Jumbo - Folder van 01.11.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 36


Hier is pagina 36 van 96 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2019 tot 08.12.2019.



Jumbo Folder 01.11.2019

Hier is pagina 36 van 96 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2019 tot 08.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Jumbo - Folder van 01.11.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 36

z © dag 15 november vri DA Wie zoet is krijgt... lekkers! a Twee heel lekkere sinterklaasbaksels waarmee je ieders hart verovert. 2 2 & GX > —s Kruidnotencake = E MST gebak + 30 min. (+ 50-55 min. oventijd ) ie 8 10 pers gr ain, se RR Ys À ZAT 200 g bloem helft van de kruidnoten grof en schep ze door het «4 > 2tl bakpoeder beslag. Schep het beslag in de vorm. 5 Bak de cake in 3 Ef Ji 200 g roomboter op kamertemperatuur de voorverwarmde oven in 50-55 min. gaar, tot een 28 Pr ei en € 200 g suiker satéprikker schoon uit het midden van de cake komt. 5 3 1zakje vanillesuiker (8 9) Schuddebuil kj Laat de cake 10 min. in de vorm afkoelen. Verwijder 2% mini] (4 BE 4eieren staan |, Rrudd noten. sfes zijn = € de vorm en laat de cake op het rooster verder het zoe ” het scha: 1zakje kruidnoten (250 g) Et broodibel, p bij afkoelen. 6 Snijd met een kartel(brood)mes van de fs de » à 3 69 ER 5 #4 1beker slagroom (250 ml) bovenkant van de cake een laag van 2 cm diken = BR al. 3 el schuddebuikjes speculaas of -chocolade neem de laag van de cake. Hol de cake uit tot op 3 cm AR &zeef van de bodem, laatrondom eenrand van3cm intact. IF à keukenmachine of mixer met gardes Vul de cake met de rest van de kruidnoten en leg de À] 72 springvorm (20 cm 9), ingevet bovenlaag er weer op. 7 Klop de slagroom met de 3 Ee IK à taartrooster resterende 25 g suiker stijf. Bestrijk de cake rondom 4 à > evt. cocktailprikkers met de slagroom en bestrooi met de schuddebuikjes. En CP Due Open top sì ne Int: 1 Verwarm de oven voor tot 160 °C. Zeef de bloem voedingswaarde p.p. 389 kcal, vet 23 g, waarvan = mt ‚er bent met het bakpoeder boven een kom. 2 Klop in de verzadigd 14 g, koolhydraten 40 g, waarvan suikers % 5 cake met een se SU prise keukenmachine of met de mixer in een kom de boter u 20 g,vezelsig,ei 5g,zout0,5g met 175 g suiker en de va lesuiker romig. Klop er één voor één de eieren door. 3 Voeg de bloem in Variatietip: bestrijk de cake met botercrème bereid ee 2 porties toe en mix tot een glad beslag. 4 Hak de van 1 zakje mix voor botercrème luchtig (105 9). r

Jumbo - Folder van 01.11.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 36