Deen - Folder van 19.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 76 pagina's van de Deen folder, geldig van 19.06.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
$
À
3
|
N
“
5
Q
4
ae
ung
PL
af
€
4
N
\
|
Kees/Sij
enior Cate
4
“Wist u dat we binnen onze slagerij
‘Vakmensen maken en
ook een eigen worstenmakerij
hebben? Vakmensen maken en
ontwikkelen daar de fijnste en
ontwikkelen de ijnste
lekkerste worsten. Waaronder
en lekkerste worsten’
de klassiekers; paardenworst en
at
N
verse grillworst met kaas! Net als
de trouwe fans van deze unieke
ANSA,
producten, hopen wij dat deze
En
Er
MAIN
hj
4
Ds
producten niet verloren gaan.”
Rte
Ie
SANS
Vn
el
2)
1:14
v3
2
|
Natuurlijk & ambachtelijk
“Een andere reden waarom onze
maaltijden smaken alsof ze thuis
bereid zijn, is omdat er geen gas aan
Simon Brandt
de maaltijd wordt toegevoegd tijdens
Manager Slagerij °
het verpakken. Dit wordt veelal
€
gedaan om de houdbaarheid van
fl
es
het product te verlengen. Wij kiezen
“Veel van de vleesproducten in
ervoor de maaltijden zo natuurlijk en
onze winkels, worden gemaakt
ambachtelijk mogelijk bij u op tafel
in onze eigen slagerij. Hier houdt
te krijgen. Dat verschil proeft u!
+
ee
een groot team vakmensen
We willen koken zoals u thuis ook
zich iedere dag bezig met het
zou koken. Daarom zijn de maaltijden
verwerken, maken en bereiden
van DEEN hartstikke vers, maar ook
van de lekkerste salades, vlees-
beperkt houdbaar.”
soorten en vleeswaren, zoals
de West-Friese achterham.
Maar ook op de ovenschotels,
Van stamppot tot spaghetti
“Naast de populaire stamppotten,
Pe
baguettes en snacks waar we
maken we simpele Italiaanse maaltijden
blijvend mee innoveren, zijn
zoals spaghetti en lasagne. Onze
&
we erg trots.”
klassiekers zijn bami goreng, andijvie
stamppot, aardappelpuree met
7
witlof ham/kaas en gehaktbal. Ook
Zit
as
ns
#7
hebben we wekelijks 5 verschillende
vegetarische maaltijden, zoals foe
Ye
=
yong hai, groente lasagne en macaroni
Di
TIPS
met vegetarisch gehakt.”
SAAN
Zelf kruiden mengen
Door in de spaghetti saus een
“Elke ochtend om 05.00 uur beginnen
eetlepel zoete ketjap manis te
we in de keuken met het bereiden
mengen, neutraliseert u het zuur
ge
Ke
van de maaltijden. Wij mengen de
van de tomaten.
kruiden zelf en werken niet met
=
kant-en-klare zakjes. Mijn persoonlijke
Satssaus kan door de olie die erin
favoriet? Indische rendang en sambal
zit, zwaar op de maag voelen. Met
2
Le
je
een scheutje citroensap maakt u
)
à
goreng met witte rijst!”
Si
de saus lichter, omdat het vetten
à
4
wannenonseernsornenernsennsennseorse
afbreekt.
Za
61