Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 43




Hier is pagina 43 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ovenschotel rosbief met

é

en

l

Ta

HOOFDGERECHT=6&BERS.

10 MIN. (+ 20-25 MIN. O'

JD)

m1 ovenschotel rosbief

m1 teentje knoflook

m1 rode peper

m 20 gr platte peterselie

m1 citroen

m extra nodig: rasp

u

1F

Mi

ui

1. Bereid de ovenschotel rosbief

I

[

LEE

DIET

volgens de aanwijzing op de ver-

ij

en.

2

pakking.

|

2. Pel de knoflook en rasp fijn

boven een kom. Verwijder de

steel en zaadlijsten van de rode

peper en snijd zeer fijn. Hak de

peterselie zeer fijn, meng met de

Ü id

knoflook en rode peper. Rasp de

2 se

TE

gele schil van de citroen erboven

DE

Breng op smaak met zout en

u

ve #

versgemalen peper. Serveer de

rosbief ovenschotel met de

t

gremola

à

‚VAT P.P. 563 KJf

VET WAAR-

VAN 1 GR VERZADIGD, 0 GR

a:

RATEN

WAARVAN 0 GR SUIKERS, 23 GR EIWIT, 1 GR

ZOUT EN 0 GR VOEDINGSVEZEL

WIJNTIP Château de Calebret

Bordeaux 2016

HT

r

Eee rg A

N

Ta

Fe

N

nf

N

ie

À

N

Dn

ed

EN

\

à

\

à

hi

43

_