Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 32 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

Italiaanse

citroenlikeur

meteen

ELLA

zachte en

frisse smaak.

Villa Massa

Dé zomerhit wat ons betreft. Heerlijk om ijskoud te

Limoncello

drinken en perfect voor in een dessert.

70 cl 23,19

+

'r

Br

7

#

|

4

«

>

yet

À

\ À

I

>

u

gr

7

Le.

4

UMM MMM MMM

v

N

Eu

+

PES

Limoncellomousse

Villa Massa

Limoncello

Tonica

nagerecht + 20 min. (+ ca. 2 uur wachten) -

waterijsjes

4 personen

1glas

tussendoortje - 10 min.

(+5 uur invriezen) -

1 Laat 4 blaadjes gelatine 5 min. weken in ruim

150 g gemalen ijs

6 personen

koud water. Splits 4 eieren. Rasp de schil van 1 grote

(lcefactory gemalen ijs

(biologische) citroen en pers de vrucht uit. 2 Klop

double frozen à 2 kg)

3 citroenen

de eidooiers met 90 g fijne kristalsuiker en de

40 ml Villa Massa Limoncello

100 g fijne suiker

citroenrasp lichtgeel en luchtig. 3 Rooster in een

150 ml tonic

65 ml Villa Massa Limoncello

droge koekenpan 25 g gepelde pistachenoten

6-8 basilicumblaadjes

& Gijslollievormpjes (à 80 ml)

ca. 4 min. tot ze beginnen te kleuren. Laat afkoelen op

een bord. Verwarm intussen in een klein pannetje het

1Vuleen ballonglas met het

1 Rasp de citroenen. Pers de

citroenen uit en bewaar 65 ml

citroensap tot iets warmer dan handwarm. Neem van

iijjs.2 Schenker de limoncello

het vuur en los er de uitgeknepen gelatine in op. Klop

en de tonic bij. 3 Kneus de

citroensap. Roer in een kom de

het gelatinemengsel door het eimengsel. 4 Klop in

basilicumblaadjes licht. Doe de

citroenrasp, het citroensap, de

een vetvrije kom de eiwitten stijf. Klop in een andere

blaadjes in het glas en serveer

suiker en de limoncello met

korn 250 g mascarpone los met 30 g poedersuiker.

meteen.

320 ml water goed door elkaar

5 Meng 100 ml Villa Massa Limoncello door het

tot de suiker is opgelost.

gelatine-eimengsel en klop door de mascarpone

2 Schenk het mengsel in de

Klop vervolgens eerst de helft van het eiwit door het

vormpjes. Sluit de vormpjes en

mascarponemengsel. Spatel er dan de rest van het

zet ze 5 uur in de diepvries om

eiwit voorzichtig doorheen. 6 Schep in 4 glazen en

UMM M

inte vriezen.

NIET IN JOUW SLIJTERIJ?®

laat in de koelkast in ca. 2 uur opstijven. Bestrooi met

MOM MMM MMM MMM MMM MMM

BESTELDAN VIA JUMBO.COM

de pistachenootjes en serveer.

JUMBO 29