Lidl - Folder van 04.10.2021 tot 10.10.2021 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 04.10.2021 tot 10.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ak:
Ex
&
Be
ed
EA
kj
Heifst
Ed
7
$
ij
Er
À. &
7.
Zn
nr
hi
ee
Pa
=
En
ee
Pd:
rn
2
de
De 4,
FE
De
D
“x
À
AA
1‘
\
Y
”
Kr
ers
2
Sn
ee
a
en
N
er
on
é
3%
NT
ks
mie.
Ci
x
we
MES
Ed
ed
„Es
gn
N
ne
ON
Pr
ge
Pa
y
66
© Pr.
= Boeuf bourguignon
Te:
és
fe
te
met witte bonenpuree en regenboog-
Ee
ER
2ER
En
wortelsalade
=
[Ld
online!
BENODIGDHEDEN
BEREIDINGSWIJZE
DIET EE"
+ 2 el platte peterselie +
+ Bereid het verspakket volgens de aanwijzingen op de verpakking.
EAR Ee
extra voor garnering,
« Verhit een scheutje olijfolie in de koekenpan en bak de
DOUTE
füngehakt
paprikaringen 5 minuten,
« Verhit een flinke scheut olijfolie in een andere koekenpan en bak
+ Puntpaprikamix, 1 gele en
+ 300 g regenboogwortels,
TOR REN
Bats slak al
de knoflook 1 minuut. Voeg de bonen toe en bak 3 minuten.
CON
CEE
+ Stamp de bonen en knoflook vervolgens grof met een vork of
+1 blik witte bonen in
+ 2 el azin
pureestamper en meng de paprikaringen erdoor. Breng op smaak
tomatensaus, afgespoeld
DOTE AD aa
met zout en peper en de helft van de peterselie.
en uitgelekt
+ Kaasschaaf
* Meng de wortelslierten met de azijn, 3 el olijfolie, zout,
BEE TOMTE
» Eventueel: pureestamper
peper en bieslook.
Kn 53
+ Bestrooi de Boeuf bourguignon met de resterende peterselie.
+ Zout en peper
« Serveer met de bonenpuree en regenboogwortel-salade.
12