Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 32 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 32
Voorgerechten Carpaccio met halsamico-uitjes Tomnouce met gegrilde groente Tarte tatin van stoofneer VOORGERECHT - 6 PERS. VOORGERECHT - 6 PERS. EE VOORGERECHT -6 PERS. 45 MIN. (+ 15 MIN. OVENTIJD) 45 MIN. (+ 25 MIN. OVENTIJD) 5 MIN. (+15 MIN. WACHTTIJD) m6 plakjes bladerdeeg m1 kg stoofperen mei # 100 gr zilveruitjes m 375 ml zoete rode wijn m1 el appelstroop m 20 gr zwart sesamzaad m1 rol vers bladerdeeg m3 el balsamicoazijn m1 knolselderij mel boter (koud) m1 el rietsuiker m 100 gr geitenkaas mel bloem m 3 pakken carpaccio m1 courgette m2 el suiker m 25 gr rucola m2 rode paprika's m 125 gr gorgonzola m 80 gr rauwe ham miei m 200 ml balsamicoazijn m1 2 el maïszetmeel m1 tl suiker m3 takjes verse tijm m extra nodig: 2 bakblikken met bakpapier, m extra nodig: metalen quichevorm staafmixer, spuitzak, grillpan 7 24 cm, kwastje kk 1. Verwarm de oven voor op 225°C. Ont- 1. Schil en halveer de stoofperen en ver- dooi het bladerdeeg. Halveer de plakjes en wijder de klokhuizen. Doe de peren met de Br ur leg ze op een bakplaat met bakpapier. Klop wijn in de pan, zodat de peren net onder A het ei los en bestrijk er de plakjes mee. staan. Breng aan de kook en stoof op laag Bestrooi 6 van de plakjes met sesamzaad. vuur in 80 minuten beetgaar. Giet af en Prik de andere plakjes een aantal keer in laat uitlekken. Bewaar het kookvocht. met een vork. Bak in 10-12 minuten goud- 2. Verwarm de oven voor op 180°C. Rol bruin en gaar. Laat de oven aan staan. het bladerdeeg uit en snijd een cirkel ter 2. Schil de knolselderij en snijd in blokjes. — grootte van de quichevorm. Vet de vorm in Kook in water met zout in 10 - 12 minuten met boter en bestuif met bloem en suiker. N gaar en giet af. Pureer met de geitenkaas 3. Leg de uitgelekte stoofpeertjes met de hs gd tot gladde crème en breng op smaak met platte kant naar beneden in de vorm. zout en peper. Schep in een spuitzak en Verkruimel de gorgonzola over de peren. N > >: leg weg tot gebruik. 4. Leg het bladerdeeg op de peren en stop « 4 | 3. Verhit een grillpan. Schaaf de courgette goed in. Klop het ei los en bestrijk het in dunne plakken. Verwijder de steel en deeg met een kwastje. Bestrooi met zout a + zaadlijsten van de paprika snijd in repen. naar smaak. Bak in 25 minuten goudbruin Meng de groente met 2 el olijfolie. Grill de in de oven. groente in de hete grillpan tot er grill- 5. Kook intussen het kookvocht van de "# strepen ontstaan. peren langzaam in tot siroop. Maak een 4. Verdeel de rauwe ham over de bakplaat glad papje van maiszetmeel en een beetje en bak in 3-5 minuten knapperig in de oven. kookvocht en voeg toe zodat de siroop 1. Doe de zilveruitjes, appelstroop, B. Kook in een steelpan de azijn met suiker bindt. balsamicoazijn en suiker in een steelpan in tot siroop. Spuit de knolselderijpuree 6. Laat de taart 7 minuten afkoelen en en breng langzaam aan de kook. Laat op over de bladerdeegplakjes zonder sesam- draai om met behulp van een groot bord. laag vuur 5 minuten al roerend zachtjes zaad. Verdeel hier de gegrilde paprika, Let op: er kan heet sap uitlopen. Bestrooi koken. Laat afkoelen. courgette en knapperige ham over en met verse tijm. Serveer met de siroop. 2. Bereid de carpaccio volgens de aan- besprenkel met balsamicosiroop. Dek af BEVAT P.P. 1998 KJ/478 KCAL, 23 GR VET WAARVAN 13 wijzingen op de verpakking en garneer met met een bladerdeegdakje met sesamzaad GR VERZADIGD, 46 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 25 GR SUIKERS, 9 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 4 GR VOEDINGSVEZEL de balsamico-uitjes en rucola. en serveer direct. BEVAT P.P, 1716 KJ/410 KCAL, 29 GR VET WAARVAN 8 BEVAT P.P, 1746 KJ/417 KCAL, 29 GR VET WAARVAN 13 WIJNTIP Château de Calebret Bordeaux GR VERZADIGD, 9 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 6 GR GR VERZADIGD, 23 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 7 GR 2016 SUIKERS, 28 GR EIWIT, 3 GR ZOUT EN 1 GR VOEDINGSVEZEL SUIKERS, 12 GR EIWIT, 2 GR ZOUT EN 2 GR VOEDINGSVEZEL WIJNTIP The Collection Côtes du Rhône WIJNTIP Calandiere Rosé 32 Dirk PT >»
Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 32