Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 38
Hier is pagina 38 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Zalm in JE
LI
HOOFDGERECHT - 6 PERS.-15 MIN. (+ 15 MIN. IN DE OVEN)
m1 ovenschotel zalm in bladerdeeg @
Voeg de witte wijn toe en laat 2 minuten
m1 ui
zachtjes koken: Voeg de roomkaas toe en
m2 geroosterde paprika's
laat smelten. Doe het roomkaasmengsel
m5 gr krulpeterselie
met de paprika in een hoge beker en
m1 el olijfolie
pureer met een staafmixer tot een gladde
m 125 ml witte wijn
saus. Breng op smaak met peper en zout
m 200 gr roomkaas
3. Schenk terug in de pan en voeg de gar-
m 100 gr Hollandse garnalen
nalen toe. Laat op laag vuur 2 minuten
m extra nodig: staafmixer
zachtjes koken. Neem de pan van het vuur
en voeg de peterselie toe. Serveer de
1. Bereid de zalm in bladerdeeg volgens
saus bij de zalmovenschotel.
de aanwijzingen op de verpakking.
BEVAT P.P. 1119 KJ/267 KCAL, 21 GR VET WAARVAN
9 GR VERZADIGD, 4 GR KOOLHYDRATEN
2. Snipper ondertussen de ui en snijd de
WAARVAN 3.GR SUIKERS, 13 GR EIWIT, 2 GR ZOUT
paprika's in grove stukken. Snijd-de
EN 1 GR VOEDINGSVEZEL
peterselie fijn. Verhit de olijfolie in een
WIJNTIP Essence de Fruit Macon Villages
koekenpan en fruit de ui 3 minuten.
2015
en re
>
ws
B an
Ml
gl
pe
N
H
PASS ft
en ve,
vl
il
TE
Hi Au
ne
Je
ME
si
kh
€
u