Poiesz - Folder van 13.03.2021 tot 11.04.2021 - Pagina 9


Hier is pagina 9 van 48 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 13.03.2021 tot 11.04.2021.



Poiesz Folder 13.03.2021

Hier is pagina 9 van 48 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 13.03.2021 tot 11.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Poiesz - Folder van 13.03.2021 tot 11.04.2021 - Pagina 9

TEN SUPERMAR # Verhaal van. ij Slager Sake van der Meulen Met 69 supermarkten door meerdere provincies mogen we wel zeggen dat de Poiesz familie behoorlijk A} groot is geworden. Graag stellen we een aantal en familieleden voor; om te vertellen over hun vakgebied = 4 en natuurlijk over Poiesz. Deze keer spreken we Sake, 35 jaar oud en inmiddels al 15 jaar supermarktslager, waarvan de laatste 9 jaar bij Poiesz Oosterwolde. Wat maakt dat u dit werk al zo lang doet? Maar als ik moet kiezen dan toch ons rundvlees. producten, wat duidelijk gewaardeerd wordt; ik Nou, ja, lang. Ik heb collega's die de 25 jaar al Het is van lerse runderen en dat maakt al het krijg nog altijd veel vragen over het assortiment. aantikken! Het slager zijn is gewoon echt een mooi verschil. Ik kan niet genoeg overbrengen hoe lekker vak. En bij de Poiesz is de sfeer gewoon goed. het is. De structuur is goed, het is heel erg mals en Wat voor vragen krijgt u dan vooral? Ook bij andere filialen waar ik heb gewerkt, zoals de smaak is natuurlijk geweldig. ledereen zou het Veel over bereidingstijden, of advies over hoe u eet n in Bakkeveen en Leeuwarden, was dat zo. Misschien een keer moeten proeven! stuk vlees het beste kunt klaarmaken. En jong en had ik altijd mazzel, maar ik denk eigenlijk dat het oud wil altijd weten wat het échte draadjesvlees is. bij iedere Poiesz gewoon heel leuk is. Dus bij u thuis staat er altijd rundvlees op tafel? Ik eet heel graag biefstuk, maar niet iedere avond. En mogen we dan nu voor eens en voor altijd Wilde u altijd al slager worden? Het moet wel bijzonder blijven, haha. weten wat dat is? Nee, ik ben er een beetje ingerold. Als 17-jarige Het échte draadjesvlees, dat zijn de runderlappen! begon ik bij de Poiesz als bijbaantje en toen er Nog meer tips uit het assortiment? —— iemand uitviel kwam ik op de slagersafdeling In alle Poiesz winkels draaien we het gehakt terecht. De opleiding die ik destijds volgde heb ik nog zelf (m.u.v. Poiesz Supermarkt in Berltsum) En toen laten vallen om de slagersvakopleiding te en snijden we rollades zelf uit varkensschouder. Sen, doen. Dat bleek een hele goede keuze! Dat stukje ambacht proeft u terug in het vlees. LE Een echte vakman dus? Is dat waarom Poiesz volgens u tot beste en Zeker, en ik heb inmiddels ook veel collega's de supermarktslager is gekroond? kneepjes van het vak mogen leren. De meeste Dat komt denk ik inderdaad neer op het Poiesz slagers hebben een vakopleiding gevolgd, vakmanschap. U ziet toch dat veel vlees ) peer of ze komen in de leer bij een geschoolde collega. tegenwoordig voorverpakt is, maar bij ons staat N er echt nog een vakslager in de winkel. Daardoor Heeft u na al die jaren een favoriet product uit kunnen we ook veel klantgerichter zijn. Een het assortiment? speklapje meer of minder is geen probleem. En we Het is een cliché, maar waar: ál ons vlees is heerlijk. kunnen klanten van advies voorzien over onze PUUR POIESZ Lente magazine 9

Poiesz - Folder van 13.03.2021 tot 11.04.2021 - Pagina 9