Lidl - Folder van 04.10.2021 tot 10.10.2021 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 04.10.2021 tot 10.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

hr

ge

Est

ie

oe

Ko

Fi



we

EN

#2

5

Pr

5

Fe

\

Ä

4

EN

an

em

à

=

=

IT

Zin

Rr

a

4

®

la

®

5

A

R

=

7



EA

#

A

Ö

4

LC

‚2

2

CT

N

Laa)

Le:

A

D

dez

06

=

® Pr.

Rode vruchten-kaneelwafels

met Delicieux banaan-karamelijs en

gekaramelliseerde noten

NAGI

HT 485 4PERS. @ 30 MIN.

online!

BENODIGDHEDEN

BEREIDINGSWIJZE

«120 g roomboter

+ Smelt de boter 1 minuut op de hoogste

« Verhit 2 el suiker met 1 el water in een

+ 270 g bloem, gezeefd

stand in de magnetron.

koekenpan en laat karamelliseren. Let

«Ya tl zout

+ Meng de bloem, 5 el suiker, kaneel, het

op, roer zo min mogelijk. Roer de noten

“7 el suiker

zout en de bakpoeder in een ruime kom.

erdoor wanneer de suiker goudbruin

+1tl kaneel

+ Klop de eïeren los en schenk de boter

kleurt.

+ 1% el bakpoeder

en melk erbi

Giet het eiermengsel

+ Schep de gekaramelliseerde noten uit

+ 2 eieren

de pan op bakpapier en laat afkoelen.

vervolgens bij het bloemmengsel en

+ 475 g volle melk

meng tot er geen klontjes meer in het

Hak de noten vervolgens grof.

+75 g blauwe bessen, voor

beslag zitten.

* Serveer de wafels met een bol Delicieux

door de wafels

« Verhit het wafelijzer en bak de wafels.

ijs, noten en rood fruit.

+100 g pecannoten,

Verdeel voor het sluiten van het ijzer

grofgehakt

een aantal blauwe bessen over het

Tip: maak de wafels extra feestelijk

+ 2 bakjes Delicieux ijs banaan-

deeg. Laat de wafels vervolgens op een

door te serveren met blauwe bessen en

karamel

rooster afkoelen, zodat ze knapperig

bramen.

blijven.

+100 g rood fruit ter garnering

« Wafelijzer

+ Bakpapier

Kijk voor dit recept en andere herfstgerechten op recepten.lidl.nl

59