Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 53
Hier is pagina 53 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Bijgerechten
ne
Bloemkool en broccoli
met ei-hotersaus
EEE
BIJGERECHT - 6 PERS.
15 MIN. (+ 15 MIN. OVENTIJD)
En.
©
m2 rode uien
# 350 gr bloemkoolroosjes
=
LL]
|
# 300 gr broccoliroosjes
Je
A)
m2 el olijfolie
EN
Wer
m2 eieren
Le
m5 gr krulpeterselie
gi
m5 gr bieslook
Ee
# 100 gr kruidenboter
ir
<=
m extra nodig: bakplaat,
bakpapier
at
AA
‚>
1. Verwarm de oven voor op
Rn
200°C. Snijd de rode uien in
À
en!
dunne partjes. Schep de bloem-
kool, broccoli en ui op een met
er
bakpapier beklede bakplaat om
eig
met de olijfolie, peper en zout.
£
U
Rooster in 15 minuten goudbruin
et di
en gaar in de oven.
2. Kook ondertussen de eieren in
8 minuten hard, giet af en laat
schrikken onder koud stromend
water. Pel ze en snijd in stukjes
van 0,5 cm. Snijd de peterselie en
bieslook fijn.
3. Laat de kruidenboter smelten.
Meng met het ei, de peterselie en
bieslook. Schep de groenten op
ij
een schaal en verdeel de ei-bo-
GEEF ALLEDAAGSE GROENTEN
tersaus erover. Serveer direct.
BEVAT P.P. 824 KJ/197 KCAL, 17 GR VET WAAR-
VAN 8 GR VERZADIGD, 5 GR KOOLHYDRATEN
WAARVAN 4 GR SUIKERS, 5 GR EIWIT, 1
ZOUT EN 4 GR VOEDINGSVEZEL
Bun
Dirk 53