Jumbo - Folder van 01.11.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 96 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2019 tot 08.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

m

Fruitboomtaart

a

je

geb,

ak

50 min

G

60 min. oventijd + 2 uur wachen)

)

14 pers

dd

7%

ke

2kleine appels schoongeboend en grofgeraspt

1 Verwarm de oven voor tot 175 °C. Klop met de mixer in een ruine kom de eieren met de

+

2rijpe bananen fijngeprakt

basterdsuiker in 5 min. licht en luchtig. Zet de mixer op de laagste stand en schenk de olie

&

5eieren op kamertemperatuur

in een dunne straal bij het eimengsel. Stop direct met mixen als alle o

is opgenomen.

+



e

r

N

250 g lichte basterdsı

2 Zeef het bakmeelerboven en spatel het er zo luchtig mogelijk door. Spatel de appelen

un

{

250 ml zonnebloemolie

banaan erdoor. 3 Schep iets minder dan % van het beslag in een tweede kom. Roer daar

Ee

250 g zelfrijzend bakmeel

het cacaopoeder door. 4 Schep het cacaobeslag in de cakevorm. Schep het

6

1el cacaopoeder

andere beslag in de springvorm. 5 Bak de cakesin de voorverwarmde oven in ca.

zi

150 g roomboter op kamertemperatuur + extra voor invetten

60 min. goudbruin en gaar; tot een satéprikker schoon uit het midden van de cakes

150 g poedersuiker

komt. Laat de cakes in de vorm 20 min. afkoelen op een rooster. Verwijder de vormen

2

125 g mascarpone op kamertemperatuur

en laat helemaal afkoelen. 6 Klop intussen met de mixer in een kom de boter in 5 min.

kleurstoffen blauw, geel rood (45 g, bakproducten)

licht en luchtig. Voeg lepel voor lepel de poedersuiker toe en mix kort door. Voeg dan

4el hazelnootchocopasta

beetje bij beetje de mascarpone toe. Klop tot een luchtige botercrème. Maak de crème

4-5 el hagelslag

mooigroen door enkele druppels gele en blauwe kleurstof toe te voegen. Bewaar tot

2 pakjes marsepeinfruit

gebruik in de koelkast. 7 Leg een vel bakpapier op het werkvlak om de boom op te

&rasp

maken. Snijd van de lange kant van de rechthoekige cake een reep van 4 cm breed.

de starn. Snij

É

mixer met gardes

Leg het overige deel van de cake op het bakpapier, di

IJ

jd de reep cake

zeef

overdwars door en leg de helften aan beide kanten van de stam, als takken. Snijd van 1 tak

springvorm 22 cm @,

h

ingevet en bekleed met bakpapier

een stukje afen leg dat alszijtakje neer. Leg deronde cake als kruin bovenaan de stam

FR

cakevorm 21cm lang, ingevet en bekleed met bakpapier

8 Bestrijk de stam en takken met de hazelnootchocopasta en bestrooi met hagelslag.

“=

=

bakpapier

Bestrijk de kruin met de botercrème. 9 Verdeel het marsepeinfruit over de kruin.

AFSTREPEN MAARI!

WAT TE DOEN VANDAAG?

9

10

11

12

13

november

november

november

november

november

nemesis

GB

Œ)

14

15

16

17

18

19

20

21

DER

november

november,

november

november

november

november

november

november

®

22

23

24

25

ee

=

EDER

2

november

november

november

november

november

er

november

november

B

ee

geo

>

3

©

à

novem

8

er.

december

decembe)

CDEDEDCD

É

JUMBO