Jumbo - Folder van 01.11.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 75


Hier is pagina 75 van 96 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2019 tot 08.12.2019.



Jumbo Folder 01.11.2019

Hier is pagina 75 van 96 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2019 tot 08.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Jumbo - Folder van 01.11.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 75

ze N 2 2 2 = I TER GAAR TELUS CLÉ EEE ae . . 2 zaterdag 30 november Are = N Al, Als je vroeger de helft van je speculaaspop aan iemand gaf, was dat een teken van VS Sei . verliefdheid. Wie is de gelukkige die door jou wordt verrast met deze heerlijke baksels? ARS, en A EN . w.> re hate æ . . Speculaasbrownie EX r gebak : 20 min. (+30 min. oventijd + afkoelen) - 12 pers 13 . k | 44 225 g roomboter de koekkruiden. Zeef het meel in ES À y 225 g pure chocolade grofgehakt 2-3 porties boven het chocoladebeslag AE 3eieren en schep het er steeds luchtig door. ES gp Pa y 300 g suiker Schenk het beslag in de vorm. A 150 g zelfrijzend bakmeel 4 Bak de brownie in ca. 30 min. in de EL is 2 el mix voor koek & speculaas voorverwarmde oven, tot de bovenkant EE 5 Te (specerijen) net stevig en krokant is; de binnenkant is ws NE 8 & keukenmachine of mixer met gardes dan nog smeuig. Laat de brownie in de ci si pr zeef vorm afkoelen tot kamertemperatuur. A A HE a Me brownie- of taartvorm (28 x 18 cm), ingevet 5 Stort de brownie voorzichtig op een A +3 HA [4 u VAN 2 snijplank en snijd in 12 repen. A I 4 af 1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Laat 7 i he 114 #4 in een steelpan op laag vuur de boter voedingswaarde p.p. 403 kcal, vet 23 g, COTE x 5 met de chocolade smelten. Roer glad en waarvan verzadigd 15 g, koolhydraten (1 ns neem de pan van het vuur. 44 g, waarvan suikers 34 g, vezels 29, FA ua Mi Le ai 2 Klop in de keukenmachine of met eiwit 4g, zout 0,2g % Se de mixer in een kom de eieren met de 4 Ze e suiker in ca. 5 min. dik en romig. Roer Tip: garneer de afgekoelde brownie met “| 7 N de chocoladeboter langzaam door het chocoladekruidnoten of - munten. =” eiermengsel. 3 Meng het bakmeel met é rire sé Os | IE, Inn N

Jumbo - Folder van 01.11.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 75