Deen - Folder van 19.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 76 pagina's van de Deen folder, geldig van 19.06.2021 tot 31.07.2021.

Hier is pagina 61 van 76 pagina's van de Deen folder, geldig van 19.06.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 19.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 61
$ À 3 | N “ 5 Q 4 ae ung PL af € 4 N \ | Kees/Sij enior Cate 4 “Wist u dat we binnen onze slagerij ‘Vakmensen maken en ook een eigen worstenmakerij hebben? Vakmensen maken en ontwikkelen daar de fijnste en ontwikkelen de ijnste lekkerste worsten. Waaronder en lekkerste worsten’ de klassiekers; paardenworst en at N verse grillworst met kaas! Net als de trouwe fans van deze unieke ANSA, producten, hopen wij dat deze En Er MAIN hj 4 Ds producten niet verloren gaan.” Rte Ie SANS Vn el 2) 1:14 v3 2 | Natuurlijk & ambachtelijk “Een andere reden waarom onze maaltijden smaken alsof ze thuis bereid zijn, is omdat er geen gas aan Simon Brandt de maaltijd wordt toegevoegd tijdens Manager Slagerij ° het verpakken. Dit wordt veelal € gedaan om de houdbaarheid van fl es het product te verlengen. Wij kiezen “Veel van de vleesproducten in ervoor de maaltijden zo natuurlijk en onze winkels, worden gemaakt ambachtelijk mogelijk bij u op tafel in onze eigen slagerij. Hier houdt te krijgen. Dat verschil proeft u! + ee een groot team vakmensen We willen koken zoals u thuis ook zich iedere dag bezig met het zou koken. Daarom zijn de maaltijden verwerken, maken en bereiden van DEEN hartstikke vers, maar ook van de lekkerste salades, vlees- beperkt houdbaar.” soorten en vleeswaren, zoals de West-Friese achterham. Maar ook op de ovenschotels, Van stamppot tot spaghetti “Naast de populaire stamppotten, Pe baguettes en snacks waar we maken we simpele Italiaanse maaltijden blijvend mee innoveren, zijn zoals spaghetti en lasagne. Onze & we erg trots.” klassiekers zijn bami goreng, andijvie stamppot, aardappelpuree met 7 witlof ham/kaas en gehaktbal. Ook Zit as ns #7 hebben we wekelijks 5 verschillende vegetarische maaltijden, zoals foe Ye = yong hai, groente lasagne en macaroni Di TIPS met vegetarisch gehakt.” SAAN Zelf kruiden mengen Door in de spaghetti saus een “Elke ochtend om 05.00 uur beginnen eetlepel zoete ketjap manis te we in de keuken met het bereiden mengen, neutraliseert u het zuur ge Ke van de maaltijden. Wij mengen de van de tomaten. kruiden zelf en werken niet met = kant-en-klare zakjes. Mijn persoonlijke Satssaus kan door de olie die erin favoriet? Indische rendang en sambal zit, zwaar op de maag voelen. Met 2 Le je een scheutje citroensap maakt u ) à goreng met witte rijst!” Si de saus lichter, omdat het vetten à 4 wannenonseernsornenernsennsennseorse afbreekt. Za 61
Deen - Folder van 19.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 61