Lidl - Folder van 04.10.2021 tot 10.10.2021 - Pagina 38




Hier is pagina 38 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 04.10.2021 tot 10.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

nn

Tu

sl

Al

FR

N

=

[57

=

pe ci

4

7

4

09

fi

© Pr.

eZ

4

ca

N

À

js

LA

2.

va

2

A

lege

2

POMPOENPIT

WORTEL KAAS

Dre

7



f

ET

Ee

DE

wortelkaas

89

=

Zachte kaas met de

PET ON TUE

pitten en wortel.

Red

Hartige churros

ne

TEL

met pompoen-wortelkaas dip

af as

Bekijk

112

BENODIGDHEDEN

BEREIDINGSWIJZE

+75 g roomboter

RE TORE Eee TE

+ Meng 50 g geraspte kaas met een snuf.

DCS

melk, het water, de knoflookpoeder en

cayennepeper en de peterselie in een

« 230 ml melk

het zout en laat smelten. Voeg de bloem

bord en rol de gebakken churros erdoor.

+ a tlknoflookpoeder

toe en blijf roeren met een houten lepel,

DOUTE CC CCC CE

« Ya tl zout

totdat u een deegbal heeft.

van de geraspte kaas erdoor tot alles is

+ 200 g bloem, gezeefd

+ Haal de pan van het vuur en laat het

CENT

+ 3eïeren

deeg 10 minuten afkoelen.

« Serveer de churros met de kaasdip.

+ 300 mi zonnebloemolie

BETZ BER SEELE SET ee at Yon

+ 200 g pompoen-wortelkaas, geraspt

deeg in de spuitzak met kartelmond.

DOUCE

+ Verhit de zonnebloemolie in een

RE SEC

steelpan tot 180 graden. Spuit 10 cm

DCE

van het deeg in de hete olie en knip

+ Spuitzak met gekartelde

het deeg af. Herhaal dit totdat het deeg

TE Eu)

CAE ELLE: EN CET Eu)

BEE

goudbruin. Schep uit de pan en laat

DETENTE CE

uitlekken op keukenpapier.

e 38 Kijk voor dit recept en andere herfstgerechten op recepten.lidi.nl