Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 64
Hier is pagina 64 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 64 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 64
Nagerechten E = É \ Me = Chocolate pannacotta Mokkaboomstam met cranberry's Uswafels ER NAGERECHT -8 TOT 10 PERS. - 30 MIN. NAGERECHT - 6 PERS, NAGERECHT - 6 PERSONEN (+ 15 MIN. OVENTIJD + 1 UUR WACHTTIJD) 15 MIN. (+ 30 MIN. WACHTTIJD) 15 MIN. (+ 3 UUR WACHTTIJD) m4 eieren m1 |tr boerenroomijs vanille/choco of m4 blaadjes gelatine m 400 gr suiker vanille/mango m 500 ml slagroom a 100 gr bloem m 175 gr kletskoppen m 250 ml volle melk m5 espressosticks m 12 stroopwafels m 100 gr suiker m 100 gr frambozen m4 el poedersuiker m 200 gr pure chocolade 70% m 500 gr diepvriescranberry's m extra nodig: vershoudfolie m1 doos macarons m 250 ml verse slagroom m 2 el rumaroma (dr Oetker) m 500 gr mascarpone 1. Laat het ijs iets zacht worden en m3 takjes verse munt m2t| cacaopoeder schep het op een grote strook vers- m extra nodig: handmixer, 6 glazen m extra nodig: handmixer, bakplaat met houdfolie. Rol het ijs in het folie op tot bakpapier, zeef een dikke worst met een diameter iets 1. Laat de gelatine 5 minuten weken kleiner dan de stroopwafels. Draai de in koud water. Breng de helft van de 1. Verwarm de oven voor op 175°C. Splits de uiteinden dicht als een toffee. Leg de slagroom met de melk en 75 gr suiker eieren. Klop het eiwit stijf met wat zout. Klop rol ten minste 30 minuten terug in de aan de kook. Voeg de chocolade toe het eigeel schuimig met 100 gr suiker. Zeef vriezer. en laat smelten. Neem de pan van de bloem en 3 espressosticks boven het 2. Hak de kletskoppen tot kruimels en het vuur, knijp de blaadjes gelatine eigeelmengsel en spatel het eiwit erdoor. verdeel over een diep bord. Snijd goed uit en roer door de hete choco- 2. Verdeel dit beslag gelijkmatig met een 6 plakken van het ijs, verwijder het folie laderoom. Verdeel het mengsel over dikte van 2-3 cm over de bakplaat en bak in en leg op 6 stroopwafels een plak ijs. 6 glazen en laat afkoelen. Laat daarna ongeveer 15 minuten gaar. Bedek met een stroopwafel en rol de 3 uur opstijven in de koelkast. 3. Houd 3 frambozen en 3 cranberry's achter zijkant van het ijs door het kletskop- 2. Klop ondertussen met de hand- voor decoratie. Verwarm intussen een steel- kruim. Leg op een schaal of etagère. mixer de rest van de slagroom met pan met frambozen, cranberry's en 200 gr Bestrooi met poedersuiker. Serveer de rest van de suiker stijf. Splits de suiker op laag vuur al roerend tot compote. direct. groene en roze macarons en halveer 4. Klop de slagroom stijf met 4 el suiker en BEVAT P.P. 3288 KJ/786 KCAL, 37 GR VET WAARVAN de helften. Verkruimel de rest van de 21 GR VERZADIGD, 102 GR KOOLHYDRATEN WAAR- meng er de helft van de mascarpone door. VAN 75 GR SUIKERS, 9 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 2 GR macarons en schep samen met de Bestrijk de cake met het slagroom-mascar- VOEDINGSVEZEL rumaroma door de slagroom. Verdeel ponemengsel. Verdeel er de cranberrycom- macaronroom over de 6 glazen en pote over. Rol de cake op met behulp van garneer met de roze en groene maca- het bakpapier. Dek af met vershoudfolie en rons en de muntblaadjes. laat 1 uur opstijven in de koelkast. BEVAT P.P. 2883 KJ/689 KCAL, 49 GR VET WAARVAN 5. Klop de rest van de mascarpone los met 31 GR VERZADIGD, 49 GR KOOLHYDRATEN WAAR- 2 espressosticks, 2 el cacaopoeder en de VAN 40 GR SUIKERS, 10 GR EIWIT, 0 GR ZOUT EN 4 GR VOEDINGSVEZEL overige suiker. Zet koud tot gebruik. Neem de cake uit het folie en bestrijk met een lepel chocolade-mascarponemengsel. Decoreer met frambozen en cranberry's. BEVAT P.P, 2311 KJ/552 KCAL, 34 GR VET WAARVAN 22 GR VERZADIGD, 50 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 43 GR SUIKERS, 9 GR EIWIT, 0 GR ZOUT EN 3 GR VOEDINGSVEZEL 64 Dirk
Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 64