Deen - Folder van 19.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 60
Hier is pagina 60 van 76 pagina's van de Deen folder, geldig van 19.06.2021 tot 31.07.2021.

Hier is pagina 60 van 76 pagina's van de Deen folder, geldig van 19.06.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 19.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 60
le + /] ee = ze E D) à au willen keken zeals u Thuis eek zou keken N gee Pe | Team Eigen Keuken Patrick de la Croix Manager en chefkok A Warme LOC Patrick: “11 jaar geleden zijn we met de eigen keuken van DEEN begonnen. Wij produceerden toen 2.000 maaltijden per week. Vandaag de dag zijn dat er 20.000 Kijkje in de per week. Een mooi aantal! We kunnen wel zeggen dat we veel fans hebben die onze maaltijden lekker vinden. Wij werken met verse producten. Die verse producten euken worden elke dag geleverd door onze groenteboer en het vlees komt uit onze eigen slagerij. Tijdens het In de eigen keuken en slagerij van DEEN kookproces houden wij rekening met het feit dat groenten hun smaak staan topkoks en vakmensen. Koks die verliezen als je deze te lang kookt. verantwoordelijk zijn voor de goedlopende Aardappelen koken we in zo weinig mogelijk water, om de smaak en verse maaltijden en die de salades, vitamines te behouden. En we gebruiken sowieso géén diepvries ovenschotels en andere snacks voorbereiden. groenten, omdat die hun identiteit verliezen bij het ontdooien.” Fe 20.000 maaltijden per week, een fF meei aantal!’ 60
Deen - Folder van 19.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 60