Jumbo - Folder van 01.11.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 75
Hier is pagina 75 van 96 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2019 tot 08.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ze
N
2
2
2
=
I
TER
GAAR
TELUS
CLÉ EEE ae
.
.
2
zaterdag 30 november
Are
=
N
Al,
Als je vroeger de helft van je speculaaspop aan iemand gaf, was dat een teken van
VS
Sei
.
verliefdheid. Wie is de gelukkige die door jou wordt verrast met deze heerlijke baksels?
ARS,
en
A
EN . w.>
re hate
æ
.
.
Speculaasbrownie
EX
r
gebak : 20 min. (+30 min. oventijd + afkoelen) - 12 pers
13
.
k |
44
225 g roomboter
de koekkruiden. Zeef het meel in
ES
À
y
225 g pure chocolade grofgehakt
2-3 porties boven het chocoladebeslag
AE
3eieren
en schep het er steeds luchtig door.
ES
gp
Pa
y
300 g suiker
Schenk het beslag in de vorm.
A
150 g zelfrijzend bakmeel
4 Bak de brownie in ca. 30 min. in de
EL
is
2 el mix voor koek & speculaas
voorverwarmde oven, tot de bovenkant
EE
5
Te
(specerijen)
net stevig en krokant is; de binnenkant is
ws
NE
8
& keukenmachine of mixer met gardes
dan nog smeuig. Laat de brownie in de
ci
si
pr
zeef
vorm afkoelen tot kamertemperatuur.
A
A
HE
a
Me
brownie- of taartvorm (28 x 18 cm), ingevet
5 Stort de brownie voorzichtig op een
A
+3
HA
[4
u
VAN
2
snijplank en snijd in 12 repen.
A
I
4
af
1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Laat
7
i
he
114
#4
in een steelpan op laag vuur de boter
voedingswaarde p.p. 403 kcal, vet 23 g,
COTE
x
5
met de chocolade smelten. Roer glad en
waarvan verzadigd 15 g, koolhydraten
(1
ns
neem de pan van het vuur.
44 g, waarvan suikers 34 g, vezels 29,
FA
ua
Mi
Le
ai
2 Klop in de keukenmachine of met
eiwit 4g, zout 0,2g
%
Se
de mixer in een kom de eieren met de
4
Ze
e
suiker in ca. 5 min. dik en romig. Roer
Tip: garneer de afgekoelde brownie met
“|
7 N
de chocoladeboter langzaam door het
chocoladekruidnoten of - munten.
=”
eiermengsel. 3 Meng het bakmeel met
é
rire
sé
Os
|
IE,
Inn
N