Lidl - Folder van 04.10.2021 tot 10.10.2021 - Pagina 35




Hier is pagina 35 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 04.10.2021 tot 10.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

dk

sd

Heifst

..

IB»

N

gp

wu

en

Ca

2

Cr

EIN

u

Te

rt

Er

D



ap

ri

Fee

a

Re

$

us

ÉD or

BA

Cd

Re

*

a

#

Æ

hed

pe

=

er

17

y

X

à

2

"

hr GE

er

(23 8

Ds

Jm

De

k

et

01

Be

5

@ Pr.

7 Dr

N

Ld

Fe

BE

+



wi

Ambachtelijk brood

Fr

5

RER

Ef

met kaas, zongedroogde tomaten en kruiden

Ke

ONTBIJT/LUNCH 488$ 4 PER:

@ 20 MI

+ 30 MIN WACHTTIJD + 45 MIN. OVENTIJ

ijk

Pi

lue

R|

BENODIGDHEDEN

BEREIDINGSWIJZE

CAES

+ Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed

RE

FAN

EENTERN PING ERTT

een bakplaat met bakpapier.

BE RE ten

« Bereid de bakmix volgens de aanwijzing op de

BEREN etser GATEN

verpakking. Houd 2 el pitten apart, kneed de

er

geraspt

geraspte kaas en de rest van de pitten door het

=

deeg. Laat het deeg 30 minuten rijzen.

+ Vorm een gladde bol van het deeg en leg deze op

de bakplaat. Bestrijk het deeg met een beetje water

en bestrooi met de achtergehouden pitten. Bak het

500g

brood 45 minuten in de voorverwarmde oven.

ns

+ Haal het brood uit de oven. Draai het om en klop

Broodbakmix

65

op de onderkant. Als het brood hol klinkt is het

In de varianten

gaar. Zo niet, bak 5 minuten langer.

EEE

EE

Tip: lekker met zongedroogde tomaten en vitello

tonnato salade.

35

Kijk voor dit recept en andere herfstgerechten op recepten.lidl.nl



=

5