Poiesz - Folder van 13.03.2021 tot 11.04.2021 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 48 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 13.03.2021 tot 11.04.2021.

Hier is pagina 29 van 48 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 13.03.2021 tot 11.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Poiesz - Folder van 13.03.2021 tot 11.04.2021 - Pagina 29
Ay POESZ HARKTEN UPERN er Le > DN Br es À à Salade met rode biet, geitenkaas, TL rucola en notendressing LY Ne y Bereidingswijze : Ke zo "7 H dit het Ben p peper en zout. Klop de dressing met een garde luchtig. Meng er LENDE x ein van de Hazelnoten aber. Meng de bietjes, de stukjes appel U A L a hakt INGREDIENTEN en , SALADES 500 mu pe bietjes, in blokjes Voedingswaarde per eanhersoonsparig, ny Smith appels in De ns 1 a 8 gram | Eiwitten 35 7,7 gram Natrium 210 mg Voor de dressing: 60 ml olie (bijv. zonnebloem of walnoot) 40 = nn an 6 eos eeooesseesseseseessseseseeesseessesseeee - Beosoonnooe ee pj Roze pannenkoekjes mm ft, ne met banaan en Bereidingsuvi blauuve bessen ix de banaan, havermout, melk, bietjes, | | xy, d P INGREDIENTEN VOOR Il Laat h | 12 . a NE ES Voeg dan een scheutje melk toe. Te dun? Doe er dan nog een schepje havermout erbij | 2 te groot A | d Serveer de 300 gram rode bieten L beslag in de pan ,5 tl bakpoeder BEE per SE (incl. bessentopping): Energie 577 | Vetten 23,6 gram = Toppings "46 Natrium 249 mg PUUR POIESZ Lente magazine 29
Poiesz - Folder van 13.03.2021 tot 11.04.2021 - Pagina 29