Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 38


Hier is pagina 38 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Dirk Folder 01.12.2019

Hier is pagina 38 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 38

Zalm in JE LI HOOFDGERECHT - 6 PERS.-15 MIN. (+ 15 MIN. IN DE OVEN) m1 ovenschotel zalm in bladerdeeg @ Voeg de witte wijn toe en laat 2 minuten m1 ui zachtjes koken: Voeg de roomkaas toe en m2 geroosterde paprika's laat smelten. Doe het roomkaasmengsel m5 gr krulpeterselie met de paprika in een hoge beker en m1 el olijfolie pureer met een staafmixer tot een gladde m 125 ml witte wijn saus. Breng op smaak met peper en zout m 200 gr roomkaas 3. Schenk terug in de pan en voeg de gar- m 100 gr Hollandse garnalen nalen toe. Laat op laag vuur 2 minuten m extra nodig: staafmixer zachtjes koken. Neem de pan van het vuur en voeg de peterselie toe. Serveer de 1. Bereid de zalm in bladerdeeg volgens saus bij de zalmovenschotel. de aanwijzingen op de verpakking. BEVAT P.P. 1119 KJ/267 KCAL, 21 GR VET WAARVAN 9 GR VERZADIGD, 4 GR KOOLHYDRATEN 2. Snipper ondertussen de ui en snijd de WAARVAN 3.GR SUIKERS, 13 GR EIWIT, 2 GR ZOUT paprika's in grove stukken. Snijd-de EN 1 GR VOEDINGSVEZEL peterselie fijn. Verhit de olijfolie in een WIJNTIP Essence de Fruit Macon Villages koekenpan en fruit de ui 3 minuten. 2015 en re > ws B an Ml gl pe N H PASS ft en ve, vl il TE Hi Au ne Je ME si kh € u

Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 38