Poiesz - Folder van 13.03.2021 tot 11.04.2021 - Pagina 26


Hier is pagina 26 van 48 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 13.03.2021 tot 11.04.2021.



Poiesz Folder 13.03.2021

Hier is pagina 26 van 48 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 13.03.2021 tot 11.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Poiesz - Folder van 13.03.2021 tot 11.04.2021 - Pagina 26

df y 2 a WZ 4 - x ll zer . u ıy u | Italiaanse bol gevuld met er + L 2 kastanjechampignons en a at ” cherrytomaten æ.. hé Dh à ta Æ- NL Ne En Lekt Voor 4 gevulde broodjes ham 5 rddressi Pe ng Werkwrijze Verwarm de heteluchtoven voor op 200°C Snijd de bovenkant van het broodje st af met een kartel Ch KI r me Pluk het broodje voorzichtig leeg, maar zorg er wel voor dat er geen gat komt in de bodem, anders loopt het. broodje straks leeg. Neem 1-2 plakjes Poiesz beenham en beleg hiermee de CE à à binnenkant van de broodje Breek het ei boven het broodje en zorg ervoor dat de dooier heel blijft. Ÿ * Garneer met plakjes champignons, cherrytomaat en peterselie en strooi er wat kaas overhe: se n ÉL Vf Zet de broodjes op het rooster of in een ovenschaal à « Bak de broodjes in 10-15 minuten goudbruin op 200°C. E Check of het ei al gestold is. Nog niet gaar? Dan afgedekt "et met aluminiumfolie nog 10 minuten afbakken Pat (mie: De Turks afbakbroo ts met roerei, Parmaham Eee en | tuffemayonaise 4 ms \ Wr mn Kijk voor = recepten van de belegde broodjes op eid PTA TL — .poiesz-supermarkten.nl/recepten Ke 26 PUUR POIESZ Lente magazine

Poiesz - Folder van 13.03.2021 tot 11.04.2021 - Pagina 26