Jumbo - Folder van 01.11.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 82




Hier is pagina 82 van 96 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2019 tot 08.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ef

%

Kip-manche ospiesje

Garnalen met spianata

Vistapas met limoenaioli

Spaanse bonensalade

met truffelsalami

romana en tomaatjes

borrelhapje - 20 min. (+10 min. oventijd) - 4 pers.

met tonijn

borrelhapje - 15 min. - 20 stuks

borrelhapje « 20 min. « 4 pers

borrelhapje « 10 m

“4 pers.

Verwarm de oven voor tot 200 °C. Bekleed een bakplaat

Snijd 1 schaal warm gerookte kipfilet

Snijd 1schaaltje La Salumeria

met bakpapier. Snijd 1 schaal pangahaasjes (260 g) in

Doe 1 blik uitgelekte en afgespoelde

(ca. 160 g) en 170 g manchego

Italiana spianata romana (50 g)

blokjes. Omwikkel de vis met de inhoud van 1 schaaltje La

reuzenbonen (255 g) in een schaal

(Spaanse kaas) in 20 blokjes. Rijg de

in reepjes. Halveer een % bakje

Salumeria Italiana prosciutto crudo (5O g) en steek vast met

Verdeel er 1 bl

je tonijnmoot met

kip- en kaasblokjes met de inhoud

cherrytomaatjes (à 250 g). Verhit in

tapasprikkers. Leg de spiesjes op de bakplaat. Besprenkel ze

olijfolie (120 g) en 1 kleine rode ui in

van 1 schaaltje La Salumeria Italiana

een koekenpan 2 el olijfolie. Bakde

met 2 el olijfolie en rooster ze in de voorverwarmde oven in

ringen over. Besprenkel de salade met

salame al tartufo (50 g) aan

spianata 1 min. Voeg de tomaatjes toe

10 min. gaar. Doe intussen 1ei, 2 teentjes knoflook,

3 el olijfolie extra vierge en bestrooi

20 tapasprikkers. Steek aan elke

en bak nog 3 min. Schep er 1 bakje

1tl mosterd, het sap en de rasp van 1 limoen en 225 ml

met 1 fijngehakt takje dille en peper

prikker nog een pitloze rode druif en

jumbogarnalen (150 g) door en

zonnebloemolie in een maatbeker. Pureer met een staafmixer

naar smaak.

leg de prikkers op een schaal.

bak alles nog 3 min. Breng op smaak

tot een lobbige mayonaise. Voeg extra olie toe als de saus te dun

met peper. Schep de garnalen in een

5

is. Breng op smaak met peper. Leg de visspiesjes op een schaal

Tip: vervang voor een vegetarische

schaal

+

t

{

salade de toni

Tip: neem voor kinderen gewone

J

en zet er een kommetje met limoenaioli bij

IJ

n door geroosterde

salami en jonge kaas.

amandelen

Tip:

serveer er de rest van de

Tip: bewaar de rest van de aioli in een goed afgesloten potje

cherrytomaatjes bij.

maximaal 2 weken in de koelkast

AFSTREPEN MAARI!

WAT TE DOEN VANDAAG?

_Jumbo-Vvisma-wielrenwer Koen Bouwman

wordt 2e vandaag.

Gh Ed

BELLES

SOA

4

cembi

BON

A dec

embet

a

ès

CO

JUN

1BC