Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 30




Hier is pagina 30 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Wistrio

VOORGERECHT - 6 PERS. - 20 MIN.

m1 citroen

m 5 augurken zoetzuur

m5 gr verse dragon

m5 gr bieslook

SS

m5 el mayonaise

ve

m 100 gr makreel gefileerd gerookt

Re

m6 pan tostado

es

ar

m1 kropje mini Romaine

m 10 radijsjes

m 140 gr zalmflakes

m3 el crème fraîche

m2 takjes dille

} ja

# 250 gr tonijnsteak (diepvries,



Ye

4

ontdooid)

m 6 el bruschettaspread

m extra nodig: 6 glazen, grillpan



|

a

en

&

1. Rasp de gele schil van de citroen en

u

pers de vrucht uit. Snijd de augurken in

IN

xs

x

kleine blokjes. Snijd driekwart van de

a

dragon en driekwart van de bieslook fijn.

2

De

a

Meng het rasp en de helft van het sap

van de citroen, augurk, dragon, bieslook

en de mayonaise door de makreel. Breng

:

op smaak met peper. Verdeel over de

pan tostado en garneer met de rest van

f

Ss

Pa

de dragon.

f

A T

de

2. Houd 6 mooie blaadjes mini Romaine |

=

apart en snijd vier blaadjes in dunne



EN

Le

4

reepjes. Snijd de radijsjes in dunne reep

Fa

pe

jes en meng door de sla. Breng op

smaak met citroensap en verdeel over

6 glazen. Verdeel de zalmflakes erover

4

#

de

Ze

is

en garneer met de crème fraîche en

dille.

4

3. Verdeel de tonijn in 6 stukjes. Verhi



(4

de grillpan zonder olie of boter en grill

A

I

2 minuten. Keer halverwege. Verdeel



de bruschettaspread en tonijn over

4

à

de slablaadjes en garneer met de

fi

rest van de bieslook. Plaats op elk

\ 6

bord een crostini makreel, glaasj

zalm en een blaadje tonijn.

BEVAT P.P. 1744 KJ/417 KCAL, 28 GR VET WAAR:

VAN 6 GR VERZADIGD, 17 GR KOOLHYDRATEN

WAARVAN 4 GR SUIKERS, 22 GR EIWIT, 2 GR

ZOUT EN 3 GR VOEDINGSVEZEL

1

ie

WIJNTIP Villa Cornaro Pinot Grigio

ii

ie

il

à

N

30 Dirk

1

FA

El

fi

ik

bit

I

ay

N

kit

I

pal

hi

N

{ru

d}