Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 32 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
3X
Van marineren tot
flamberen: met whisky
NIET IN JOUW SLIJTERIJ? »
en vodka kun je prima
BBQ
BESTELDAN VIA JUMBO.COM
barbecueën!
en +
iris
UU
Fe
Er
Jg
it
UMM
ji
Ai
| |
1
N
Hd
CU
ed
E
a
a
y
Es
+7
ae RS"
I
Label 5 Classic Black
Glen Talloch Peated
Poliakov Vodka
whiskymarinade
whiskysaus
geflambeerde ananas
bijgerecht - 10 min. - 2 personen
bijgerecht - 10 min. - 4 personen
nagerecht « 20 min. - 4 personen
Hak 2 teentjes knoflook fijn en snijd
Snijd 5 sprietjes bieslook fijn.
Ananas flamberen is niet moeilijk,
een % rode peper in dunne ringetjes.
Meng in een kom de bieslook met
maar je moet er wel even bij blijven en
Meng in een kom met 125 ml Label 5
3 el olijfolie, 1 el Glen Talloch
de afzuigkap uitzetten.
Peated, 1 el honing en 1el bruine
Classic Black whisky, 4 el ketchup,
Schenk 60 ml Poliakov vodka bij de
2 el olijfolie, 2 el sojasaus, 1el
basterdsuiker.
ananas en warm even mee, zodat de
wittewijnazijn en 2 tl donkerbruine
alcohol gaat verdampen. Steek aan
basterdsuiker. Bewaar tot gebruik
Deze saus is heerlijk met zalmfilet
met een lange lucifer en wacht tot de
van de barbecue.
afgedekt in de koelkast.
vlammen zijn gedoofd.
Doe ribeye of côte de boeuf ineen
Schep de ananas terug in de schil,
plastic (diepvries)zak, schenker de
serveer met ijs en bestrooi met kokos.
marinade bij, sluit de zak goed af en
Kijk voor het volledige recept op
laat 30-60 min. marineren.
Jumbo.com/recepten
MMM MM MMM MM MMM MM
MMM MMM MMM MMM MMM
22
JUMBO