Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Bijgerechten
PR)
oe»
Fr
;
ue,
&
RES
Ir
RS
À
A
\\
\\%-
Gum __
Zoete aardappel
Kruidensalade
ovenschotel
EE vegetarisch]
+
mn
glutenvrij {vegetarisch}
BIJGERECHT - 6 PERS.
BIJGERECHT - 6 PERS.
15 MIN. (+ 35 MIN. OVENTIJD)
15 MIN. (+ 40 MIN. OVENTIJD)
m1 zak ovengroenten gekleurde
Ë
wortel
m 1 kg oranje zoete aardappelen
m6 el olijfolie
m4 el honing
Hartige cake
m 50 ml ahornsiroop
m2 citroenen
m 75 gr pecannoten
m 2 pastinaken
CN
m 100 gr granaatappelpitjes
m2 zakken slamelange (125 gr)
BIJGERECHT - 6 PERS.
m extra nodig: bakplaat, bakpapier
m1 bakje verse dille
30 MIN. (+ 1 UUR OVENTIJD) (+ 10 MIN. WACHTTIJD)
m1 bakje verse bieslook
m2 el extra vierge olijfolie
m2 courgettes
m 10 gr rozemarijn
1. Verwarm de oven voor op 220°C.
m2 el olijfolie
m2 tenen knoflook
Schil de zoete aardappelen en
m1 bakje notenmix pistachio
m1 kg vastkokende
mei
snijd ze in plakken van 1 cm.
m extra nodig: ovenschaal, dun-
aardappelen
m 100 gr katenspek
Schep de plakken om met 4 el olie
schiller, bakblik met bakpapier
m1 kg knolselderij
m extra nodig: cakeblik,
en een beetje zout en verdeel over
m 200 ml slagroom
bakpapier, aluminiumfolie
de bakplaat.
1. Verwarm de oven voor op 190°C.
2. Bak de zoete aardappel in
Meng in een ovenschaal de gekleur-
1. Verwarm de oven voor op 170°C. Snijd de courgettes in
40 minuten goudbruin en gaar in
de wortel met de honing, het sap
de lengte in lange dunne plakken van 3 mm. Verhit de olijf-
de oven. Schep halverwege om.
van een halve citroen, zout en
olie in een pan en bak de courgette in delen aan een kant
3. Besprenkel met de rest van de
peper. Bak 35 minuten tot de wortel
goudbruin. Bekleed een met bakpapier bekleed cakeblik
olie, de ahornsiroop en breek de
gaar en gekaramelliseerd is. Schep
overdwars met de courgette met de gebakken kant naar
pecannoten erboven.
halverwege om.
onder. Laat de courgette een stukje over de rand hangen.
Bestrooi met een beetje zout en
2. Schil de pastinaken en snijd ze
2. Schil de aardappelen en knolselderij en snijd in
over de lengte met een dunschiller
dunne plakken van 3 mm. Snijd 2 takjes rozemarijn
de granaatappelpitjes en serveer
direct.
in dunne plakken en halveer.
en de knoflook fijn. Klop het ei met de slagroom los.
BEVAT P.P. 1584 KJ/379 KCAL, 19 GR VET WAAR-
Verdeel over een ovenschaal en
Schep de aardappel, knolselderij, rozemarijn, knoflook
VAN 2 GR VERZADIGD, 45 GR KOOLHYDRATEN
door het slagroommengsel.
WAARVAN 17 GR SUIKERS, 3 GR EIWIT, 1 GR
bak in 8 minuten krokant. Schep
ZOUT EN 5 GR VOEDINGSVEZEL
regelmatig om.
3. Schep een derde van het aardappelmengsel in de
3. Snijd de dille en de bieslook fijn
cakevorm en beleg met de helft van het katenspek.
en meng met de slamelange.
Herhaal en eindig met het aardappelmengsel. Vouw de
Besprenkel met olijfolie, het sap van
overhangende courgette eroverheen en dek af met
één citroen, zout en peper. Schep
aluminiumfolie. Bak 1 uur in de oven. Verwijder de
laatste 15 minuten het aluminiumfolie.
de gekaramelliseerde wortel lauw-
warm door de salade en garneer
4. Snijd de cake in plakken en garneer met de rest van de
met notenmix en de pastinaakchips.
rozemarijn.
BEVAT P.P. 1531 KJ/366 KCAL, 23 GR VET WAAR-
VAN 2 GR VERZADIGD, 27 GR KOOLHYDRATEN
BEVAT P.P. 1849 KJ/442 KCAL, 20 GR VET WAARVAN 10 GR VERZADIGD,
WAARVAN 18 GR SUIKERS, 8 GR EIWIT, 1 GR ZOUT
47 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 8 GR SUIKERS, 12 GR EIWIT,
GR ZOUT
54 Dirk
EN 9 GR VOEDINGSVEZEL
EN 12 GR VOEDINGSVEZEL