Jumbo - Folder van 01.11.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 75




Hier is pagina 75 van 96 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2019 tot 08.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ze

N

2

2

2

=

I

TER

GAAR

TELUS

CLÉ EEE ae

.

.

2

zaterdag 30 november

Are

=

N

Al,

Als je vroeger de helft van je speculaaspop aan iemand gaf, was dat een teken van

VS

Sei

.

verliefdheid. Wie is de gelukkige die door jou wordt verrast met deze heerlijke baksels?

ARS,

en

A

EN . w.>

re hate

æ

.

.

Speculaasbrownie

EX

r

gebak : 20 min. (+30 min. oventijd + afkoelen) - 12 pers

13

.

k |

44

225 g roomboter

de koekkruiden. Zeef het meel in

ES

À

y

225 g pure chocolade grofgehakt

2-3 porties boven het chocoladebeslag

AE

3eieren

en schep het er steeds luchtig door.

ES

gp

Pa

y

300 g suiker

Schenk het beslag in de vorm.

A

150 g zelfrijzend bakmeel

4 Bak de brownie in ca. 30 min. in de

EL

is

2 el mix voor koek & speculaas

voorverwarmde oven, tot de bovenkant

EE

5

Te

(specerijen)

net stevig en krokant is; de binnenkant is

ws

NE

8

& keukenmachine of mixer met gardes

dan nog smeuig. Laat de brownie in de

ci

si

pr

zeef

vorm afkoelen tot kamertemperatuur.

A

A

HE

a

Me

brownie- of taartvorm (28 x 18 cm), ingevet

5 Stort de brownie voorzichtig op een

A

+3

HA

[4

u

VAN

2

snijplank en snijd in 12 repen.

A

I

4

af

1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Laat

7

i

he

114

#4

in een steelpan op laag vuur de boter

voedingswaarde p.p. 403 kcal, vet 23 g,

COTE

x

5

met de chocolade smelten. Roer glad en

waarvan verzadigd 15 g, koolhydraten

(1

ns

neem de pan van het vuur.

44 g, waarvan suikers 34 g, vezels 29,

FA

ua

Mi

Le

ai

2 Klop in de keukenmachine of met

eiwit 4g, zout 0,2g

%

Se

de mixer in een kom de eieren met de

4

Ze

e

suiker in ca. 5 min. dik en romig. Roer

Tip: garneer de afgekoelde brownie met

“|

7 N

de chocoladeboter langzaam door het

chocoladekruidnoten of - munten.

=”

eiermengsel. 3 Meng het bakmeel met

é

rire



Os

|

IE,

Inn

N