Deen - Folder van 19.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 61




Hier is pagina 61 van 76 pagina's van de Deen folder, geldig van 19.06.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

$

À

3

|

N



5

Q

4

ae

ung

PL

af



4

N

\

|

Kees/Sij

enior Cate

4

“Wist u dat we binnen onze slagerij

‘Vakmensen maken en

ook een eigen worstenmakerij

hebben? Vakmensen maken en

ontwikkelen daar de fijnste en

ontwikkelen de ijnste

lekkerste worsten. Waaronder

en lekkerste worsten’

de klassiekers; paardenworst en

at

N

verse grillworst met kaas! Net als

de trouwe fans van deze unieke

ANSA,

producten, hopen wij dat deze

En

Er

MAIN

hj

4

Ds

producten niet verloren gaan.”

Rte

Ie

SANS

Vn

el

2)

1:14

v3

2

|

Natuurlijk & ambachtelijk

“Een andere reden waarom onze

maaltijden smaken alsof ze thuis

bereid zijn, is omdat er geen gas aan

Simon Brandt

de maaltijd wordt toegevoegd tijdens

Manager Slagerij °

het verpakken. Dit wordt veelal



gedaan om de houdbaarheid van

fl

es

het product te verlengen. Wij kiezen

“Veel van de vleesproducten in

ervoor de maaltijden zo natuurlijk en

onze winkels, worden gemaakt

ambachtelijk mogelijk bij u op tafel

in onze eigen slagerij. Hier houdt

te krijgen. Dat verschil proeft u!

+

ee

een groot team vakmensen

We willen koken zoals u thuis ook

zich iedere dag bezig met het

zou koken. Daarom zijn de maaltijden

verwerken, maken en bereiden

van DEEN hartstikke vers, maar ook

van de lekkerste salades, vlees-

beperkt houdbaar.”

soorten en vleeswaren, zoals

de West-Friese achterham.

Maar ook op de ovenschotels,

Van stamppot tot spaghetti

“Naast de populaire stamppotten,

Pe

baguettes en snacks waar we

maken we simpele Italiaanse maaltijden

blijvend mee innoveren, zijn

zoals spaghetti en lasagne. Onze

&

we erg trots.”

klassiekers zijn bami goreng, andijvie

stamppot, aardappelpuree met

7

witlof ham/kaas en gehaktbal. Ook

Zit

as

ns

#7

hebben we wekelijks 5 verschillende

vegetarische maaltijden, zoals foe

Ye

=

yong hai, groente lasagne en macaroni

Di

TIPS

met vegetarisch gehakt.”

SAAN

Zelf kruiden mengen

Door in de spaghetti saus een

“Elke ochtend om 05.00 uur beginnen

eetlepel zoete ketjap manis te

we in de keuken met het bereiden

mengen, neutraliseert u het zuur

ge

Ke

van de maaltijden. Wij mengen de

van de tomaten.

kruiden zelf en werken niet met

=

kant-en-klare zakjes. Mijn persoonlijke

Satssaus kan door de olie die erin

favoriet? Indische rendang en sambal

zit, zwaar op de maag voelen. Met

2

Le

je

een scheutje citroensap maakt u

)

à

goreng met witte rijst!”

Si

de saus lichter, omdat het vetten

à

4

wannenonseernsornenernsennsennseorse

afbreekt.

Za

61