a a
5
Very
Nu bij DEEN:
be
Ei
De Opperdoezer ronde
gar
De Opperdoezer ronde is een vastkokende aardappel die zijn naam
io
2
7
ontleent aan het dorpje Opperdoes. Alleen hier mag deze aardappel
Bi:
geteeld worden. Door de zwavelrijke gronden waar de Opperdoezers
è
in groeien, krijgen de aardappels hun kenmerkende smaak. Dit maakt
€
ze tot een ware delicatesse. De schil is vrij dun, waardoor ze ideaal zijn
wr
om ongeschild te eten. De aardappels worden door hun kwetsbare schil
WI
voornamelijk met de hand gerooid. Door het lage zetmeelgehalte en
rj
zijn vastkokende eigenschappen kunt u vrijwel alle kanten op met de
>,
Opperdoezer. De kenners eten ze het liefst gekookt met een beetje
roomboter en zeezout. Ze zijn ook zeer geschikt om te poffen op de
barbecue, te roosteren in de oven of verwerk ze in een zomers stamppotje.
°3