Deen - Folder van 19.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 46


Hier is pagina 46 van 76 pagina's van de Deen folder, geldig van 19.06.2021 tot 31.07.2021.



Deen Folder 19.06.2021

Hier is pagina 46 van 76 pagina's van de Deen folder, geldig van 19.06.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 19.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 46

r— er ES VA IN ra 4 xx 100% Vegan N ZUIVEL - SOJA GLUTEN - LACTOSE - NOTEN CONSERVEERMIDDELEN Ee v eo >” Li Ke AS 3 VOOREN 5 0 MIN Bereidingstijd: 40 MIN VOOR DE BURGERS: SPICY 1 pak Violife Plakjes met Gouda Smaak 6 hamburgerbroodjes voor de hele maaltijd, gehalveerd kt 400 g zwarte bonen, afgespoeld en uitgelekt 400 g blik kikkererwten, afgespoeld, uitgelekt tr UR 7 70 g panko-paneermeel 100 g gekookte rode biet, in dunne plakjes gesneden 3 radijsjes, in dunne plakjes gesneden Violife heeft de missie om lekker en goed eten te maken. Of je nu iets plantaardiger wilt eten, of last hebt van een intolerantie, met onze 60 g rucola 1 bosje lente-uitjes, gehakt prijswinnende en 100% vegan alternatieven voor kaas, kan écht ieder- een genieten van geweldig lekker eten. Heerlijk op een tosti, over een 1 rode chili, gehakt pasta, of op een zelfgemaakte pizza. Meer receptinspiratie? Bezoek Bloem Cranberry saus FOODS.COM. 2 el olijfolie BEREIDING: 1 tl gerookt paprikapoeder 1 theelepel komijnpoeder Voeg de lente-ui en chili toe in een keukenmachine en blend. Gooi vervolgens in een kom, voeg de bonen, paprika, komijn, panko, kikkererwten en bloem Zout en peper toe en meng door elkaar met de handen. Breng op smaak met peper en zout. VOOR DE RAITA-SAUS: Verdeel het mengsel in 6 balletjes en druk plat tot een burger. Leg ze op een 1 pak Violife Creamy Original met bakpapier beklede bakplaat en bak gedurende 10 minuten op 180 °C. 1 eetlepel bladpeterselie, fijngehakt Sap van 1 citroen Haal uit de oven en plaats 1 plak Violife Gouda Smaak op elke burger en Violife plaats het weer 3 minuten in de oven tot de Violife gesmolten is. Meng voor 1 theelepel harissa de raita alle ingrediënten in een kom en breng op smaak met kruiden. A Plaats de gesneden burgerbroodjes in de oven om te verwarmen en verdeel vervolgens wat raita over de bodem van elk burgerbroodje. Werk af met rucola, rode biet, de burger met Violife en top af met een klodder cranberrysaus. Aa VIOLIFE ED

Deen - Folder van 19.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 46