Deen - Folder van 19.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 60
Hier is pagina 60 van 76 pagina's van de Deen folder, geldig van 19.06.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
le
+ /]
ee
=
ze
E
D) à
au willen keken zeals
u Thuis eek zou keken
N
gee
Pe
|
Team Eigen Keuken
Patrick de la Croix
Manager en chefkok
A
Warme LOC
Patrick: “11 jaar geleden zijn we
met de eigen keuken van DEEN
begonnen. Wij produceerden
toen 2.000 maaltijden per week.
Vandaag de dag zijn dat er 20.000
Kijkje in de
per week. Een mooi aantal! We
kunnen wel zeggen dat we veel fans
hebben die onze maaltijden lekker
vinden. Wij werken met verse
producten. Die verse producten
euken
worden elke dag geleverd door
onze groenteboer en het vlees komt
uit onze eigen slagerij. Tijdens het
In de eigen keuken en slagerij van DEEN
kookproces houden wij rekening
met het feit dat groenten hun smaak
staan topkoks en vakmensen. Koks die
verliezen als je deze te lang kookt.
verantwoordelijk zijn voor de goedlopende
Aardappelen koken we in zo weinig
mogelijk water, om de smaak en
verse maaltijden en die de salades,
vitamines te behouden. En we
gebruiken sowieso géén diepvries
ovenschotels en andere snacks voorbereiden.
groenten, omdat die hun identiteit
verliezen bij het ontdooien.”
Fe
20.000 maaltijden
per week, een
fF
meei aantal!’
60