Lidl - Folder van 04.10.2021 tot 10.10.2021 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 04.10.2021 tot 10.10.2021.

Hier is pagina 12 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 04.10.2021 tot 10.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Lidl - Folder van 04.10.2021 tot 10.10.2021 - Pagina 12
Ak: Ex & Be ed EA kj Heifst Ed 7 $ ij Er À. & 7. Zn nr hi ee Pa = En ee Pd: rn 2 de De 4, FE De D “x À AA 1‘ \ Y ” Kr ers 2 Sn ee a en N er on é 3% NT ks mie. Ci x we MES Ed ed „Es gn N ne ON Pr ge Pa y 66 © Pr. = Boeuf bourguignon Te: és fe te met witte bonenpuree en regenboog- Ee ER 2ER En wortelsalade = [Ld online! BENODIGDHEDEN BEREIDINGSWIJZE DIET EE" + 2 el platte peterselie + + Bereid het verspakket volgens de aanwijzingen op de verpakking. EAR Ee extra voor garnering, « Verhit een scheutje olijfolie in de koekenpan en bak de DOUTE füngehakt paprikaringen 5 minuten, « Verhit een flinke scheut olijfolie in een andere koekenpan en bak + Puntpaprikamix, 1 gele en + 300 g regenboogwortels, TOR REN Bats slak al de knoflook 1 minuut. Voeg de bonen toe en bak 3 minuten. CON CEE + Stamp de bonen en knoflook vervolgens grof met een vork of +1 blik witte bonen in + 2 el azin pureestamper en meng de paprikaringen erdoor. Breng op smaak tomatensaus, afgespoeld DOTE AD aa met zout en peper en de helft van de peterselie. en uitgelekt + Kaasschaaf * Meng de wortelslierten met de azijn, 3 el olijfolie, zout, BEE TOMTE » Eventueel: pureestamper peper en bieslook. Kn 53 + Bestrooi de Boeuf bourguignon met de resterende peterselie. + Zout en peper « Serveer met de bonenpuree en regenboogwortel-salade. 12
Lidl - Folder van 04.10.2021 tot 10.10.2021 - Pagina 12