Poiesz - Folder van 13.03.2021 tot 11.04.2021 - Pagina 28


Hier is pagina 28 van 48 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 13.03.2021 tot 11.04.2021.



Poiesz Folder 13.03.2021

Hier is pagina 28 van 48 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 13.03.2021 tot 11.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Poiesz - Folder van 13.03.2021 tot 11.04.2021 - Pagina 28

+ Em À = | } a unchtip van.. Dé F Diëtiste Jellina Huisman Waar moet u nou op letten als u een gezonde lunch op tafel wilt zetten? En waarom is goed lunchen zo belangrijk? Nu het broodbakje steeds vaker aan de keukentafel wordt geopend vroegen we diëtiste Jellina Huisman wat daar eigenlijk allemaal in zou moeten zitten. En natuurlijk namen we meteen wat lunch- inspiratie mee voor in de trommel! “Het belangrijkste aan een goede lunch vind ik eetgedrag later op de dag: “Als u bewuster eet dat het voldoende voedingsstoffen en vezels komt het hongergevoel minder snel weer terug bevat. Zo bent u er zeker in de drukte en genoeg energie geeft om de middag door te een broodje wordt gegeten” komen.” Kies dus voor volkoren producten en laat het zoete beleg liever achterwege. Teveel De lunch is ook het ideale moment om wat extra suiker kan namelijk leiden tot een middagdip, groenten in uw eetpatroon te verwerken, in het terwijl een lunch juist moet zorgen voor energie. bijzonder wanneer de kleintjes mee-eten. “De aanbevolen hoeveelheid groente is 250 gram Denk ook om hoe u de lunch eet. Waar we in per dag. Wanneer dit alleen bij het avondeten Nederland gewend zijn om het bammetje-kaas behaald moet worden is dat best een hoop." snel weg te werken achter de laptop valt er veel Kies daarom bij de lunch alvast voor wat groente voor een échte lunchpauze te belangrijk om + ht + zeggen: “Het is / en rauwkone en probeer Gau op zo'n 75 gram u dan het m ES L | ? “De rode biet! Bomvol een rustmoment in uw werkdag gecreëerd, het verschillende vitaminen orgt ook voor een bew moment, wat tegel es ni en En helpt zorgt dat u mind eel eet. een gewel Jel dien heeft he d op uw # _PIUR POIESZ Lente magazine

Poiesz - Folder van 13.03.2021 tot 11.04.2021 - Pagina 28