Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 30 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 30
Wistrio VOORGERECHT - 6 PERS. - 20 MIN. m1 citroen m 5 augurken zoetzuur m5 gr verse dragon m5 gr bieslook SS m5 el mayonaise ve m 100 gr makreel gefileerd gerookt Re m6 pan tostado es ar m1 kropje mini Romaine m 10 radijsjes m 140 gr zalmflakes m3 el crème fraîche m2 takjes dille } ja # 250 gr tonijnsteak (diepvries, — Ye 4 ontdooid) m 6 el bruschettaspread m extra nodig: 6 glazen, grillpan — | a en & 1. Rasp de gele schil van de citroen en u pers de vrucht uit. Snijd de augurken in IN xs x kleine blokjes. Snijd driekwart van de a dragon en driekwart van de bieslook fijn. 2 De a Meng het rasp en de helft van het sap van de citroen, augurk, dragon, bieslook en de mayonaise door de makreel. Breng : op smaak met peper. Verdeel over de pan tostado en garneer met de rest van f Ss Pa de dragon. f A T de 2. Houd 6 mooie blaadjes mini Romaine | = apart en snijd vier blaadjes in dunne ‘ EN Le 4 reepjes. Snijd de radijsjes in dunne reep Fa pe jes en meng door de sla. Breng op smaak met citroensap en verdeel over 6 glazen. Verdeel de zalmflakes erover 4 # de Ze is en garneer met de crème fraîche en dille. 4 3. Verdeel de tonijn in 6 stukjes. Verhi hé (4 de grillpan zonder olie of boter en grill A I 2 minuten. Keer halverwege. Verdeel ” de bruschettaspread en tonijn over 4 à de slablaadjes en garneer met de fi rest van de bieslook. Plaats op elk \ 6 bord een crostini makreel, glaasj zalm en een blaadje tonijn. BEVAT P.P. 1744 KJ/417 KCAL, 28 GR VET WAAR: VAN 6 GR VERZADIGD, 17 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 4 GR SUIKERS, 22 GR EIWIT, 2 GR ZOUT EN 3 GR VOEDINGSVEZEL 1 ie WIJNTIP Villa Cornaro Pinot Grigio ii ie il à N 30 Dirk 1 FA El fi ik bit I ay N kit I pal hi N {ru d}
Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 30