Deen - Folder van 19.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 48




Hier is pagina 48 van 76 pagina's van de Deen folder, geldig van 19.06.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ng

ù

Ea

fl

=

Y À

Ä

zi

LC

À

ms

v

A

An

gn

=

Evo —

F

EN

a

we

RES

ER

*

De samenwerking tussen Bakkerij

5

À

zalf

= &

Pater en DEEN gaat terug

N

„an

(4

tot de tijd dat DEEN nog aan

de Koepoortsweg zat. Pater

nam de Hoornse Broodfabriek

uw,

over en leverde brood aan

4

Koos Deen. Maar omdat een

zelfbedieningszaak in 1967

helemaal geen brood mocht

verkopen, levert dit Koos Deen

niet alleen ambachtelijk brood,

De

a

maar ook een veroordeling op!

and

7

5

De fundering voor een jarenlange goede

samenwerking is gezet. Bakkerij Pater

levert lekker brood tegen een nette prijs

en is dit al die tijd blijven doen. De goede

Wa

ZA

|

samenwerking is te danken aan wederzijds

respect en altijd een goede dialoog voeren

Lt

Beide partijen hebben samen de brood-

JAN

afdeling opgebouwd tot wat het nu is.

De familie Pater en de familie Deen delen

N

LA

hun liefde voor brood en mooie producten.

jk

Trots op de samenwerking

Johan Pater vertelt over mooie nieuwe

4

j

broodsoorten in de samenwerking. Zoals

G

het Kogge brood, Panotta en niet zo lang

a

geleden de Krustie broodjes. “De voor-

bereidingen hiervoor hebben ruim een

sa

jaar geduurd. We hebben alles uitgedacht,

FA

proefgebakken en geïnvesteerd in nieuwe

machines, zonder te weten of het ging

D...

lukken. Als we nu die lekkere Krustie

=

broodjes terug zien op de mooie brood-

enwerk

afdelingen, kan ik met trots zeggen dat

Ar Eu 12

wij dit samen hebben aangedurfd. Dat

Tussen. DEEN eN

maakt de samenwerking zo uniek.”

OAK

=

Niet oudbakken, maar afbakken

We LE

Ÿ

Vroeger stonden de bakkers van Bakkerij

mo

a

a

Pater voor Kerst 24 uur stokbroden te

DE TE"

bakken. De broden die het eerst in de

nr

oven gingen, waren al slap als ze verkocht

TAKEN TNA

A

werden. Dat was paniekvoetbal! Op het

4

moment dat de eerste afbakoven in 1985

op Te

in gebruik werd genomen, veranderde

rug jen

het brood in de supermarkten pas echt,

volgens Johan Pater. Snel daarna werden

de afbakovens in alle winkels uitgerold. De

Fur

ambachtelijke broden werden zo nog verser.

4

BEN

48