Lidl - Folder van 04.10.2021 tot 10.10.2021 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 04.10.2021 tot 10.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

7

7

er

#

N

85

ib

)

Fr



4

0

N)

f

| A

Lis

LS

Se

dis

Fa

il

Ve

f

vi

Í

gl

IN

Ve

x

1

ts

a

5

Ae

Be

RA

——

7

5

ee

OVENZALMEILET

R

5

D

5

B

pr

ry

eend

#2

B

2

Nu

eeen di

M

E

Ÿ

ENA

Ovenzalmfilet | 2 stuks

49

Verse zalmfilet vo

inde

oven met een heerlijke saus

gemaakt van paddenstoelen.

ERS

er

Zalmfilet met paddenstoelensaus

a

a

is

uit de oven en plaattaart met pastinaak,

=

5

L

En

ad

Kee

=

wortel, courgette en rode kool

Bekijk

HOOFDGERECHT &8% 4 PER:

@ 20 MIN. + 40 MIN. OVENTI

CL

BENODIGDHEDEN

BEREIDINGSWIJZE

+ 6 vellen bladerdeeg

+ Verwarm de oven voor op 200 graden.

Rene CR ELEC AU

DE TON TENUE ES

+ Bekleed een bakplaat met bakpapier

tijmblaadjes, zout en peper en

+ 1 rode ui, in ringen

en leg de bladerdeegvellen er

besprenkel tot slot met wat olijfolie. Bak

40 minuten af in de voorverwarmde

+ 300 g pastinaak, in plakjes

dakpansgewijs op, zodat ze elkaar net

DETENTE

overlappen en u een grote plaattaart

OT

RRA TS ts je

maakt. Vouw de buitenrand 1 cm om en

« Bereid de zalm uit de oven volgens de

« 200 g wortels, in plakjes

druk aan met een vork.

aanwijzingen op de verpakking. Plaats

+ Verdeel de roomkaas over het

DENON

deze boven de plaattaart in de oven.

+10 gtijm

bladerdeeg en verdeel de groenten

« Serveer de zalm met paddenstoelensaus

DAME CS

eroverheen. Bestrijk de rand van het

en een stuk plaattaart.

+ Olijfolie

bladerdeeg met losgeklopt ei.

DCE a

« Ris de blaadjes van de takjes tijm.

paddenstoelensaus

EEEN

EEE ol

« Kwastje om te bestrijken

Kijk voor dit recept en andere herfstgerechten op recepten.lidl.nl 13 e