Poiesz - Folder van 13.03.2021 tot 11.04.2021 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 48 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 13.03.2021 tot 11.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ay

POESZ

HARKTEN

UPERN

er

Le

>

DN

Br

es

À

à

Salade met rode biet, geitenkaas,

TL

rucola en notendressing

LY

Ne y

Bereidingswijze

:

Ke

zo

"7

H

dit

het

Ben

p

peper en zout. Klop de

dressing met een garde luchtig. Meng er LENDE x ein van de Hazelnoten aber.

Meng de bietjes, de stukjes appel

U

A

L

a

hakt

INGREDIENTEN en , SALADES

500 mu pe bietjes, in blokjes

Voedingswaarde per eanhersoonsparig,

ny Smith appels in De ns

1 a

8 gram | Eiwitten

35

7,7 gram

Natrium 210 mg

Voor de dressing:

60 ml olie (bijv. zonnebloem of walnoot)

40 = nn an

6

eos

eeooesseesseseseessseseseeesseessesseeee

-

Beosoonnooe

ee

pj

Roze pannenkoekjes

mm

ft,

ne

met banaan en

Bereidingsuvi

blauuve bessen

ix de banaan, havermout, melk, bietjes,

|

|

xy,

d

P

INGREDIENTEN VOOR

Il

Laat h

|

12

. a NE ES

Voeg dan een scheutje melk toe. Te dun? Doe er dan nog een schepje havermout erbij

|

2

te groot

A

|

d

Serveer de

300 gram rode bieten

L

beslag in de pan

,5 tl bakpoeder

BEE per SE (incl. bessentopping):

Energie 577

|

Vetten 23,6 gram

=

Toppings

"46

Natrium 249 mg

PUUR POIESZ Lente magazine 29