Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 32 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

3X

Van marineren tot

flamberen: met whisky

NIET IN JOUW SLIJTERIJ? »

en vodka kun je prima

BBQ

BESTELDAN VIA JUMBO.COM

barbecueën!

en +

iris

UU

Fe

Er

Jg

it

UMM

ji

Ai

| |

1

N

Hd

CU

ed

E

a

a

y

Es

+7

ae RS"

I

Label 5 Classic Black

Glen Talloch Peated

Poliakov Vodka

whiskymarinade

whiskysaus

geflambeerde ananas

bijgerecht - 10 min. - 2 personen

bijgerecht - 10 min. - 4 personen

nagerecht « 20 min. - 4 personen

Hak 2 teentjes knoflook fijn en snijd

Snijd 5 sprietjes bieslook fijn.

Ananas flamberen is niet moeilijk,

een % rode peper in dunne ringetjes.

Meng in een kom de bieslook met

maar je moet er wel even bij blijven en

Meng in een kom met 125 ml Label 5

3 el olijfolie, 1 el Glen Talloch

de afzuigkap uitzetten.

Peated, 1 el honing en 1el bruine

Classic Black whisky, 4 el ketchup,

Schenk 60 ml Poliakov vodka bij de

2 el olijfolie, 2 el sojasaus, 1el

basterdsuiker.

ananas en warm even mee, zodat de

wittewijnazijn en 2 tl donkerbruine

alcohol gaat verdampen. Steek aan

basterdsuiker. Bewaar tot gebruik

Deze saus is heerlijk met zalmfilet

met een lange lucifer en wacht tot de

van de barbecue.

afgedekt in de koelkast.

vlammen zijn gedoofd.

Doe ribeye of côte de boeuf ineen

Schep de ananas terug in de schil,

plastic (diepvries)zak, schenker de

serveer met ijs en bestrooi met kokos.

marinade bij, sluit de zak goed af en

Kijk voor het volledige recept op

laat 30-60 min. marineren.

Jumbo.com/recepten

MMM MM MMM MM MMM MM

MMM MMM MMM MMM MMM

22

JUMBO