Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 41 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 41
Vegetarische biefstukc met crumble nn OS ET ssuril| | ] jegei = HOOFDGERECHT 16 PERSA 5 MIN: (+ 13-15 MIN. IN DE OVEN) m1 sinaasappel m 100 gr pistachenoten m 10 gr platte peterselie m1 teen knoflook m6 el panko MAAK DEZE FEESTDAGEN m5 el olijfolie x m1 ovenschotel vega biefstukc ® OOK EENS EEN VEGETARISCH m extra nodig: keukenmachine 1. Pel de pistachenoten. Rasp de oranje schil van de sinaasappel en pe De doe met de pistachenoten, peterse- + a lie, knoflook, panko, olijfolie, peper en zout in de kom van de keuken- machine. Maal tot een crumble. 2. Verdeel de crumble over de bief- stuk en bereid deze volgens de aan- wijzingen op de verpakking. BEVAT P.P. 1651 KJ/395 KCAL, 28 GR VET WAAR- VAN 7 GR VERZADIGD, 13 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 3 GR SUIKERS, 20 GR EIWITJAGR ZOUT ne EN 5 GR VOEDINGSVEZEL es La Dr Li WIJNTIP The Collection Chianti LE dd er LATE nr *. = À En ke. ph 4 Pad = ar mei Rn = le En 5 = j £ ús 41 d 7
Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 41