Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 38




Hier is pagina 38 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Zalm in JE

LI

HOOFDGERECHT - 6 PERS.-15 MIN. (+ 15 MIN. IN DE OVEN)

m1 ovenschotel zalm in bladerdeeg @

Voeg de witte wijn toe en laat 2 minuten

m1 ui

zachtjes koken: Voeg de roomkaas toe en

m2 geroosterde paprika's

laat smelten. Doe het roomkaasmengsel

m5 gr krulpeterselie

met de paprika in een hoge beker en

m1 el olijfolie

pureer met een staafmixer tot een gladde

m 125 ml witte wijn

saus. Breng op smaak met peper en zout

m 200 gr roomkaas

3. Schenk terug in de pan en voeg de gar-

m 100 gr Hollandse garnalen

nalen toe. Laat op laag vuur 2 minuten

m extra nodig: staafmixer

zachtjes koken. Neem de pan van het vuur

en voeg de peterselie toe. Serveer de

1. Bereid de zalm in bladerdeeg volgens

saus bij de zalmovenschotel.

de aanwijzingen op de verpakking.

BEVAT P.P. 1119 KJ/267 KCAL, 21 GR VET WAARVAN

9 GR VERZADIGD, 4 GR KOOLHYDRATEN

2. Snipper ondertussen de ui en snijd de

WAARVAN 3.GR SUIKERS, 13 GR EIWIT, 2 GR ZOUT

paprika's in grove stukken. Snijd-de

EN 1 GR VOEDINGSVEZEL

peterselie fijn. Verhit de olijfolie in een

WIJNTIP Essence de Fruit Macon Villages

koekenpan en fruit de ui 3 minuten.

2015

en re

>

ws

B an

Ml

gl

pe

N

H

PASS ft

en ve,

vl

il

TE

Hi Au

ne

Je

ME

si

kh



u