Poiesz - Folder van 13.03.2021 tot 11.04.2021 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 48 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 13.03.2021 tot 11.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
df
y
2 a
WZ 4 -
x
ll
zer
.
u
ıy
u |
Italiaanse bol gevuld met
er
+
L 2
kastanjechampignons en
a
at ”
cherrytomaten
æ..
hé
Dh
à
ta
Æ-
NL
Ne
En
Lekt
Voor 4 gevulde broodjes
ham
5
rddressi
Pe
ng
Werkwrijze
Verwarm de heteluchtoven voor op 200°C
Snijd de bovenkant van het broodje
st
af met een kartel
Ch
KI
r
me
Pluk het broodje voorzichtig leeg, maar zorg er wel voor
dat er geen gat komt in de bodem, anders loopt het.
broodje straks leeg.
Neem 1-2 plakjes Poiesz beenham en beleg hiermee de
CE à à
binnenkant van de broodje
Breek het ei boven het broodje en zorg ervoor dat de
dooier heel blijft.
Ÿ
* Garneer met plakjes champignons, cherrytomaat en
peterselie en strooi er wat kaas overhe:
se
n ÉL
Vf
Zet de broodjes op het rooster of in een ovenschaal
à
« Bak de broodjes in 10-15 minuten goudbruin op 200°C.
E
Check of het ei al gestold is. Nog niet gaar? Dan afgedekt
"et
met aluminiumfolie nog 10 minuten afbakken
Pat
(mie: De
Turks afbakbroo
ts
met roerei, Parmaham
Eee
en | tuffemayonaise
4
ms
\
Wr
mn
Kijk voor = recepten van de belegde broodjes op
eid PTA
TL
—
.poiesz-supermarkten.nl/recepten
Ke
26 PUUR POIESZ Lente magazine