Lidl - Folder van 04.10.2021 tot 10.10.2021 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 04.10.2021 tot 10.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
wg
Mi 4
cen
110
En
E
à.
rs
si
2"
alken
€
4
es
ET
4
we
P-
y;
,
I
4
L
$
a
ES
="
AH
“
in
m
>
m ui
2
pi
4
?
=
gen
nl
4
Dd
Cn
ÿ
5
pe
Fa
Ge
270
ar
3
74
à
“3
Ik
Ay
7
03
”
é
=
© vr.
5
À
Wortelwrap-cups
met stoofpeer, blauwe kaas en warme specerijensiroop
BORREL gt 4 PER
@toMIl
+ 15 MIN. OVEN
BENODIGDHEDEN
BEREIDINGSWIJZE
+ 2 wortelwraps
+ Verwarm de oven voor op 180 graden.
+ Schenk intussen het vocht van de
«50 g gedroogd
+ Snijd de wraps in vieren en knip het
stoofperen in een steelpannetje.
dadelvruchtenbrood
bakpapier in 8 stukjes. Bekleed de
Voeg er een snufje komijn en kaneel aan
+ 200 g stoofperen in siroop
muffinvormen met bakpapier en vouw
toe en breng aan de kook. Laat indikken
de wraps erin als cups.
tot een siroop.
«100 g blauwe kaas
« Verdeel het vruchtenbrood over
« 2 takjes tijm, gerist
+ Besprenkel de cups met de siroop,
+ Komijnpoeder
de bakjes gevolgd door de partjes
pecannoten en de overige tijm. Serveer
+ Kaneelpoeder
stoofpeer en kaas. Bestrooi met de helft
direct.
+ 20 g pecannoten
van de tijm.
«1 vel bakpapier
« Bak de cups in 10 à 15 minuten af in de
+ Muffinvorm voor 8 muffins
voorverwarmde oven.
Kijk voor dit recept en andere herfstgerechten op recepten.lidl.nl 29