Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 32 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
Italiaanse
citroenlikeur
meteen
ELLA
zachte en
frisse smaak.
Villa Massa
Dé zomerhit wat ons betreft. Heerlijk om ijskoud te
Limoncello
drinken en perfect voor in een dessert.
70 cl 23,19
+
'r
Br
7
#
|
4
«
>
yet
À
\ À
I
>
u
gr
7
Le.
4
UMM MMM MMM
v
N
Eu
+
PES
Limoncellomousse
Villa Massa
Limoncello
Tonica
nagerecht + 20 min. (+ ca. 2 uur wachten) -
waterijsjes
4 personen
1glas
tussendoortje - 10 min.
(+5 uur invriezen) -
1 Laat 4 blaadjes gelatine 5 min. weken in ruim
150 g gemalen ijs
6 personen
koud water. Splits 4 eieren. Rasp de schil van 1 grote
(lcefactory gemalen ijs
(biologische) citroen en pers de vrucht uit. 2 Klop
double frozen à 2 kg)
3 citroenen
de eidooiers met 90 g fijne kristalsuiker en de
40 ml Villa Massa Limoncello
100 g fijne suiker
citroenrasp lichtgeel en luchtig. 3 Rooster in een
150 ml tonic
65 ml Villa Massa Limoncello
droge koekenpan 25 g gepelde pistachenoten
6-8 basilicumblaadjes
& Gijslollievormpjes (à 80 ml)
ca. 4 min. tot ze beginnen te kleuren. Laat afkoelen op
een bord. Verwarm intussen in een klein pannetje het
1Vuleen ballonglas met het
1 Rasp de citroenen. Pers de
citroenen uit en bewaar 65 ml
citroensap tot iets warmer dan handwarm. Neem van
iijjs.2 Schenker de limoncello
het vuur en los er de uitgeknepen gelatine in op. Klop
en de tonic bij. 3 Kneus de
citroensap. Roer in een kom de
het gelatinemengsel door het eimengsel. 4 Klop in
basilicumblaadjes licht. Doe de
citroenrasp, het citroensap, de
een vetvrije kom de eiwitten stijf. Klop in een andere
blaadjes in het glas en serveer
suiker en de limoncello met
korn 250 g mascarpone los met 30 g poedersuiker.
meteen.
320 ml water goed door elkaar
5 Meng 100 ml Villa Massa Limoncello door het
tot de suiker is opgelost.
gelatine-eimengsel en klop door de mascarpone
2 Schenk het mengsel in de
Klop vervolgens eerst de helft van het eiwit door het
vormpjes. Sluit de vormpjes en
mascarponemengsel. Spatel er dan de rest van het
zet ze 5 uur in de diepvries om
eiwit voorzichtig doorheen. 6 Schep in 4 glazen en
UMM M
inte vriezen.
NIET IN JOUW SLIJTERIJ?®
laat in de koelkast in ca. 2 uur opstijven. Bestrooi met
MOM MMM MMM MMM MMM MMM
BESTELDAN VIA JUMBO.COM
de pistachenootjes en serveer.
JUMBO 29