Deen - Folder van 19.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 60




Hier is pagina 60 van 76 pagina's van de Deen folder, geldig van 19.06.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

le

+ /]

ee

=

ze

E

D) à

au willen keken zeals

u Thuis eek zou keken

N

gee

Pe

|

Team Eigen Keuken

Patrick de la Croix

Manager en chefkok

A

Warme LOC

Patrick: “11 jaar geleden zijn we

met de eigen keuken van DEEN

begonnen. Wij produceerden

toen 2.000 maaltijden per week.

Vandaag de dag zijn dat er 20.000

Kijkje in de

per week. Een mooi aantal! We

kunnen wel zeggen dat we veel fans

hebben die onze maaltijden lekker

vinden. Wij werken met verse

producten. Die verse producten

euken

worden elke dag geleverd door

onze groenteboer en het vlees komt

uit onze eigen slagerij. Tijdens het

In de eigen keuken en slagerij van DEEN

kookproces houden wij rekening

met het feit dat groenten hun smaak

staan topkoks en vakmensen. Koks die

verliezen als je deze te lang kookt.

verantwoordelijk zijn voor de goedlopende

Aardappelen koken we in zo weinig

mogelijk water, om de smaak en

verse maaltijden en die de salades,

vitamines te behouden. En we

gebruiken sowieso géén diepvries

ovenschotels en andere snacks voorbereiden.

groenten, omdat die hun identiteit

verliezen bij het ontdooien.”

Fe

20.000 maaltijden

per week, een

fF

meei aantal!’

60