Deen - Folder van 19.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 39


Hier is pagina 39 van 76 pagina's van de Deen folder, geldig van 19.06.2021 tot 31.07.2021.



Deen Folder 19.06.2021

Hier is pagina 39 van 76 pagina's van de Deen folder, geldig van 19.06.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 19.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 39

+ LL, L à NS N W Sr de Sr, Ee 4 > Nagerecht 4 personen 500 g aardbeien 125 ml dessertsaus aardbeien 4 el crème de cassis, Cointreau of likeur de Fraises des Boix eventueel 1-2 el wodka 250 g slagroom _ 15 g suiker 1 beker De Jong's Lemon Pie roomijs of vanille ijs Maak de aardbeien schoon en snij in GB vieren. Meng de dessertsaus met crème de cassis of andere likeur en eventueel de wodka. Klop de slagroom met de suiker half stijf (lobbig). Voeg dan onder voortdurend kloppen het dessertsausmengsel beetje bij beetje aan de lobbige room toe. Klop tot er = een mooi egaal mengsel ontstaat (voghurtdikte). Bewaar in de koelkast. ‚Pen en Rick Sijtsema bz Verdeel de aardbeien over een bord of ijsglas. Schep het slagroommengsel erover. Schep er mooie ijsbollen op. Jarenlange vriendschap Anna van Rinsum, oud eigenaresse van La Mère Anne en moeder van Rick en Toon Sijtsema — de tweede generatie die het restaurant voortzet — was al vroeg klant bij DEEN vanwege het prachtige vlees uit eigen slagerij, wat toen al à 4 in de schappen lag. Dit was rond 1958, ruim 60 jaar geleden. De families zijn elkaar door de jaren heen trouw gebleven. NL DEEN Jubilarissen werden in het restaurant in het zonnetje I gezet met een feestelijke maaltijd en avond, als dank voor jarenlange trouwe dienst. Een van de vele voorbeelden hoe 2 beide familiebedrijven samenwerkten. Om iedereen hiervan mee te laten genieten, deelt de familie Sijtsema een aantal van hun lekkerste geheime recepten. TIP Garneer het dessert met een beetje dessertsaus, stukjes ESSEN IS geraspte citroenschil nn Mi en tuinkers. Bereidingstijd ca. 15 minuten, afwerking 5-10 minuten. Per persoon 453 kcal, Dorpsweg MO, Oudendijk www.lamereanne.nl 25 g vet (waarvan 17 g verzadigd), 51 g koolhydraten, 2 g vezels, 5 g eiwit. 39

Deen - Folder van 19.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 39