Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Vegetarische biefstukc
met crumble
nn
OS
ET
ssuril|
|
]
jegei
=
HOOFDGERECHT 16 PERSA
5 MIN: (+ 13-15 MIN. IN DE OVEN)
m1 sinaasappel
m 100 gr pistachenoten
m 10 gr platte peterselie
m1 teen knoflook
m6 el panko
MAAK DEZE FEESTDAGEN
m5 el olijfolie
x
m1 ovenschotel vega biefstukc ®
OOK EENS EEN
VEGETARISCH
m extra nodig: keukenmachine
1. Pel de pistachenoten. Rasp de
oranje schil van de sinaasappel en
pe
De
doe met de pistachenoten, peterse-
+ a
lie, knoflook, panko, olijfolie, peper
en zout in de kom van de keuken-
machine. Maal tot een crumble.
2. Verdeel de crumble over de bief-
stuk en bereid deze volgens de aan-
wijzingen op de verpakking.
BEVAT P.P. 1651 KJ/395 KCAL, 28 GR VET WAAR-
VAN 7 GR VERZADIGD, 13 GR KOOLHYDRATEN
WAARVAN 3 GR SUIKERS, 20 GR EIWITJAGR ZOUT
ne
EN 5 GR VOEDINGSVEZEL
es
La
Dr
Li
WIJNTIP The Collection Chianti
LE
dd
er
LATE
nr
*.
=
À
En
ke.
ph
4
Pad
=
ar
mei
Rn
=
le
En
5
=
j
£
ús
41
d 7