Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Vegetarische biefstukc

met crumble

nn

OS

ET

ssuril|

|

]

jegei

=

HOOFDGERECHT 16 PERSA

5 MIN: (+ 13-15 MIN. IN DE OVEN)

m1 sinaasappel

m 100 gr pistachenoten

m 10 gr platte peterselie

m1 teen knoflook

m6 el panko

MAAK DEZE FEESTDAGEN

m5 el olijfolie

x

m1 ovenschotel vega biefstukc ®

OOK EENS EEN

VEGETARISCH

m extra nodig: keukenmachine

1. Pel de pistachenoten. Rasp de

oranje schil van de sinaasappel en

pe

De

doe met de pistachenoten, peterse-

+ a

lie, knoflook, panko, olijfolie, peper

en zout in de kom van de keuken-

machine. Maal tot een crumble.

2. Verdeel de crumble over de bief-

stuk en bereid deze volgens de aan-

wijzingen op de verpakking.

BEVAT P.P. 1651 KJ/395 KCAL, 28 GR VET WAAR-

VAN 7 GR VERZADIGD, 13 GR KOOLHYDRATEN

WAARVAN 3 GR SUIKERS, 20 GR EIWITJAGR ZOUT

ne

EN 5 GR VOEDINGSVEZEL

es

La

Dr

Li

WIJNTIP The Collection Chianti

LE

dd

er

LATE

nr

*.

=

À

En

ke.

ph

4

Pad

=

ar

mei

Rn

=

le

En

5

=

j

£

ús

41

d 7