Poiesz - Folder van 13.03.2021 tot 11.04.2021 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 48 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 13.03.2021 tot 11.04.2021.

Hier is pagina 41 van 48 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 13.03.2021 tot 11.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Poiesz - Folder van 13.03.2021 tot 11.04.2021 - Pagina 41
fi | as \N HT ERMARKT! EN ‚sur! AY — N £ Er | En FE [ ’$ | SN, x | Duik de keuken in voor deze soesjes! wordt het lijfje. Schep de rest van het soezenbeslag Het recept lijkt misschien moeilijk, maar dat Ee bars eu erroné he in de in een spuitzak en spuit op de andere bakplaat een valt ontzettend mee. Alleen zeg je dat er koelkast, begin hier dus mee! Je bereidt het volgens aantal S-vormen. Dat wordt de hals van de natuurlijk niet bij als je de visite-op-afstand verbluft met deze sierlijke zwanensoesjes! de aanwijzing op de verpakking, alleen verva neje zwaantjes. derde bakplaten nu in de C. De soezen zijn Met dit recept maak je 14 tot 16 soesjes. melk toe. Laat het daarna aps in de koelkast. gaar als ze lichtbruin zijn, luchtig aanvoelen en emakkelijk loslaten van de bakplaat. Bak de lijfjes ze € af in 10-15 minuten. De zwanenhalzen zijn al klaar na 5 minuten. Pak ze snel uit de oven en sluit de vern Hi de a er 6 zor. EE moetje het soezenbeslag maken. Ve niet 100 ml Ër pannetje samen met het zout, water en de boter. tijdens het bakken, ander zakken je soezen in. Als het begint te koken haal je de pan van het vuur Pak de soezen na de baktijd ook niet meteen uit de 100 gram boter en voeg je in één keer de bloem toe. Zet de pan nu oven, maar zet de oven uit en laat de soezen nog too gram bloem eieren op een laag vuurtje en houd het deeg in beweging zo'n 10-15 minuten staan. door te roeren. Je bent klaar als het deeg loslaat snufje zout van de bodem, na ongeveer 3 minuten roeren. Laat 1 pakje Dr. Oetker banketbakkersroom u Poedersuiker het deeg 3 minuten afkoelen en voeg daarna de sie de 'lijfjes’ als ze el zijn horizontaal eieren één voor één toe. Voeg pas het volgende ei doormidden. Van het kapje maak je nu vleugels uitzak J toe als het vorige goed is opgenomen. Nu heb je door ze tot net over de helft door te snijden of te een stevig maar mooi glad beslag dat glanst. knippen. Het onderste deel van het lijfje vul je met de banketbakkersroom. Zet daar de vleugeltjes weer op en prik de hals in de room. Bestrooi m bakplaten licht nz bestuif met bloem. et wat poedersuiker en klaar zijn je Verdeel het soezenbeslag over een bakplaat met sierlijke zwanensoezen! Kijk voor ji recept op Bi natte lepel tot enkele langwerpige soezen, dat 4 PUUI aen EE 4
Poiesz - Folder van 13.03.2021 tot 11.04.2021 - Pagina 41