Deen - Folder van 19.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 39




Hier is pagina 39 van 76 pagina's van de Deen folder, geldig van 19.06.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+

LL,

L

à

NS

N

W

Sr

de

Sr,

Ee

4

>

Nagerecht 4 personen

500 g aardbeien

125 ml dessertsaus aardbeien

4 el crème de cassis, Cointreau of

likeur de Fraises des Boix

eventueel

1-2 el wodka

250 g slagroom

_

15 g suiker

1 beker De Jong's

Lemon Pie roomijs of vanille ijs

Maak de aardbeien schoon en snij in

GB

vieren. Meng de dessertsaus met

crème de cassis of andere likeur en

eventueel de wodka. Klop de slagroom

met de suiker half stijf (lobbig). Voeg

dan onder voortdurend kloppen het

dessertsausmengsel beetje bij beetje

aan de lobbige room toe. Klop tot er

=

een mooi egaal mengsel ontstaat

(voghurtdikte). Bewaar in de koelkast.

‚Pen en Rick Sijtsema

bz

Verdeel de aardbeien over een bord

of ijsglas. Schep het slagroommengsel

erover. Schep er mooie ijsbollen op.

Jarenlange vriendschap

Anna van Rinsum, oud eigenaresse van La Mère Anne en

moeder van Rick en Toon Sijtsema — de tweede generatie

die het restaurant voortzet — was al vroeg klant bij DEEN

vanwege het prachtige vlees uit eigen slagerij, wat toen al

à

4

in de schappen lag. Dit was rond 1958, ruim 60 jaar geleden.

De families zijn elkaar door de jaren heen trouw gebleven.

NL

DEEN Jubilarissen werden in het restaurant in het zonnetje

I

gezet met een feestelijke maaltijd en avond, als dank voor

jarenlange trouwe dienst. Een van de vele voorbeelden hoe

2

beide familiebedrijven samenwerkten. Om iedereen hiervan

mee te laten genieten, deelt de familie Sijtsema een aantal

van hun lekkerste geheime recepten.

TIP

Garneer het dessert

met een beetje

dessertsaus, stukjes

ESSEN IS

geraspte citroenschil

nn

Mi

en tuinkers.

Bereidingstijd ca. 15 minuten, afwerking

5-10 minuten. Per persoon 453 kcal,

Dorpsweg MO, Oudendijk

www.lamereanne.nl

25 g vet (waarvan 17 g verzadigd), 51 g

koolhydraten, 2 g vezels, 5 g eiwit.

39