Poiesz - Folder van 13.03.2021 tot 11.04.2021 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 48 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 13.03.2021 tot 11.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

df

y

2 a

WZ 4 -

x

ll

zer

.

u

ıy

u |

Italiaanse bol gevuld met

er

+

L 2

kastanjechampignons en

a

at ”

cherrytomaten

æ..



Dh

à

ta

Æ-

NL

Ne

En

Lekt

Voor 4 gevulde broodjes

ham

5

rddressi

Pe

ng

Werkwrijze

Verwarm de heteluchtoven voor op 200°C

Snijd de bovenkant van het broodje

st

af met een kartel

Ch

KI

r

me

Pluk het broodje voorzichtig leeg, maar zorg er wel voor

dat er geen gat komt in de bodem, anders loopt het.

broodje straks leeg.

Neem 1-2 plakjes Poiesz beenham en beleg hiermee de

CE à à

binnenkant van de broodje

Breek het ei boven het broodje en zorg ervoor dat de

dooier heel blijft.

Ÿ

* Garneer met plakjes champignons, cherrytomaat en

peterselie en strooi er wat kaas overhe:

se

n ÉL

Vf

Zet de broodjes op het rooster of in een ovenschaal

à

« Bak de broodjes in 10-15 minuten goudbruin op 200°C.

E

Check of het ei al gestold is. Nog niet gaar? Dan afgedekt

"et

met aluminiumfolie nog 10 minuten afbakken

Pat

(mie: De

Turks afbakbroo

ts

met roerei, Parmaham

Eee

en | tuffemayonaise

4

ms

\

Wr

mn

Kijk voor = recepten van de belegde broodjes op

eid PTA

TL



.poiesz-supermarkten.nl/recepten

Ke

26 PUUR POIESZ Lente magazine