Lidl - Folder van 04.10.2021 tot 10.10.2021 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 04.10.2021 tot 10.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pe

Hetis

Dit receptmaaktu

buiten op een houten

herfstvuurtje!

%

Pr;

=)

Fr

ER

m.

3



& |

rene

pe

#71

ne

fe

Lg

hein |

A

Y

ee

kj

Ed

ou. LE

di

hs

8

7

rk

4

ur

Bo;

EN

à

neen

hic

A

71

v8

ne.

ef

A.

SPL

Le

V4

k;

Ps

SU

D

er,

%

a,

92

© rr u

BEE

a

te

Rijkgevulde goulashsoep

ER

met vers brood van het herfstvuur

A

Be

“7

Eike

Bekijk

C0

:

BENODIGDHEDEN

BEREIDINGSWIJZE

Voor de soep

+ Bestrooi het vlees met bloem, zout en peper. Verhit een flinke

+ 500 g vastkokende

N

+ 300 g runderlappen, in

aardappelen, geschild, in

scheut olijfolie in een stoofpan en bak het vlees rondom bruin.

grove stukken

blokjes

Schep vervolgens uit de pan.

+ 3elbloem

DRE TES

« Verhit een scheutje olijfolie in dezelfde pan en fruit de uien en

if

+ Zout en peper

« 2 el platte peterselie, grof

knoflook. Voeg het vlees toe en bestrooi met paprikapoeder en

+ Olijfolie

EL

CAM TUE CEA CRETE

+ 2 uien, in halve ringen

+ Stoofpan

+ Voeg vervolgens de bouillonblokjes, 1% Liter water en de

+ 3tenen knoflook, gepureerd

tomatenblokjes toe. Laat het vlees 2 uur stoven. Voeg 30

+ 2 tl paprikapoeder

rdc:

minuten voor einde van de stooftijd de paprikareepjes en

EVEN es

DRE CELL Cu

aardappelen toe.

+ 2 vleesbouillonblokjes

broodmix

+ Bereid intussen het brooddeeg volgens de aanwijzingen op de

+ 400 g tomatenblokjes

DOC CN

verpakking. Verdeel het brooddeeg in 6 tot 8 gelike bollen en

REE RA de

rol uit tot lange strengen. Wikkel elke streng rond de bovenkant

BAR nl

van de spies. Bak boven het vuur in 20 minuten, totdat het

RCE OMR EEE

» Gameer de soep met een el yoghurt per kom en bestrooi met

peterselie,

» Serveer met de broodstengels.

ë

Li

A

[7

Tip: u kunt dit ook binnen maken op het fomuis of in de oven.

w

Kijk voor dit recept en andere herfstgerechten op recepten.lidinl 33 e