Deen - Folder van 19.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 48
Hier is pagina 48 van 76 pagina's van de Deen folder, geldig van 19.06.2021 tot 31.07.2021.

Hier is pagina 48 van 76 pagina's van de Deen folder, geldig van 19.06.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 19.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 48
ng ù Ea fl = Y À Ä zi LC À ms v A An gn = Evo — F EN a we RES ER * De samenwerking tussen Bakkerij 5 À zalf = & Pater en DEEN gaat terug N „an (4 tot de tijd dat DEEN nog aan de Koepoortsweg zat. Pater nam de Hoornse Broodfabriek uw, over en leverde brood aan 4 Koos Deen. Maar omdat een zelfbedieningszaak in 1967 helemaal geen brood mocht verkopen, levert dit Koos Deen niet alleen ambachtelijk brood, De a maar ook een veroordeling op! and 7 5 De fundering voor een jarenlange goede samenwerking is gezet. Bakkerij Pater levert lekker brood tegen een nette prijs en is dit al die tijd blijven doen. De goede Wa ZA | samenwerking is te danken aan wederzijds respect en altijd een goede dialoog voeren Lt Beide partijen hebben samen de brood- JAN afdeling opgebouwd tot wat het nu is. De familie Pater en de familie Deen delen N LA hun liefde voor brood en mooie producten. jk Trots op de samenwerking Johan Pater vertelt over mooie nieuwe 4 j broodsoorten in de samenwerking. Zoals G het Kogge brood, Panotta en niet zo lang a geleden de Krustie broodjes. “De voor- bereidingen hiervoor hebben ruim een sa jaar geduurd. We hebben alles uitgedacht, FA proefgebakken en geïnvesteerd in nieuwe machines, zonder te weten of het ging D... lukken. Als we nu die lekkere Krustie = broodjes terug zien op de mooie brood- enwerk afdelingen, kan ik met trots zeggen dat Ar Eu 12 wij dit samen hebben aangedurfd. Dat Tussen. DEEN eN maakt de samenwerking zo uniek.” OAK = Niet oudbakken, maar afbakken We LE Ÿ Vroeger stonden de bakkers van Bakkerij mo a a Pater voor Kerst 24 uur stokbroden te DE TE" bakken. De broden die het eerst in de nr oven gingen, waren al slap als ze verkocht TAKEN TNA A werden. Dat was paniekvoetbal! Op het 4 moment dat de eerste afbakoven in 1985 op Te in gebruik werd genomen, veranderde rug jen het brood in de supermarkten pas echt, volgens Johan Pater. Snel daarna werden de afbakovens in alle winkels uitgerold. De Fur ambachtelijke broden werden zo nog verser. 4 BEN 48
Deen - Folder van 19.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 48