Lidl - Folder van 04.10.2021 tot 10.10.2021 - Pagina 38
Hier is pagina 38 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 04.10.2021 tot 10.10.2021.

Hier is pagina 38 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 04.10.2021 tot 10.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Lidl - Folder van 04.10.2021 tot 10.10.2021 - Pagina 38
nn Tu sl Al FR N = [57 = pe ci 4 7 4 09 fi © Pr. eZ 4 ca N À js LA 2. va 2 A lege 2 POMPOENPIT WORTEL KAAS Dre 7 ” f ET Ee DE wortelkaas 89 = Zachte kaas met de PET ON TUE pitten en wortel. Red Hartige churros ne TEL met pompoen-wortelkaas dip af as Bekijk 112 BENODIGDHEDEN BEREIDINGSWIJZE +75 g roomboter RE TORE Eee TE + Meng 50 g geraspte kaas met een snuf. DCS melk, het water, de knoflookpoeder en cayennepeper en de peterselie in een « 230 ml melk het zout en laat smelten. Voeg de bloem bord en rol de gebakken churros erdoor. + a tlknoflookpoeder toe en blijf roeren met een houten lepel, DOUTE CC CCC CE « Ya tl zout totdat u een deegbal heeft. van de geraspte kaas erdoor tot alles is + 200 g bloem, gezeefd + Haal de pan van het vuur en laat het CENT + 3eïeren deeg 10 minuten afkoelen. « Serveer de churros met de kaasdip. + 300 mi zonnebloemolie BETZ BER SEELE SET ee at Yon + 200 g pompoen-wortelkaas, geraspt deeg in de spuitzak met kartelmond. DOUCE + Verhit de zonnebloemolie in een RE SEC steelpan tot 180 graden. Spuit 10 cm DCE van het deeg in de hete olie en knip + Spuitzak met gekartelde het deeg af. Herhaal dit totdat het deeg TE Eu) CAE ELLE: EN CET Eu) BEE goudbruin. Schep uit de pan en laat DETENTE CE uitlekken op keukenpapier. e 38 Kijk voor dit recept en andere herfstgerechten op recepten.lidi.nl
Lidl - Folder van 04.10.2021 tot 10.10.2021 - Pagina 38