Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 43


Hier is pagina 43 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Dirk Folder 01.12.2019

Hier is pagina 43 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 43

Ovenschotel rosbief met é en l Ta HOOFDGERECHT=6&BERS. 10 MIN. (+ 20-25 MIN. O' JD) m1 ovenschotel rosbief m1 teentje knoflook m1 rode peper m 20 gr platte peterselie m1 citroen m extra nodig: rasp u 1F Mi ui 1. Bereid de ovenschotel rosbief I [ LEE DIET volgens de aanwijzing op de ver- ij en. 2 pakking. | 2. Pel de knoflook en rasp fijn boven een kom. Verwijder de steel en zaadlijsten van de rode peper en snijd zeer fijn. Hak de peterselie zeer fijn, meng met de Ü id knoflook en rode peper. Rasp de 2 se TE gele schil van de citroen erboven DE Breng op smaak met zout en u ve # versgemalen peper. Serveer de rosbief ovenschotel met de t gremola à ‚VAT P.P. 563 KJf VET WAAR- VAN 1 GR VERZADIGD, 0 GR a: RATEN WAARVAN 0 GR SUIKERS, 23 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 0 GR VOEDINGSVEZEL WIJNTIP Château de Calebret Bordeaux 2016 HT r Eee rg A N Ta Fe N nf N ie À N Dn ed EN \ à \ à hi 43 _

Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 43