Lidl - Folder van 04.10.2021 tot 10.10.2021 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 04.10.2021 tot 10.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ak:

Ex

&

Be

ed

EA

kj

Heifst

Ed

7

$

ij

Er

À. &

7.

Zn

nr

hi

ee

Pa

=

En

ee

Pd:

rn

2

de

De 4,

FE

De

D

“x

À

AA

1‘

\

Y



Kr

ers

2

Sn

ee

a

en

N

er

on

é

3%

NT

ks

mie.

Ci

x

we

MES

Ed

ed

„Es

gn

N

ne

ON

Pr

ge

Pa

y

66

© Pr.

= Boeuf bourguignon

Te:

és

fe

te

met witte bonenpuree en regenboog-

Ee

ER

2ER

En

wortelsalade

=

[Ld

online!

BENODIGDHEDEN

BEREIDINGSWIJZE

DIET EE"

+ 2 el platte peterselie +

+ Bereid het verspakket volgens de aanwijzingen op de verpakking.

EAR Ee

extra voor garnering,

« Verhit een scheutje olijfolie in de koekenpan en bak de

DOUTE

füngehakt

paprikaringen 5 minuten,

« Verhit een flinke scheut olijfolie in een andere koekenpan en bak

+ Puntpaprikamix, 1 gele en

+ 300 g regenboogwortels,

TOR REN

Bats slak al

de knoflook 1 minuut. Voeg de bonen toe en bak 3 minuten.

CON

CEE

+ Stamp de bonen en knoflook vervolgens grof met een vork of

+1 blik witte bonen in

+ 2 el azin

pureestamper en meng de paprikaringen erdoor. Breng op smaak

tomatensaus, afgespoeld

DOTE AD aa

met zout en peper en de helft van de peterselie.

en uitgelekt

+ Kaasschaaf

* Meng de wortelslierten met de azijn, 3 el olijfolie, zout,

BEE TOMTE

» Eventueel: pureestamper

peper en bieslook.

Kn 53

+ Bestrooi de Boeuf bourguignon met de resterende peterselie.

+ Zout en peper

« Serveer met de bonenpuree en regenboogwortel-salade.

12