Lidl - Folder van 04.10.2021 tot 10.10.2021 - Pagina 38
Hier is pagina 38 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 04.10.2021 tot 10.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
nn
Tu
sl
Al
FR
N
=
[57
=
pe ci
4
7
4
09
fi
© Pr.
eZ
4
ca
N
À
js
LA
2.
va
2
A
lege
2
POMPOENPIT
WORTEL KAAS
Dre
7
”
f
ET
Ee
DE
wortelkaas
89
=
Zachte kaas met de
PET ON TUE
pitten en wortel.
Red
Hartige churros
ne
TEL
met pompoen-wortelkaas dip
af as
Bekijk
112
BENODIGDHEDEN
BEREIDINGSWIJZE
+75 g roomboter
RE TORE Eee TE
+ Meng 50 g geraspte kaas met een snuf.
DCS
melk, het water, de knoflookpoeder en
cayennepeper en de peterselie in een
« 230 ml melk
het zout en laat smelten. Voeg de bloem
bord en rol de gebakken churros erdoor.
+ a tlknoflookpoeder
toe en blijf roeren met een houten lepel,
DOUTE CC CCC CE
« Ya tl zout
totdat u een deegbal heeft.
van de geraspte kaas erdoor tot alles is
+ 200 g bloem, gezeefd
+ Haal de pan van het vuur en laat het
CENT
+ 3eïeren
deeg 10 minuten afkoelen.
« Serveer de churros met de kaasdip.
+ 300 mi zonnebloemolie
BETZ BER SEELE SET ee at Yon
+ 200 g pompoen-wortelkaas, geraspt
deeg in de spuitzak met kartelmond.
DOUCE
+ Verhit de zonnebloemolie in een
RE SEC
steelpan tot 180 graden. Spuit 10 cm
DCE
van het deeg in de hete olie en knip
+ Spuitzak met gekartelde
het deeg af. Herhaal dit totdat het deeg
TE Eu)
CAE ELLE: EN CET Eu)
BEE
goudbruin. Schep uit de pan en laat
DETENTE CE
uitlekken op keukenpapier.
e 38 Kijk voor dit recept en andere herfstgerechten op recepten.lidi.nl