Jumbo - Folder van 01.11.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 76




Hier is pagina 76 van 96 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2019 tot 08.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Bed

Der

Speculaa

-pindakaasbrokken

=

»

gebak 15m

(0

min. oventijd +1 uur wachten + afkoelen) - 12 pers

=

ES

PE

AE

400 g bloem

Laat het deeg verpakt in vershoudfolie

x

er

_

100 g roombot

r op kamertemperatuur

1uur inde koelkast rusten. 2 Verwarm de

A

>

175 g pindaka:

oven voor tot 180 °C. Rol het deeg op het

>

100 g donkere baste:

iker

bakpapier uit tot een dikte van lem. Leg

Ll

.

Ay

4elmixvoor koek &

ulaas

het deeg met het bakpapier op de bakplaat

>:

iX

£a

2

(specerijen)

3 Bak de speculaaskoek in de voor-

we,

ze

Ee

=

50 ml melk

verwarmde oven in 20-25 min. gaar. 4 Laat

& keukenmachine of mi

r met deeghaken

de speculaas op het rooster afkoelen en

deegroller

breek in brokken

Te

&

Ee

ei

bakpapier

=

a

=

3:

bakplaat

voedingswaarde p.p. 320 kcal, vet 16.9,

N re

taartrooster

waarvan verzadigd 6 g, koolhydraten 35 g,

>

waarvan suikers 10 g, vezels 2 g, eiwit 8 g,

De bote

[ai

qu

1Kneedin de

ukenmachine of met de

zoutO,lg

2

Be

+

mixer in een kom een

enhangend

deze

sp

MA

PIE

vn

deeg van de bloem,

pindakaas

Tip:

voeg extra melk toe als het deeg te

Ver

AE

a

=

Ni

basterdsuiker, koekkt

nen melk (zie tip)

droog en niet samenhangend is.

Tia

aR

AFSTREPEN MAARI!

AT TE DOEN VANDAAG?

»

pie meed, Gezellig met z

w allen op de bank

met

Rere speculaasbaksels erbij.

Gh

BELLES

ECG

55

ODD

E

re

JUN

1BC