Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 53




Hier is pagina 53 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Bijgerechten

ne

Bloemkool en broccoli

met ei-hotersaus

EEE

BIJGERECHT - 6 PERS.

15 MIN. (+ 15 MIN. OVENTIJD)

En.

©

m2 rode uien

# 350 gr bloemkoolroosjes

=

LL]

|

# 300 gr broccoliroosjes

Je

A)

m2 el olijfolie

EN

Wer

m2 eieren

Le

m5 gr krulpeterselie

gi

m5 gr bieslook

Ee

# 100 gr kruidenboter

ir

<=

m extra nodig: bakplaat,

bakpapier

at

AA

‚>

1. Verwarm de oven voor op

Rn

200°C. Snijd de rode uien in

À

en!

dunne partjes. Schep de bloem-

kool, broccoli en ui op een met

er

bakpapier beklede bakplaat om

eig

met de olijfolie, peper en zout.

£

U

Rooster in 15 minuten goudbruin

et di

en gaar in de oven.

2. Kook ondertussen de eieren in

8 minuten hard, giet af en laat

schrikken onder koud stromend

water. Pel ze en snijd in stukjes

van 0,5 cm. Snijd de peterselie en

bieslook fijn.

3. Laat de kruidenboter smelten.

Meng met het ei, de peterselie en

bieslook. Schep de groenten op

ij

een schaal en verdeel de ei-bo-

GEEF ALLEDAAGSE GROENTEN

tersaus erover. Serveer direct.

BEVAT P.P. 824 KJ/197 KCAL, 17 GR VET WAAR-

VAN 8 GR VERZADIGD, 5 GR KOOLHYDRATEN

WAARVAN 4 GR SUIKERS, 5 GR EIWIT, 1

ZOUT EN 4 GR VOEDINGSVEZEL

Bun

Dirk 53