Lidl - Folder van 04.10.2021 tot 10.10.2021 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 04.10.2021 tot 10.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
7
7
er
#
N
85
ib
)
Fr
LÉ
4
0
N)
f
| A
Lis
LS
Se
dis
Fa
il
Ve
f
vi
Í
gl
IN
Ve
x
1
ts
a
5
Ae
Be
RA
——
7
5
ee
OVENZALMEILET
R
5
D
5
B
pr
ry
eend
#2
B
2
Nu
eeen di
M
E
Ÿ
ENA
Ovenzalmfilet | 2 stuks
49
Verse zalmfilet vo
inde
oven met een heerlijke saus
gemaakt van paddenstoelen.
ERS
er
Zalmfilet met paddenstoelensaus
a
a
is
uit de oven en plaattaart met pastinaak,
=
5
L
En
ad
Kee
=
wortel, courgette en rode kool
Bekijk
HOOFDGERECHT &8% 4 PER:
@ 20 MIN. + 40 MIN. OVENTI
CL
BENODIGDHEDEN
BEREIDINGSWIJZE
+ 6 vellen bladerdeeg
+ Verwarm de oven voor op 200 graden.
Rene CR ELEC AU
DE TON TENUE ES
+ Bekleed een bakplaat met bakpapier
tijmblaadjes, zout en peper en
+ 1 rode ui, in ringen
en leg de bladerdeegvellen er
besprenkel tot slot met wat olijfolie. Bak
40 minuten af in de voorverwarmde
+ 300 g pastinaak, in plakjes
dakpansgewijs op, zodat ze elkaar net
DETENTE
overlappen en u een grote plaattaart
OT
RRA TS ts je
maakt. Vouw de buitenrand 1 cm om en
« Bereid de zalm uit de oven volgens de
« 200 g wortels, in plakjes
druk aan met een vork.
aanwijzingen op de verpakking. Plaats
+ Verdeel de roomkaas over het
DENON
deze boven de plaattaart in de oven.
+10 gtijm
bladerdeeg en verdeel de groenten
« Serveer de zalm met paddenstoelensaus
DAME CS
eroverheen. Bestrijk de rand van het
en een stuk plaattaart.
+ Olijfolie
bladerdeeg met losgeklopt ei.
DCE a
« Ris de blaadjes van de takjes tijm.
paddenstoelensaus
EEEN
EEE ol
« Kwastje om te bestrijken
Kijk voor dit recept en andere herfstgerechten op recepten.lidl.nl 13 e