Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ovenschotel rosbief met
é
en
l
Ta
HOOFDGERECHT=6&BERS.
10 MIN. (+ 20-25 MIN. O'
JD)
m1 ovenschotel rosbief
m1 teentje knoflook
m1 rode peper
m 20 gr platte peterselie
m1 citroen
m extra nodig: rasp
u
1F
Mi
ui
1. Bereid de ovenschotel rosbief
I
[
LEE
DIET
volgens de aanwijzing op de ver-
ij
en.
2
pakking.
|
2. Pel de knoflook en rasp fijn
boven een kom. Verwijder de
steel en zaadlijsten van de rode
peper en snijd zeer fijn. Hak de
peterselie zeer fijn, meng met de
Ü id
knoflook en rode peper. Rasp de
2 se
TE
gele schil van de citroen erboven
DE
Breng op smaak met zout en
u
ve #
versgemalen peper. Serveer de
rosbief ovenschotel met de
t
gremola
à
‚VAT P.P. 563 KJf
VET WAAR-
VAN 1 GR VERZADIGD, 0 GR
a:
RATEN
WAARVAN 0 GR SUIKERS, 23 GR EIWIT, 1 GR
ZOUT EN 0 GR VOEDINGSVEZEL
WIJNTIP Château de Calebret
Bordeaux 2016
HT
r
Eee rg A
N
Ta
Fe
N
nf
N
ie
À
N
Dn
ed
EN
\
à
\
à
hi
43
_