Jumbo - Folder van 01.11.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 50




Hier is pagina 50 van 96 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2019 tot 08.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

NEEN

vo.

an

N ET

ooonosonsosevessvssesverenrernnerensesens erven oveererererveennsrnenernen nnen ssserserererrseresven

etter veer eevev erven venne

©

woensdag 20 november

L

Het was weer rennen, vliegen en racen vandaag. Even lekker bijkomen met twee

hedendaagse klassiekers, die ook nog eens zó op tafel staan.

a

[7 |

var

“8

ed

Romige tagliatelle met zalm en spinazie

«

=

BEN

hoofdgerecht

15 min

4 pers

bn

&

AB

1 kuipje Paturain Cuisine knoflook & fijne kruiden (185 g)

Me,

AD

400 g tagliatelle

Een Rwartiertje,

ze 4 s ‘ pue

77

}

2elolijfolie

meer tt

d heb je

nn

1 zak gewassen spinazie (400 g)

vole’

t wodt

!

2 bakjes gerookte zalmsnippers (à 150 g)

{

1Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. 2 Verhit

intussen in een ruime koekenpan of wok de olie. Voeg de spinazie in handzame porties

toe en laat al omscheppend slinken. Voeg de roomkaas toe en meng op laag vuur tot

N

eenromige saus.3 Giet de tagliatelle af. Schep van het vuur af de tagliatelle en zalm

du

door de spinaziesaus. Breng op smaak met peper en verdeel over 4 borden.

|

"a

af

te

ls

voedingswaarde p.p. 757 kcal, vet 25 g, waarvan verzadigd 9 g, koolhydraten 93 9,

K

vf

waarvan suikers 3 g, vezels 6 g, eiwit 37 g, zout 2,5 g, groente 1009

4

3

GN

4

x

\

Variatietip: vervang de gerookte zalmsnippers door reepjes warm gerookte kip.

|

4

| |

N

N

/

P

\ A

®

Deze roomkaas doet het goed in

16

Ad

=

Taturain @

Mi

Cuisine

zowel warme als koude gerechten

5

VA È

“>

Paturain C

ine Knoflook &

5

|

#2

+

,

ra.

fijne kruiden 185 9 1,95

x 4

me

N

ik

à 0 618 0 0100.00 0.0 0 000 010.0 010101 0:0 9. 0.0.0 2 01010.00 9/0 9.010 0188 9.9.0 8 9 © 8 9.3 01018 0 018 9 0 0 4 0210 © © 019 9 00 0 9 0 010 9 9 9 0 0 0.0.0 8100 6 6 810 € 8 8 8 0 © à 8 8 8 0 00 00 0 0 0 RS SR RS

eh

Pe

fi

E:

EE

Fe

Mm

Sassssessssenennnnnnnsnnnnnennennnsenennssnnnennnnnsnnnnnnennnnnnnnnnnnnennnnnnnen nenn nee