Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 53


Hier is pagina 53 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Dirk Folder 01.12.2019

Hier is pagina 53 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 53

Bijgerechten ne Bloemkool en broccoli met ei-hotersaus EEE BIJGERECHT - 6 PERS. 15 MIN. (+ 15 MIN. OVENTIJD) En. © m2 rode uien # 350 gr bloemkoolroosjes = LL] | # 300 gr broccoliroosjes Je A) m2 el olijfolie EN Wer m2 eieren Le m5 gr krulpeterselie gi m5 gr bieslook Ee # 100 gr kruidenboter ir <= m extra nodig: bakplaat, bakpapier at AA ‚> 1. Verwarm de oven voor op Rn 200°C. Snijd de rode uien in À en! dunne partjes. Schep de bloem- kool, broccoli en ui op een met er bakpapier beklede bakplaat om eig met de olijfolie, peper en zout. £ U Rooster in 15 minuten goudbruin et di en gaar in de oven. 2. Kook ondertussen de eieren in 8 minuten hard, giet af en laat schrikken onder koud stromend water. Pel ze en snijd in stukjes van 0,5 cm. Snijd de peterselie en bieslook fijn. 3. Laat de kruidenboter smelten. Meng met het ei, de peterselie en bieslook. Schep de groenten op ij een schaal en verdeel de ei-bo- GEEF ALLEDAAGSE GROENTEN tersaus erover. Serveer direct. BEVAT P.P. 824 KJ/197 KCAL, 17 GR VET WAAR- VAN 8 GR VERZADIGD, 5 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 4 GR SUIKERS, 5 GR EIWIT, 1 ZOUT EN 4 GR VOEDINGSVEZEL Bun Dirk 53

Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 53