Jumbo - Folder van 01.11.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 62




Hier is pagina 62 van 96 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2019 tot 08.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

2

==

_—————

2

2

2

mn

==

_

BE

mn

—_

nn ee

ni a

Lus:S 00 3 6 4 610 0101010:9 0 0 6.0 9 6/2 0 0 00 5 0 6.0.9 60 0 5 6010010 0 0 010 010 01012 0010 0 01016 0/2: 0:910:0.910.0.0:0.0.9/010 10.0 0 0

Deosnsnsusnnessensensnenenen000000008000000950500558

©

zondag 24 november

snesssssennnnnnnnnnnnnnee

=

nog Il nachtjes...

Versier zelf je chocoladeletters! Pimp ze met alles wat je lekker vindt. Eventjes naar kijken en dan… smullen maar!

Sassassssssssssnsnnessennnssennsnssennnnnnnnnee

Done 0 880.0 0 2 0.9 0 2 9 9 © 9 9.9 9.9 0.8 8

LR

LS"

+

FR

Gl

amour crispletter

==

tussendoortje - 10 min. (+ afkoelen) - 1stuk

=

75 g smeltchocolade puur (reep à 200 g)

dezelfde manier en doe in de tweede zak.

|

75 g witte chocolade (reep à 100 g)

Let op: laat de chocolade steeds tot

1crisp chocoladeletter wit (135 9)

hanteerbare warmte afkoelen. 2 Leg de letter

%el rainbow (potje 75 g, Cake Angels,

op een vel bakpapier. 3 Knip een puntje van

n

n

E

taartdecoratie)

het zakje met pure chocolade en spuit mooie

NC

M

el glitterstrooisel (uit pretty ‘n’pink,

chocoladelijntjes over de letter. Knip een

Cake Angels, taartdecoratie)

puntje van het zakje met witte chocolade

& 2 kleine diepvrieszakken

en zet er de beide taartdecoraties mee vast

ie

bakpapier

op de letter. Laat de smeltchocolade weer

3

afkoelen en hard worden.

3

Ec

1Smelt de pure chocolade in een

Ce

He

dr

hittebestendige kom boven een pan heet

voedingswaarde p.p. 265 kcal, vet 15 g,

water (= au bain-marie); laat de kom het

waarvan verzadigd 9 g, koolhydraten 29 g,

water niet raken! Schep de chocolade in een

waarvan suikers 27 g, vezels 1 g, eiwit 3 g,

à

diepvrieszak. Smelt de witte chocolade op

zout O,1g

Kr

N

ke à

ie Kk

oonosnnorsnsoessossessoosoossssenensensorsersernvoserseeesnsenenvensnnsnservervvecsecsrssrenren

de We