Jumbo - Folder van 01.11.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 82
Hier is pagina 82 van 96 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2019 tot 08.12.2019.

Hier is pagina 82 van 96 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2019 tot 08.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Jumbo - Folder van 01.11.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 82
ef % Kip-manche ospiesje Garnalen met spianata Vistapas met limoenaioli Spaanse bonensalade met truffelsalami romana en tomaatjes borrelhapje - 20 min. (+10 min. oventijd) - 4 pers. met tonijn borrelhapje - 15 min. - 20 stuks borrelhapje « 20 min. « 4 pers borrelhapje « 10 m “4 pers. Verwarm de oven voor tot 200 °C. Bekleed een bakplaat Snijd 1 schaal warm gerookte kipfilet Snijd 1schaaltje La Salumeria met bakpapier. Snijd 1 schaal pangahaasjes (260 g) in Doe 1 blik uitgelekte en afgespoelde (ca. 160 g) en 170 g manchego Italiana spianata romana (50 g) blokjes. Omwikkel de vis met de inhoud van 1 schaaltje La reuzenbonen (255 g) in een schaal (Spaanse kaas) in 20 blokjes. Rijg de in reepjes. Halveer een % bakje Salumeria Italiana prosciutto crudo (5O g) en steek vast met Verdeel er 1 bl je tonijnmoot met kip- en kaasblokjes met de inhoud cherrytomaatjes (à 250 g). Verhit in tapasprikkers. Leg de spiesjes op de bakplaat. Besprenkel ze olijfolie (120 g) en 1 kleine rode ui in van 1 schaaltje La Salumeria Italiana een koekenpan 2 el olijfolie. Bakde met 2 el olijfolie en rooster ze in de voorverwarmde oven in ringen over. Besprenkel de salade met salame al tartufo (50 g) aan spianata 1 min. Voeg de tomaatjes toe 10 min. gaar. Doe intussen 1ei, 2 teentjes knoflook, 3 el olijfolie extra vierge en bestrooi 20 tapasprikkers. Steek aan elke en bak nog 3 min. Schep er 1 bakje 1tl mosterd, het sap en de rasp van 1 limoen en 225 ml met 1 fijngehakt takje dille en peper prikker nog een pitloze rode druif en jumbogarnalen (150 g) door en zonnebloemolie in een maatbeker. Pureer met een staafmixer naar smaak. leg de prikkers op een schaal. bak alles nog 3 min. Breng op smaak tot een lobbige mayonaise. Voeg extra olie toe als de saus te dun met peper. Schep de garnalen in een 5 is. Breng op smaak met peper. Leg de visspiesjes op een schaal Tip: vervang voor een vegetarische schaal + t { salade de toni Tip: neem voor kinderen gewone J en zet er een kommetje met limoenaioli bij IJ n door geroosterde salami en jonge kaas. amandelen Tip: serveer er de rest van de Tip: bewaar de rest van de aioli in een goed afgesloten potje cherrytomaatjes bij. maximaal 2 weken in de koelkast AFSTREPEN MAARI! WAT TE DOEN VANDAAG? _Jumbo-Vvisma-wielrenwer Koen Bouwman wordt 2e vandaag. Gh Ed BELLES SOA 4 cembi BON A dec embet a ès CO JUN 1BC
Jumbo - Folder van 01.11.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 82