Jumbo - Folder van 01.11.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 76
Hier is pagina 76 van 96 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2019 tot 08.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Bed
Der
Speculaa
-pindakaasbrokken
=
»
gebak 15m
(0
min. oventijd +1 uur wachten + afkoelen) - 12 pers
=
ES
PE
AE
400 g bloem
Laat het deeg verpakt in vershoudfolie
x
er
_
100 g roombot
r op kamertemperatuur
1uur inde koelkast rusten. 2 Verwarm de
A
>
175 g pindaka:
oven voor tot 180 °C. Rol het deeg op het
>
100 g donkere baste:
iker
bakpapier uit tot een dikte van lem. Leg
Ll
.
Ay
4elmixvoor koek &
ulaas
het deeg met het bakpapier op de bakplaat
>:
iX
£a
2
(specerijen)
3 Bak de speculaaskoek in de voor-
we,
ze
Ee
=
50 ml melk
verwarmde oven in 20-25 min. gaar. 4 Laat
& keukenmachine of mi
r met deeghaken
de speculaas op het rooster afkoelen en
deegroller
breek in brokken
Te
&
Ee
ei
bakpapier
=
a
=
3:
bakplaat
voedingswaarde p.p. 320 kcal, vet 16.9,
N re
taartrooster
waarvan verzadigd 6 g, koolhydraten 35 g,
>
waarvan suikers 10 g, vezels 2 g, eiwit 8 g,
De bote
[ai
qu
1Kneedin de
ukenmachine of met de
zoutO,lg
2
Be
+
mixer in een kom een
enhangend
deze
sp
MA
PIE
vn
deeg van de bloem,
pindakaas
Tip:
voeg extra melk toe als het deeg te
Ver
AE
a
=
Ni
basterdsuiker, koekkt
nen melk (zie tip)
droog en niet samenhangend is.
Tia
aR
AFSTREPEN MAARI!
AT TE DOEN VANDAAG?
»
pie meed, Gezellig met z
w allen op de bank
met
Rere speculaasbaksels erbij.
Gh
BELLES
ECG
55
ODD
E
re
JUN
1BC