Poiesz - Folder van 13.03.2021 tot 11.04.2021 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 48 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 13.03.2021 tot 11.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+
Em
À
=
|
}
a
unchtip van..
Dé
F
Diëtiste Jellina Huisman
Waar moet u nou op letten als u een gezonde lunch
op tafel wilt zetten? En waarom is goed lunchen zo
belangrijk? Nu het broodbakje steeds vaker aan de
keukentafel wordt geopend vroegen we diëtiste Jellina
Huisman wat daar eigenlijk allemaal in zou moeten
zitten. En natuurlijk namen we meteen wat lunch-
inspiratie mee voor in de trommel!
“Het belangrijkste aan een goede lunch vind ik
eetgedrag later op de dag: “Als u bewuster eet
dat het voldoende voedingsstoffen en vezels
komt het hongergevoel minder snel weer terug
bevat. Zo bent u er zeker
in de drukte
en genoeg energie geeft om de middag door te
een broodje wordt gegeten”
komen.” Kies dus voor volkoren producten en
laat het zoete beleg liever achterwege. Teveel
De lunch is ook het ideale moment om wat extra
suiker kan namelijk leiden tot een middagdip,
groenten in uw eetpatroon te verwerken, in het
terwijl een lunch juist moet zorgen voor energie.
bijzonder wanneer de kleintjes mee-eten.
“De aanbevolen hoeveelheid groente is 250 gram
Denk ook om hoe u de lunch eet. Waar we in
per dag. Wanneer dit alleen bij het avondeten
Nederland gewend zijn om het bammetje-kaas
behaald moet worden is dat best een hoop."
snel weg te werken achter de laptop valt er veel
Kies daarom bij de lunch alvast voor wat groente
voor een échte lunchpauze te
belangrijk om
+
ht +
zeggen: “Het is /
en rauwkone en probeer Gau op zo'n 75 gram
u dan het
m
ES
L
|
? “De rode biet! Bomvol
een rustmoment in uw werkdag gecreëerd, het
verschillende vitaminen
orgt ook voor een bew
moment, wat
tegel
es
ni
en En helpt
zorgt dat u mind
eel eet.
een gewel
Jel
dien heeft he
d op uw
#
_PIUR POIESZ Lente magazine