Poiesz - Folder van 13.03.2021 tot 11.04.2021 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 48 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 13.03.2021 tot 11.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

fi

|

as

\N

HT

ERMARKT!

EN

‚sur!

AY



N

£

Er

|

En

FE

[

’$

|

SN,

x

|

Duik de keuken in voor deze soesjes!

wordt het lijfje. Schep de rest van het soezenbeslag

Het recept lijkt misschien moeilijk, maar dat

Ee bars eu erroné he in de

in een spuitzak en spuit op de andere bakplaat een

valt ontzettend mee. Alleen zeg je dat er

koelkast, begin hier dus mee! Je bereidt het volgens

aantal S-vormen. Dat wordt de hals van de

natuurlijk niet bij als je de visite-op-afstand

verbluft met deze sierlijke zwanensoesjes!

de aanwijzing op de verpakking, alleen verva neje

zwaantjes. derde bakplaten nu in de

C. De soezen zijn

Met dit recept maak je 14 tot 16 soesjes.

melk toe. Laat het daarna aps in de koelkast.

gaar als ze lichtbruin zijn, luchtig aanvoelen en

emakkelijk loslaten van de bakplaat. Bak de lijfjes

ze



af in 10-15 minuten. De zwanenhalzen zijn al klaar

na 5 minuten. Pak ze snel uit de oven en sluit de

vern Hi de a er 6 zor. EE moetje het

soezenbeslag maken. Ve

niet

100 ml Ër

pannetje samen met het zout, water en de boter.

tijdens het bakken, ander zakken je soezen in.

Als het begint te koken haal je de pan van het vuur

Pak de soezen na de baktijd ook niet meteen uit de

100 gram boter

en voeg je in één keer de bloem toe. Zet de pan nu

oven, maar zet de oven uit en laat de soezen nog

too gram bloem

eieren

op een laag vuurtje en houd het deeg in beweging

zo'n 10-15 minuten staan.

door te roeren. Je bent klaar als het deeg loslaat

snufje zout

van de bodem, na ongeveer 3 minuten roeren. Laat

1 pakje Dr. Oetker banketbakkersroom

u

Poedersuiker

het deeg 3 minuten afkoelen en voeg daarna de

sie de 'lijfjes’ als ze el zijn horizontaal

eieren één voor één toe. Voeg pas het volgende ei

doormidden. Van het kapje maak je nu vleugels

uitzak

J

toe als het vorige goed is opgenomen. Nu heb je

door ze tot net over de helft door te snijden of te

een stevig maar mooi glad beslag dat glanst.

knippen. Het onderste deel van het lijfje vul je

met de banketbakkersroom. Zet daar de vleugeltjes

weer op en prik de hals in de room. Bestrooi

m bakplaten licht nz bestuif met bloem.

et wat poedersuiker en klaar zijn je

Verdeel het soezenbeslag over een bakplaat met

sierlijke zwanensoezen!

Kijk voor ji recept op

Bi natte lepel tot enkele langwerpige soezen, dat

4

PUUI aen EE 4