Lidl - Folder van 04.10.2021 tot 10.10.2021 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 04.10.2021 tot 10.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
”
en
ai t
à
=
eh
ste
N
Le
bs
AN 4
4
4,
Fr
Æ 7
f
ge
a
fj
A
Á
F
+
Re
=)
Fe
A
hand
an
6;
a
x
D
u»
S
\
N
|
ed
RE
4
Ef
4
Di
ca
à 4
m;
m
85
le
ei
iN
© vr.
A3
#
un
ed
4
4
JA
ms
D
27
©
N
er
A
»r
4
Herfst tofubowl
N
a
er
en,
an,
DR
met omeletreepjes,
2
De
f
es
Per
pompoen en houmous
online!
2
net
Jen
ax
d
A \
BENODIGDHEDEN
« Meng de tofublokjes met de ketjap en
5
knoflookpoeder in een kom. Marineer 5
+ 600 gwitte rijst
minuten.
« 2 el azijn
#
+ 2 ti suiker
+ Bekleed een bakplaat met bakpapier
+ 500 g tofu, in blokjes
en meng de pompoenparten met 2 el
«4 el ketjap
olijfolie, cayennepeper, zout en peper.
+ 1tl knoflookpoeder
Rooster de pompoen 20 minuten in de
‚®
« 150 g pompoen, in parten
voorverwarmde oven. Keer halverwege
« Olijfolie
‘om. Laat vervolgens afkoelen.
+ Vatl cayennepeper
+ Kluts intussen de eieren met melk, zout
« Zouten peper
en peper. Verhit een scheutje olijfolie in
« 3eieren
een koekenpan en bak hierin 2 dunne
+ 50 ml melk
omeletten. Rol ze op en laat afkoelen.
+ 250 g kastanjechampignons, in parten
Snijd vervolgens in dunne repen.
« M rode kool
« Verhit nogmaals een scheutje olijfolie in
+ Ya citroen, uitgeperst
de pan en bak de gemarineerde tofu in 5
minuten licht krokant. Haal uit de pan en
« 2 cm verse gember, geraspt
+ 2 el agavesiroop
bak vervolgens de champignons in een
+ 100 g houmous ras el hanout
scheutje olijfolie in 5 minuten bruin.
+ Cashewnoten, grof gehakt
« Snijd de rode kool fijn en meng met het
+ 1elchiazaad
citroensap, de agavesiroop, gember en
zout en peper.
« 10 g koriander, grof gesneden
« Bakplaat
« Verdeel de helft van de rijst overde
+ Bakpapier
bodem van de kommen. Leg de andere
+ 4 eetkommen
helft rijst als een pizzapunt in elke kom.
Verdeel de pompoen, champignons,
BEREIDINGSWIJZE
omeletreepjes, rode kool en tofu net zoals
« Verwarm de oven voor op 180 graden.
de rijst in een pizzapunt over de kommen.
+ Kook de rijst volgens de aanwijzingen op
Schep in het midden een flinke lepel
rer
verpakking. Voeg de azijn en suiker toe
houmous.
aan het water. Laat de rijst vervolgens
« Bestrooi de kommen met de
koud worden.
cashewmoten, chiazaad en koriander.
18 Kijk voor dit recept en andere herfstgerechten op recepten.lidl.nl