Jumbo - Folder van 01.11.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 82
Hier is pagina 82 van 96 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2019 tot 08.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ef
%
Kip-manche ospiesje
Garnalen met spianata
Vistapas met limoenaioli
Spaanse bonensalade
met truffelsalami
romana en tomaatjes
borrelhapje - 20 min. (+10 min. oventijd) - 4 pers.
met tonijn
borrelhapje - 15 min. - 20 stuks
borrelhapje « 20 min. « 4 pers
borrelhapje « 10 m
“4 pers.
Verwarm de oven voor tot 200 °C. Bekleed een bakplaat
Snijd 1 schaal warm gerookte kipfilet
Snijd 1schaaltje La Salumeria
met bakpapier. Snijd 1 schaal pangahaasjes (260 g) in
Doe 1 blik uitgelekte en afgespoelde
(ca. 160 g) en 170 g manchego
Italiana spianata romana (50 g)
blokjes. Omwikkel de vis met de inhoud van 1 schaaltje La
reuzenbonen (255 g) in een schaal
(Spaanse kaas) in 20 blokjes. Rijg de
in reepjes. Halveer een % bakje
Salumeria Italiana prosciutto crudo (5O g) en steek vast met
Verdeel er 1 bl
je tonijnmoot met
kip- en kaasblokjes met de inhoud
cherrytomaatjes (à 250 g). Verhit in
tapasprikkers. Leg de spiesjes op de bakplaat. Besprenkel ze
olijfolie (120 g) en 1 kleine rode ui in
van 1 schaaltje La Salumeria Italiana
een koekenpan 2 el olijfolie. Bakde
met 2 el olijfolie en rooster ze in de voorverwarmde oven in
ringen over. Besprenkel de salade met
salame al tartufo (50 g) aan
spianata 1 min. Voeg de tomaatjes toe
10 min. gaar. Doe intussen 1ei, 2 teentjes knoflook,
3 el olijfolie extra vierge en bestrooi
20 tapasprikkers. Steek aan elke
en bak nog 3 min. Schep er 1 bakje
1tl mosterd, het sap en de rasp van 1 limoen en 225 ml
met 1 fijngehakt takje dille en peper
prikker nog een pitloze rode druif en
jumbogarnalen (150 g) door en
zonnebloemolie in een maatbeker. Pureer met een staafmixer
naar smaak.
leg de prikkers op een schaal.
bak alles nog 3 min. Breng op smaak
tot een lobbige mayonaise. Voeg extra olie toe als de saus te dun
met peper. Schep de garnalen in een
5
is. Breng op smaak met peper. Leg de visspiesjes op een schaal
Tip: vervang voor een vegetarische
schaal
+
t
{
salade de toni
Tip: neem voor kinderen gewone
J
en zet er een kommetje met limoenaioli bij
IJ
n door geroosterde
salami en jonge kaas.
amandelen
Tip:
serveer er de rest van de
Tip: bewaar de rest van de aioli in een goed afgesloten potje
cherrytomaatjes bij.
maximaal 2 weken in de koelkast
AFSTREPEN MAARI!
WAT TE DOEN VANDAAG?
_Jumbo-Vvisma-wielrenwer Koen Bouwman
wordt 2e vandaag.
Gh Ed
BELLES
SOA
4
cembi
BON
A dec
embet
a
ès
CO
JUN
1BC