Lidl - Folder van 04.10.2021 tot 10.10.2021 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 04.10.2021 tot 10.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

wg

Mi 4

cen

110

En

E

à.

rs

si

2"

alken



4

es

ET

4

we

P-

y;

,

I

4

L

$

a

ES

="

AH



in

m

>

m ui

2

pi

4

?

=

gen

nl

4

Dd

Cn

ÿ

5

pe

Fa

Ge

270

ar

3

74

à

“3

Ik

Ay

7

03



é

=

© vr.

5

À

Wortelwrap-cups

met stoofpeer, blauwe kaas en warme specerijensiroop

BORREL gt 4 PER

@toMIl

+ 15 MIN. OVEN

BENODIGDHEDEN

BEREIDINGSWIJZE

+ 2 wortelwraps

+ Verwarm de oven voor op 180 graden.

+ Schenk intussen het vocht van de

«50 g gedroogd

+ Snijd de wraps in vieren en knip het

stoofperen in een steelpannetje.

dadelvruchtenbrood

bakpapier in 8 stukjes. Bekleed de

Voeg er een snufje komijn en kaneel aan

+ 200 g stoofperen in siroop

muffinvormen met bakpapier en vouw

toe en breng aan de kook. Laat indikken

de wraps erin als cups.

tot een siroop.

«100 g blauwe kaas

« Verdeel het vruchtenbrood over

« 2 takjes tijm, gerist

+ Besprenkel de cups met de siroop,

+ Komijnpoeder

de bakjes gevolgd door de partjes

pecannoten en de overige tijm. Serveer

+ Kaneelpoeder

stoofpeer en kaas. Bestrooi met de helft

direct.

+ 20 g pecannoten

van de tijm.

«1 vel bakpapier

« Bak de cups in 10 à 15 minuten af in de

+ Muffinvorm voor 8 muffins

voorverwarmde oven.

Kijk voor dit recept en andere herfstgerechten op recepten.lidl.nl 29