Poiesz - Folder van 13.03.2021 tot 11.04.2021 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 48 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 13.03.2021 tot 11.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ay
POESZ
HARKTEN
UPERN
er
Le
>
DN
Br
es
À
à
Salade met rode biet, geitenkaas,
TL
rucola en notendressing
LY
Ne y
Bereidingswijze
:
Ke
zo
"7
H
dit
het
Ben
p
peper en zout. Klop de
dressing met een garde luchtig. Meng er LENDE x ein van de Hazelnoten aber.
Meng de bietjes, de stukjes appel
U
A
L
a
hakt
INGREDIENTEN en , SALADES
500 mu pe bietjes, in blokjes
Voedingswaarde per eanhersoonsparig,
ny Smith appels in De ns
1 a
8 gram | Eiwitten
35
7,7 gram
Natrium 210 mg
Voor de dressing:
60 ml olie (bijv. zonnebloem of walnoot)
40 = nn an
6
eos
eeooesseesseseseessseseseeesseessesseeee
-
Beosoonnooe
ee
pj
Roze pannenkoekjes
mm
ft,
ne
met banaan en
Bereidingsuvi
blauuve bessen
ix de banaan, havermout, melk, bietjes,
|
|
xy,
d
P
INGREDIENTEN VOOR
Il
Laat h
|
12
. a NE ES
Voeg dan een scheutje melk toe. Te dun? Doe er dan nog een schepje havermout erbij
|
2
te groot
A
|
d
Serveer de
300 gram rode bieten
L
beslag in de pan
,5 tl bakpoeder
BEE per SE (incl. bessentopping):
Energie 577
|
Vetten 23,6 gram
=
Toppings
"46
Natrium 249 mg
PUUR POIESZ Lente magazine 29