Poiesz - Folder van 13.03.2021 tot 11.04.2021 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 48 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 13.03.2021 tot 11.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
fi
|
as
\N
HT
ERMARKT!
EN
‚sur!
AY
—
N
£
Er
|
En
FE
[
’$
|
SN,
x
|
Duik de keuken in voor deze soesjes!
wordt het lijfje. Schep de rest van het soezenbeslag
Het recept lijkt misschien moeilijk, maar dat
Ee bars eu erroné he in de
in een spuitzak en spuit op de andere bakplaat een
valt ontzettend mee. Alleen zeg je dat er
koelkast, begin hier dus mee! Je bereidt het volgens
aantal S-vormen. Dat wordt de hals van de
natuurlijk niet bij als je de visite-op-afstand
verbluft met deze sierlijke zwanensoesjes!
de aanwijzing op de verpakking, alleen verva neje
zwaantjes. derde bakplaten nu in de
C. De soezen zijn
Met dit recept maak je 14 tot 16 soesjes.
melk toe. Laat het daarna aps in de koelkast.
gaar als ze lichtbruin zijn, luchtig aanvoelen en
emakkelijk loslaten van de bakplaat. Bak de lijfjes
ze
€
af in 10-15 minuten. De zwanenhalzen zijn al klaar
na 5 minuten. Pak ze snel uit de oven en sluit de
vern Hi de a er 6 zor. EE moetje het
soezenbeslag maken. Ve
niet
100 ml Ër
pannetje samen met het zout, water en de boter.
tijdens het bakken, ander zakken je soezen in.
Als het begint te koken haal je de pan van het vuur
Pak de soezen na de baktijd ook niet meteen uit de
100 gram boter
en voeg je in één keer de bloem toe. Zet de pan nu
oven, maar zet de oven uit en laat de soezen nog
too gram bloem
eieren
op een laag vuurtje en houd het deeg in beweging
zo'n 10-15 minuten staan.
door te roeren. Je bent klaar als het deeg loslaat
snufje zout
van de bodem, na ongeveer 3 minuten roeren. Laat
1 pakje Dr. Oetker banketbakkersroom
u
Poedersuiker
het deeg 3 minuten afkoelen en voeg daarna de
sie de 'lijfjes’ als ze el zijn horizontaal
eieren één voor één toe. Voeg pas het volgende ei
doormidden. Van het kapje maak je nu vleugels
uitzak
J
toe als het vorige goed is opgenomen. Nu heb je
door ze tot net over de helft door te snijden of te
een stevig maar mooi glad beslag dat glanst.
knippen. Het onderste deel van het lijfje vul je
met de banketbakkersroom. Zet daar de vleugeltjes
weer op en prik de hals in de room. Bestrooi
m bakplaten licht nz bestuif met bloem.
et wat poedersuiker en klaar zijn je
Verdeel het soezenbeslag over een bakplaat met
sierlijke zwanensoezen!
Kijk voor ji recept op
Bi natte lepel tot enkele langwerpige soezen, dat
4
PUUI aen EE 4