Jumbo - Folder van 01.11.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 62
Hier is pagina 62 van 96 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2019 tot 08.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
2
==
_—————
2
2
2
mn
==
_
BE
mn
—_
nn ee
ni a
Lus:S 00 3 6 4 610 0101010:9 0 0 6.0 9 6/2 0 0 00 5 0 6.0.9 60 0 5 6010010 0 0 010 010 01012 0010 0 01016 0/2: 0:910:0.910.0.0:0.0.9/010 10.0 0 0
Deosnsnsusnnessensensnenenen000000008000000950500558
©
zondag 24 november
snesssssennnnnnnnnnnnnnee
=
nog Il nachtjes...
Versier zelf je chocoladeletters! Pimp ze met alles wat je lekker vindt. Eventjes naar kijken en dan… smullen maar!
Sassassssssssssnsnnessennnssennsnssennnnnnnnnee
Done 0 880.0 0 2 0.9 0 2 9 9 © 9 9.9 9.9 0.8 8
LR
LS"
+
FR
Gl
amour crispletter
==
tussendoortje - 10 min. (+ afkoelen) - 1stuk
=
75 g smeltchocolade puur (reep à 200 g)
dezelfde manier en doe in de tweede zak.
|
75 g witte chocolade (reep à 100 g)
Let op: laat de chocolade steeds tot
1crisp chocoladeletter wit (135 9)
hanteerbare warmte afkoelen. 2 Leg de letter
%el rainbow (potje 75 g, Cake Angels,
op een vel bakpapier. 3 Knip een puntje van
n
n
E
taartdecoratie)
het zakje met pure chocolade en spuit mooie
NC
M
el glitterstrooisel (uit pretty ‘n’pink,
chocoladelijntjes over de letter. Knip een
Cake Angels, taartdecoratie)
puntje van het zakje met witte chocolade
& 2 kleine diepvrieszakken
en zet er de beide taartdecoraties mee vast
ie
bakpapier
op de letter. Laat de smeltchocolade weer
3
afkoelen en hard worden.
3
Ec
1Smelt de pure chocolade in een
Ce
He
dr
hittebestendige kom boven een pan heet
voedingswaarde p.p. 265 kcal, vet 15 g,
water (= au bain-marie); laat de kom het
waarvan verzadigd 9 g, koolhydraten 29 g,
water niet raken! Schep de chocolade in een
waarvan suikers 27 g, vezels 1 g, eiwit 3 g,
à
diepvrieszak. Smelt de witte chocolade op
zout O,1g
Kr
N
ke à
ie Kk
oonosnnorsnsoessossessoosoossssenensensorsersernvoserseeesnsenenvensnnsnservervvecsecsrssrenren
de We