Jumbo - Folder van 01.11.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 36
Hier is pagina 36 van 96 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2019 tot 08.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
z
©
dag 15 november
vri
DA
Wie zoet is krijgt... lekkers!
a
Twee heel lekkere sinterklaasbaksels waarmee je ieders hart verovert.
2
2
&
GX
>
—s
Kruidnotencake
=
E
MST
gebak + 30 min. (+ 50-55 min. oventijd
)
ie
8
10 pers
gr
ain,
se
RR
Ys
À
ZAT
200 g bloem
helft van de kruidnoten grof en schep ze door het
«4
>
2tl bakpoeder
beslag. Schep het beslag in de vorm. 5 Bak de cake in
3
Ef
Ji
200 g roomboter op kamertemperatuur
de voorverwarmde oven in 50-55 min. gaar, tot een
28
Pr
ei
en €
200 g suiker
satéprikker schoon uit het midden van de cake komt.
5
3
1zakje vanillesuiker (8 9)
Schuddebuil
kj
Laat de cake 10 min. in de vorm afkoelen. Verwijder
2%
mini]
(4
BE
4eieren
staan |,
Rrudd
noten.
sfes zijn
=
€
de vorm en laat de cake op het rooster verder
het zoe
” het scha:
1zakje kruidnoten (250 g)
Et broodibel,
p bij
afkoelen. 6 Snijd met een kartel(brood)mes van de
fs
de
» à
3
69
ER
5
#4
1beker slagroom (250 ml)
bovenkant van de cake een laag van 2 cm diken
=
BR
al.
3 el schuddebuikjes speculaas of -chocolade
neem de laag van de cake. Hol de cake uit tot op 3 cm
AR
&zeef
van de bodem, laatrondom eenrand van3cm intact.
IF
à
keukenmachine of mixer met gardes
Vul de cake met de rest van de kruidnoten en leg de
À]
72
springvorm (20 cm 9), ingevet
bovenlaag er weer op. 7 Klop de slagroom met de
3
Ee
IK
à
taartrooster
resterende 25 g suiker stijf. Bestrijk de cake rondom
4
à
>
evt. cocktailprikkers
met de slagroom en bestrooi met de schuddebuikjes.
En
CP
Due
Open top sì
ne
Int:
1 Verwarm de oven voor tot 160 °C. Zeef de bloem
voedingswaarde p.p. 389 kcal, vet 23 g, waarvan
=
mt
‚er
bent
met het bakpoeder boven een kom. 2 Klop in de
verzadigd 14 g, koolhydraten 40 g, waarvan suikers
%
5
cake met een
se
SU
prise
keukenmachine of met de mixer in een kom de boter
u
20 g,vezelsig,ei
5g,zout0,5g
met 175 g suiker en de va
lesuiker romig. Klop er
één voor één de eieren door. 3 Voeg de bloem in
Variatietip: bestrijk de cake met botercrème bereid
ee
2 porties toe en mix tot een glad beslag. 4 Hak de
van 1 zakje mix voor botercrème luchtig (105 9).
r